Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tales of Arise – új előzetes a folytatásról

Itt van mindenki!

A Bandai Namco a Summer Game Fest: Kickoff Live! során mutatta be a Tales of Arise friss előzetesét, amelyben a teljes csapat felbukkan.

Az új kaland Dahna bolygójának diverz és luxusos régióját, Elde Menanciát szemlélteti, valamint Viscint fővárost. A játékosok itt ismerkedhetnek meg Kisarával és Dohalimmal, az utolsó két karakterrel, akik csatlakoznak Alphenhez, Shionne-hoz, Rinwellhez és Lawhoz küldetésük során, hogy együtt szabadítsák fel Dahnát Rena elynomása alól. Kisara egy dahnai katona, aki Dohalimot kíséri, és az egyik legerősebb katona a dahnai seregben. Rena katonái is felnéznek rá, valamint pörölyét alkalmazó technikáira, illetve pajzsos manővereire, amelyekkel meg tudja védeni úgy barátait, hogy közben kemény csapásokat mér az ellenségeire. Dohalim egy nemes Renáról, aki másképp vélekedik a többi renaihoz képest a dahnaiakról. Nagyon jómodorú úriember, aki kifejezetten kedveli az olyan művészeteket, mint a zene, a költészet és az antik dolgok. Botjával és astral artes technikákkal küzd, és képes alkalmazkodni ellenfeleihez. A felvételen több ilyen technikát is látni, amelyek nagyon erős kombókat és támadásokat tesznek lehetővé, illetve olyanokat is, amelyeket egyszerre két karakter visz be egy végső csapásként.

A friss kaland Dahna bolygóján játszódik, ahol egy másik közeli égitestre, Renára felnéznek a lakók, és tisztelik. A helyet az égi és isteni eredetűek otthonának tartják, és több generáción keresztül rejtegették a dahnaiak előtt az igazságot. 300 évig uralkodott Rena Dahna fölött, kirabolva erőforrásait és megfosztva lakosait méltóságuktól és szabadságuktól. A történet két olyan személyről szól, akik ugyan különböző világokban születtek, mindketten meg akarják változtatni sorsukat, és elhozni egy új jövőt. Az alkotás klasszikus Tales of játékmenetet kínál feljavított harccal és új, izgalmas karakterekkel. A projektet az Unreal Engine 4 hajtja, az animációért pedig az ufotable a felelős.

A széria új része szeptember 10-étől lesz kapható PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás