Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tales of Vesperia – mi újság az exkluzivitással”?”

Néhány nappal ezelőtt – számomra – érdekes hírbe futottam egy kinti hírportálon: arról szólt, hogy egy Charlotte Toci nevű hölgy, aki a Namco-nál áll alkalmazásban, egy fórumon azt találta mondani egy kérdezőnek, a rettenet régóta kallódó [B]Tales of Vesperia[/B] JRPG azért nem jön végül Playstation 3-ra angol verzióban, mert “Microsoft fizetett az exkluzivitásáért”. Akkor nem tettem ki a dolgot ide a PSC-re, mert az egésznek kicsit olyan “fals” szaga volt – már maga a stílus is, ahogy a hölgy megnyilvánult, sem illett a képbe…A ToV-ról annyit kell tudni, hogy X360-ra 2009 nyarán megjelent, majd szeptemberben Playstation 3-ra is, kibővítve – viszont csak Japánban. Azóta megy a vergődés, hogy “készül”, meg “már a szinkron is készül”, de előrelépés semmi.A game vegyes értékeléseket kapott egyébként a sajtóban, a játékosok ugyanúgy mondanak róla jót is, rosszat is.Az ügy most új fordulatot vett. Charlotte Toci Facebook nyilatkozatban tette közé, hogy “olyan dolgot állított, amiről nem volt hivatalos információja”. Ezért hamis infók terjedtek el a neten, amiért “elnézést kér Tales-rajongóktól”, valamint a “Namco-tól és a Microsofttól is az esetleges kárért, amit okozott”……persze ettől még nem tudjuk, jön-e a Vesperia végül PS3-ra, angol nyelven.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most akkor ez milyen játék is? :DNéztem róla gameplayt, arról a Xilliáról is és egészen tetszik, de nem értem mégis hogy működik vagy…Szóval van egy csapat ember és te döntöd el az elején kivel vagy? És ha harc jön akkor mindegyik szereplő harcol és te fejleszted mindet vagy miii?:D (Ha nagyon melléfogtam nem kiröhögni :))

  • Akármelyik karaktert írányírhatod, akár harc előtt, akár közben is tudsz váltogatni közöttük. Amúgy automatán harcolnak, ahogy te azt megszabályoztad nekik. Aki harcol az egyértelműen fejlődik.

 2. a tales of destiny 2(psp-n eternia) ettől nem volt jobb rész 🙂 szerintem simán veri a ff részeket is.

 3. Utálom az ilyet ! – mmint hogy egy játékot csak JAPO-ban jelentetnek meg .

 4. Ezt már egyből a japán megjelenés után ki kellett volna adni…Ha nagyon nagy mázlink van, akkor a sony ráteszi a Tales Of Xillia lemezére ezt a részt, mint a Bioshock első részét a 3. lemezére, de erre kevés az esély. Amúgy a Tales Of Xillia is nagfyo jó lesz. Itt egy gameplay, ha vkit érdekel:http://www.youtube.com/watch?v=hLRE8cWK7rs

 5. Ez a játéksorozat az egyik legelismertebb lehetett volna(én nagyon szeretem),ha a Namco nem cseszi el azzal,hogy hol egyik,hol másik platformon adja ki a sorozat egy-egy részét,illetve ha a PS2-es korszakban gondolt volna az európai játékosokra is(Abyss,Legendia).A nagy üzleti manővereikbe meg bele fognak bukni hamarosan.

 6. Komédia ez a javából

 7. a tales of széria a legjobb a földön… :/

 8. Nem ártana ha jönne 🙂

 9. Angol menu patch van. Így ha japánt is vesz valaki patch-ot felteszi én angol felirat lesz.Olvasgattam sok külföldi helyen és mindenhol leggyakrabban azt olvasom elég ha a felirat az angol.

  • Akkor csak maga a menü lesz angol? A párbeszéd már nem ? :(Sztem ebben a GEN ben ez lehet a legjobb jRPG, eddig…

   • Ja minden más japán marad.http://www.youtube.com/watch?v=IQirXPpvgsoIlyen lesz. Én tervezem hogy majd megveszem xbox-on kurvajó a játék akkor ps3 meg még jobb mert 2+ játszható karakter,Patty meg Flynn igaz Flynn a boxon is lehet vele lenni de csak egy harcban. Meg ps3-an új costume-k meg új képességet új mystic artes-ok amik nagyon jól néznek ki látványosak.

    • Ez a patch hivatalos patch? A játékban lehet leszedni hozzá?Mert akkor lehet beszerzem.A Tales of Abbys igazán jöhetett volna Sony masinára is.(USAban anno megjelent PS2re, de azzal itt sokat nem érek.)

    • Aha, köszi, értem. Bár én sajnálom,h a párbeszéd nincs lefordítva, mert így nem értem a storyt 🙁 Nekem meg ez teszi ki a játék 90% át XDHUN_hatrix : Kérsz kölcsön egy olyan PS2 őt amely öhm, lejátszik mindent 🙂 Ebay ről meg megrendeled USA verzában az Abyss-t 🙂 Ennyi XD Amúgy nekem ez a kedvenc Tales em, de a Legenia se volt kutya 🙂

     • 9. HUN_hatrixA patch rajongók készítették így tudom.Le kell tölteni utána meg usb-n keresztül install.Igen mert a története az nagyon jó legalább is én a box-os történetet ismerem úgy ahogy, de a ps3-on úgy tom teljesen át lett dolgozva a történet ugye ott van Patty a fiatal kalóz lány és be lett iktatva a történetbe. Meg az új helyszínek stb…Szal ha lenne ps3-as változat az nagyon jó lenne én nagyon várom igaz lehet hiába.Így reménykedem és várok.

 10. “Szerintem, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Microsoft csengetett valamennyit, hisz erősen “”konzol seller”” egy játék volt. Japánban petíciót is írtak a játékosok, hogy ne merjék az amúgy már feltuningolt PS3as verziót kiadni, mert sokan csak emiatt a játék miatt vettek Xboxot. Ez nem volt olyan hatásos, a játékot kiadták PS3ra! (Japánban!)Magáról a játékról már rég letettem. Majd talán a GracesF amit áthoznak PS3ra angolul. Majd 2012ben, ha hihetünk nekikhttp://www.uk.namcobandaigames.eu/news/2011/05/11/namco-bandai-games-to-bring-2-new-tales-of-titles-to-emea-and-asia-pacific/1545És ha mégsem, akkor még a Xillia mindig ott van. És ha azt sem, akkor a Namco kapja be!”

 11. én már lemomdtam a Vesperia-ról, de a bejelentésnek megfelelően, remélhetőleg a ‘Tales of Graces f’ tényleg megjelenik angolul 2012 elején

 12. Pedig jó lenne ha jönne. A demo anno tetszett. Így anime háttérrel együtt kellemes szórakozás lenne.

 13. Ennyi évvel később nem hiszem.