Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tales of Unitia – érkezik, Japánban már ősszel

Friss pletyka JRPG rajongóknak: egy tajvani rádióban készült interjú szerint úgy tűnik, igaz volt a korábbi szóbeszéd, és tényleg készül egy Playstation 3 exkluzív “Tales of…” epizód. A [B]Tales of Unitia[/B] címen emlegetett szoftver mellett állítólag szó van egy PSP exkluzív Tales játékról is.A PS3-as stuffot 2010 őszére mondják, bár egyelőre csak a japán változatot. Források hivatalos bejelentést is várnak, méghozzá erre a hétre, a Famitsu magazintól.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Alig várom^^

 2. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerül-e egy igazi kőkemény RPG-t hozni a jelenlegi generáció erőművére. Mind grafikai színvonalat érintve mind belbecsről beszélve.

 3. Angol verziót is akarunk…nem úgy,mint a Vesperia-nál….

 4. Sajnálom azokat (köztük magamat is), akik szeretik ezt a sorozatot, mert a széria részei közül igen minimális jön angol nyelvterületre. Épp ezért olyan gyöngyszemektől maradtünk le, mint a Destiny 2, a Destiny remake, a Rebirth, a Tempest, az Innocence, vagy a Graces. Szerintem bekaphatja a namco.

  • Na igen..amióta konzolozom..azóta ez idegesít..és szinte a legjobbak! Destiny 2-t angol kiskönyv segítségével nyomtam..de követhetetlen volt 🙁

 5. Várom az infókat.

 6. Az angol vasperia mikor fog megjelenni ps3-ra ? Vagy a vasperia, mint a syphonia ps2 portja is marad csak only japán .Erről az unitáról, szerintem TGS hallunk vlamit vagy még a gamescomon elképzelhető .

  • TAles of Vesperia kijött Japánban PS-re, csak itt nyugaton nem, nem értem miért!!

   • A namco -Bandai tályán most valami van…. a sikeres sorozataikat nem folytatják lásd Ace combat… a japánban kijött gameiket sem tolják ki eu-ban….. Talán valami átszerzvezés van/ lesz náluk???? érdekes….

    • Nem tudom. Évek óta hajkurászom az Ace Combat X-et psp-re, most látom kijött platinumban. Ezzel kapcsolatos, hogy most fog kijönni hó végén az új rész PSP-re, co-op-ra összpontosítva.De emlékszem még h Japán store-ról leszedtem a Tales of Vesperia demóját ps3-ra bakker… még idén januárban asszem. 1-2 hete sincs h a szinkronszínész elhintette h megcsinálták hozzá az angol dub-ot, akkor meg WTF?Nem tudom mi van…

   • Detto. Én is azt várnám.

   • Reméljük kiadják !

 7. Ez valóban jó hír. De ha végre elkészülne a Vesperia angolosítása annak még jobban örülnék. 🙂

 8. :O Kedvenc Sorozatom!Erre vártam VégreAnnó amit 576 Konzolban olvastam Tales of Destiny 2 teszt(Psp- Tales of Eternia) az rántott bele teljesen.azóta is minden idök játéka nekem 🙂