Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Tekken 6: Bloodline Rebellion – friss screenshotok

A [B]1UP[/B] jóvoltából 13 darab új [B]Tekken 6: Bloodline Rebellion[/B] kép landolt a galériánkba. A játék jelen állás szerint [B]október 27-én[/B] érkezik [B]Playstation 3-ra[/B]./Köszönet Emthornak/

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. *****:) Kell.

 2. Jó kis verekedős játék, én a 3. részt nyomtam nagyon sokat még PS1-en. De aztán miuán játszottam a dragon ball z Budokai 3-mal és ezt követően a Tekken 5-tel rájöttem, hogy a harci rendszere a DB-hoz képest lassú és unalmas. Azért kíváncsi vok milyen lesz…

  • :O hehehehe. 😀

  • Igen, a DB az gyorsabb…ennyi.

  • Nem minden a sebesség. A Tekken-eknek pont az a szépsége, hogy minden egyes karakternek más a ritmusa, másmilyen a mozgások időzítése. Ezért van az, hogy teljesen máshogy kell játszanom, ha Xiaoyu ellen tolom, és megint máshogy, amikor Feng Wei ellen állok ki (amúgy Kazuya a választottam, aki nem a leggyorsabb, ellenben baromi erős).A DBZ Budokai 3 ehhez képest csak egy agyatlan csépelés.

 3. kipróbálom az tuti.DE ÉN EGY +18 -as MORTAL KOMBAT-ot AKAROK !!! ( legyen mondjuk a készitőknek az sf4 a példa ,ha olyan tuningot kapna ,mint a sf a 4. résszel, akkor asszem beájulnék.) :] TUDOM , bili meg ilyenek …. de reménykedni lehet.

 4. És kimaradt az az apróság hogy a korábbi részekben látott ÖSSZES mozgást teljesen újra animálják.Az is egy pár perces munka.

  • Már a T5-ben is át voltak animálva, nem? Legalábbis pár embernél észrevettem, hogy maga a mozgás ugyanaz, e az animáció kicsit más.

   • T4nél kezdődött először változni a klasszikus mozgás animáció.T5nél finomítottak sokat,pl: mindenki a dobáshoz megfelelő escape mozgást kapott.T6nál pedig az összes idáig megtalálható mozgást újra animálják.Néhányan kritizálták T5ben a mozgás dinamikáját vagy animációját és folyamatosságát,és hogy az ellenség nem megfelelően reagált a találatra.Itt ez mind orvosolva lesz.

 5. szerintem látványban is erős. ahogy az összes többi Tekken is az volt.amúgy meg ki nem szarja le, hogy a háttérben a boltív csak 24 face-ből áll, nem 40-ből, vagy hogy egy övön a díszek csak bump-mappelve vannak?a karakterek jól néznek ki, a fények jól néznek ki, a bunyó zsírkirály lesz. mi a máj kell még?

 6. Nagyon várom mint játék szerintem nagyon jó lesz, de igaz ami igaz, ez a graf nem valami erős.

 7. Szép lesz a tekken. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Street Fighter , ill a Mortal világa sokkal jobban bejön/bejött. Talán, mert ezek számitogépen elérhetőek voltak nekem anno…

 8. Jó lesz már végre nyomni egy tekkent! Már jó pár éve nem játszottam vele!

 9. Jó lesz újra lekaratélyozni egy Tekkent:)

 10. A 40+ KÜLÖNBÖZŐ karakter és a Bound bevezetése már önmagában tekintélyt parancsoló.Aki ismeri a Tekkent az észreveszi az evolúciót.Aki nem az megállapítja pár állóképből hogy szar.Régi részek nagyon jók voltak,ez vitathatatlan.De lassan már kezd ugyanaz a szitu lenni mint a RE5nél.

  • Egész egyszerűen már senkinek nem jó semmi!!!!Pont a napokban vitáztam össze egy boxossal hogy a ps3 ban csak szaros 1,5 szeres bluray van. Mondtam neki hogy baszod 2009 van kelj már fel ember most ez a csúcs nem rakhatnak bele 50 szeres blurayt amit még meg se csináltak.Ugyan ez vontakozik a negatívkodó játékosokra is ma ez a csúcs szeritem he lehetne ennél jobb ők is erre törekednének hogy a legjobbat csinálják.

   • már a bluray utáni utód is megvan… ébrersztő ember! csak azért nem kapsz gyors blueray olvasót, mert még nincs mindenkinek lassú…

 11. jól néz ki 🙂

 12. Utálom Ravent, mert néhány mozgása már túlságosan elrugaszkodott a valóságtól. A többieknél a valós harcművészeti stílusokból származtatott mozgások némelyike van többé-kevésbé eltúlozva (mint mondjuk az akciófilmekben).

  • Ravent én is utálom, de csak azért, mert haver többször vert meg, ha vele volt, mint én őt. 😛

   • “Ilyen alapon én inkább Xiaoyu-t és King-et utálhatnám. :DAmúgy a “”furcsa”” mozgások rendben vannak egy fura karakternél (lásd Yoshimitsu esetét, mondjuk), de Raven esetében idegennek érzem az egészet ezekkel az elteleportálásokkal.”

 13. Meeeh… felejtős.

 14. Már várom, szerintem jólesz ez is, bár azért így a Street Fighter 4 sem kutya.

 15. “A Tekken 3 -ig fel se figyeltem erre a frencsájzra, mindig azt mondtam, hogy egy béna VF klón. 🙂 Egészen a T3-ig. Na akkor egy kicsit elállt a lélegzetem és ledöbbentem, hogy ilyen is lehet egy verekedős játék ( Mortal után viccelsz ? ). Azután mégse vált a dolog szerelemmé, mert addigra már sajnos elhagytam a verekedős játékokat úgymond, és minden más “”szeméttel”” elkezdtem játsszani. Azért se tetszett a Tekken mert nem lehet benne varázsolni, vagyis lőni, azokat a cuccokat ( Mortal , SF ) mindig jobban bírtam. Ez csak sima Kung-Fu és kész. De annak a legtökéletesebb. Valaki jobbat ?De mindig figyeltem a szemem sarkából ezt a frencsájzt és ha akadt alkalom akkor kontrollert ragadtam.Most meg csak nézek mint a moziban , HD , +6 !!! karakter, régi jól bevált harcrendszer kell ennél jobb ?Szerintem csak a zenékben és hangokban tudják elk**ni.A megjelenés -én úgy tudom- Szepteber 25-e itt Európában.”

 16. @Janeee87Igazad van, lehagytam a végét, így már értelmet nyer.Amúgy teljesen karakter függő hogy ki mekkora combo-t tud bevinni, de sok embernek (mint pl. Neked) nagyon nem tetszett ez a rendszer, hogy 2 combo és halott vagy, ezért is hosszabbították meg

 17. és igazából azokat a részeket nem tartották meg ami nagyon ütőssé tette a játékot.ilyen volt a kiváló zene! milyen zenék voltak már 1-TTT részig!meg a hangok. King hangja a Tekken 2-ben mindent vitt!Vagy joshimitsu pályájának zenéje, vagy a végén a stáblista alatti zene!4-5.részben már a pályák sem voltak olyan jók.Leszámítva a sötét pályát ahol azok a fehér virágok voltak a háttérben. az telitalálat volt.és még a zene is nagyon jó volt alatta.Kihagyták a hangulati elemeket Pl.: időjárás. A havas pálya rohadt jó volt.(most ismét lesz, ezért is reménykedek picit)vagy még az 5. részben volt egy nagyon szép pálya ,mégpedig a templom (vagy mi) ami fekete és piros üvegekkel volt berakva. de ennyi

  • Ez már inkább nosztalgiázás, a régi idők dicső elemeit akarod viszont látni a jelenlegi generációban. Én ilyenben már nem reménykedek egy játékkal kapcsolatban sem.

   • nem biztos, mert egy TTT-t még most is szivesebben nyomok mint egy 5. részt. sokkal jobb, hangulatosabb.

    • “Erről beszélek. “”Az előzőek mindig jobbak””.Az már más kérdés, hogy a készítők puhultak el, vagy mi öregedtünk meg idő közben és ezért ragaszkodunk jobban ahhoz, ami anno kedves volt nekünk. A mai generáció (lehet) erről fog majd úgy beszélni, mint te most a TTT-ről.”

     • lehet! bár nekem a mostani játékok is nagyon tetszenek! élvezem őket nagyon. most épp a SF4-et. valami hatalmas lett!

 18. Várjuk….ha hozza a régi hangulatot akkor már jó:)

 19. “””Még mindig benne van az az idegesítő jelleg, ami totál hazavágja az egész Tekkent. Ez pedig az, hogy a levegőben is lehet ütni az ellenfelet.””Barátom, indulás Virtua Fighter-ezni : )És ezt nem rosszból írtam.”

  • “Kár hogy nem az egész mondatot idézted, ugyanis a végén volt a lényeg. “”…és egy “”jó”” ütéssorozattal meg sem tud mozdulni az ellenfél.”” (ebbe beletartozik az is hogy a földön fekvőt is lehet gyepálni rendesen)Egy jó combo-bevitel és nyertél. Nálam ez olyan mintha a sakkban lenne egy kezdő lépéskombináció, ami 95%-ra biztosítja, hogy győzni fogok, DE ez szubjektív. A SC-ban is lehetett ütni a levegőben, mégis izgalmas és esélyes volt a győzelem minden pillanatban és helyzetben. Lehet én vagyok túl béna és türelmetlen a Tekkenhez.”

 20. Nem roxx, bár én csak egy feljavított grafikájú T5DR-t látok pár új karakterrel az amatőr szememmel 😀

  • A Tekken új részei nem is igazán szóltak másról, mint a grafikai fejlődésről + pár új karakterről és mozdulatról. De nem is a grafika benne a lényeg. Aki szereti a sorozatot, az tuti, hogy ki fogja próbálni.

 21. Nekem semmi bajom ezzel a látvánnyal, a Tekken játékok pedig mind jók voltak egytől egyig.

 22. azért az eléggé lol, h valaki a sztrítfájterrel hasonlítja össze a tekkent

 23. “A kenguru az előző részekben is benne volt? Szerintem elég morbid, főleg a “”kis gyerekkel”” a zsebében :)”

 24. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a francot fejlesztenek ezen ennyi ideig…. 😛

 25. ezek a képek nem nagyon dobnak fel, videót szívesebben néznék belőle. Egyébként várom, nem hiszem, hogy csalódni fogok benne.

 26. látom vannak játékok ahol kötelezően megy a paláverlásd resident evil, és ezek szerint a tekken is

 27. Tekken DR. 5.5. Ez nem Tekken 6. Ugyanolyan jellegtelen lesz az egész minta Tekken 4.

  • Tömör hozzá nem értés.

   • Szerintem csak egy velemeny.

    • Szerintem nem.Hozzá nem értést tükröz az hogy egy teljesen más stílusú Tekken-t jellegtelennek néz, és egy ismét más jellegű Tekkent nem tud megkülönböztetni egy régitől. Ez hozzá nem értés.

   • én értek hozzá(legelejétől küldöm) de nekem is ez a véleményem mint Chrissnek… Remélem pozitívan csalódok, de képek alapján semmi jót nem várok. ennél sokkal jobbnak kellene kinézni.lásd SF, Mortal vs DC fejlődés. Ez a tekken (most úgy látszik) semmi újat nem hoz fel. Utólsó jó rész a TTT volt…

    • Ha esetleg a képeken túl haladna mindenki, és nézne 1-2 meccs videót, az tudná hogy itt nem ugyanarról lesz szó. Eleve már a combo és a gameplay rendszer változása többet mutatott fel mint mondjuk egy SF IV. SF-et is szeretem, nem arról van szó.Nem fan-boy szöveg, szimplán aki szereti a játékot és kicsit is követte a játék fejlődését, az tudja hogy a T6 újat fog hozni mint látványban, mint játékmenetben.

     • én még nem láttam, csak videókban , képekben. nem tudok másról nyilatkozni, épp ezért írtam oda ,hogy még most ez a véleményem. lehet ha itt lesz a gépemben (mert itt kell hogy legyen előbb utóbb)mást mondok,de lehet eladom 2 nap után. meglátjuk!

     • “Én videók alapján ugyanolyannak látom. SEMMI változást nem látok az elődhöz képest az effekteken meg a többszintes (2?) pályákon kívül. Még mindig benne van az az idegesítő jelleg, ami totál hazavágja az egész Tekkent. Ez pedig az, hogy a levegőben is lehet ütni az ellenfelet és egy “”jó”” ütéssorozattal meg sem tud mozdulni az ellenfél. Nem vagyok sem szakértő, sem tekken-fan, de szeretek játszani és élvezem a jó játékokat. A Tekken sorozatot is imádtam, amíg nem kezdtem online-ban játszani. Ez a játék nálam már élvezhetetlen és idegesítő. Az offline élmény miatt pedig számomra nem érdemes megvenni. “

     • meg a hülye földrepedést sem vették ki, meg, hogy mindíg a hátát fogja a karakter ha elesik, meg hogy bohócot lehet csinálni a karakterekből, meg hogy falhoz lehet szorítani(rohadtul idegesítő). hírtelen ennyi, de ha gondolkodok még találok 1-2 negatív (rohadtul) idegesítő dogot.

     • “Ebben 100%-ig egyetértek, hogy nagyon gagyi ötlet ez a “”bohóccá tétel””.A falhoz szorítás viszont 2 oldalú, nem csak téged szoríthatnak falhoz + 1001 módja van hogy ne kerülj közel a falhoz, vagy ha megtörtént, hogy gyere ki onnan.A combo-rendszerről annyit, hogy minden Tekken mindig arról volt híres hogy látványos combo-kat lehetett csinálni mindegyik részben.”

     • a kombókkal semmi baj nincs szerintem. King fahin kis töréssorozata isten. és a legjobb, hogy akármikor ki lehet belőlle jönni. De a falhoz szorítást nem veszi be a gyomrom. Tekken 4-ig (ha jól emlékszem) nem volt benne…

     • A Tekken 4-ig nem voltak falak a pályákon.

     • na akkor jól emlékszem.

 28. messze van még oktober! videok és képek alapján tuti vétel ez a sorozat vezetett be a verekedös játékokba igy ezt se szabad kihagyni:)

 29. Igazság szerint nem látok semmi változást.Sztem ez azért van,mert már az 5 is nagyon szép!Biztosan szebb lesz majd élőben.Október 27 még messze van.Nagyon várom 🙂

 30. sztem nagyon állatul néz ki

 31. Remélem nem cseszik el.

 32. Részemről maradok a Tekken5 Dark Resurrection Online-nál. A Tekken6 nem hoz számomra akkora változást(fejlődést), hogy érdemes legyen beruháznom rá.

 33. Szép, szép, szép…

 34. Jöhettne már …

 35. Szerintem nagyon jó fej a dagi. :)A játék pedig egyre jobban néz ki.

 36. Nyafi, Nyafi , Nyafi :)Ez a játék szerintem marha szép…. Nem kis különbség van ez meg az 5. között… Szerintem :)Mondjuk az tény és való, ha a gép megjelenése után jött volna nem sokkal, akkor ütött volna mint az ATOM :):)

 37. Néhol kiábrándítóan alacsonyak a texturák,érdekes h rá egy évre a soul calibur 4 után,nemhogy fejlődés hanem visszaesés van a látványban,legalább is idáig szigorúan a képek alapján!

 38. Szerintetek ez a játék jól néz ki? Én már nem merek erről véleményt alkotni, mert nem bízom az ítélőképességemben. 😀 Sry, de semmi extrát nem vélek felfedezni a képekben. A kamu izzadós Jin render az ütött, amit ugye az EA meg is csinált a FNR3-ban…

  • Talán az 5.-nél azért valamivel szebb lesz. (bár már az is elég jó volt).

   • Na érted, az 5-nél. Ami ugye egy prevgen cím. Biztos azért rendesen össze lesz kalapálva a megjelenésre, csak tényleg nem lehet érezni azt a hatalmas generációváltozásbeli különbséget ha megnézni az ember a játék szinte bármely pontját. Persze szigorúan csak a videók illetve a képek alapján mondom ezt. 🙂

  • Mindennek megvan a maga ideje.A Tekken 6nak is, de az már elmúlt.Rég meg kellett volna jelennie, minimum 1 éve.Az a baj a ONLY PS3 meg egyes NEXTGEN címekkel, hogy amikor bejelentik őket a világ felpörög és piszkosul várja őket, de olyan sokáig húzzák a fejlesztést, hogy mire megjelenik elcsitul az érdeklődés, vagy nem üt akkorát. Számomra ilyen jelenleg például a Gran Turismo 5, Tekken 6, Killzone 2.A Final Fantasy ami nem ide tartozik.

   • Igen, abszolút igazat adok. Nem lenne ez rossz, ha mondjuk már kilökték volna olyan 2 éve.

    • pontosan! már most októberben ,nem lesz nagy szám ez az egész!sőt nekem már most nem az.(képek alapján)aztán majd meglátjuk.

   • A God of War 3 se lesz egy megváltás. Most attól várjam vadul,mert bivaly grafikája lesz és PS3 only ?Tőlem még jöhetett volna ps2-re…

    • OFFÉn a Metal Gear Solid sorozatot nem szeretem, mégsem emlegetem fel hetente! Tudjuk, te abba az 3%-ba tartozol a világon, akiket nem fogott meg Kratos kalandja!Tekken 6 nagyon várós, bár nem lesz egyszerű visszarázódni a játékmenetbe! 😀

    • Te nem tudod mit beszélsz!! God of War isteni lesz mindent visz!Tekken6 is jó lesz nem kell itt hurrogni 🙂

  • Á dehogy! Gusztustalanul rondán néz ki.

   • Ezeket a kepeket elnezegetve kozel jarsz a valosaghoz.Nem tudom mit lattok benne, szerintem is gaz ahogy kinez, legalabbis semmi extra. Egy SF4 mellett ez durvan felejtos…

  • maximálisan egyetértek,ez nagyon kevés!

 39. Egyre csinosodik a game,meg fogom vennei!

 40. Asszem ez is meg fogja majd kicsit dobi a PS3 aladásokat 🙂

 41. Frankó, ki lesz az a dagadt szőke figura ? (jobb szélén fentről a második kép).

 42. Jó féle képek:Đ…. De az az Október 27 jöhetnek kicsit közelebb is..mondjuk…Júli 12XDKöszi a képeket