Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tales of Arise – kiszivárgott a sorozat új része

A Bandai Namco egy másik E3-as bejelentése a népszerű [i]Tales of[/i] sorozat új része, a [b]Tales of Aries[/b].Az új epizód Dahna bolygóján játszódik, ahol egy másik közeli égitestre, Renára felnéznek a lakók, és tisztelik. A helyet az égi és isteni eredetűek otthonának tartják, és több generáción keresztül rejtegették a dahnaiak előtt az igazságot. 300 évig uralkodott Rena Dahna fölött, kirabolva erőforrásait és megfosztva lakosait méltóságuktól és szabadságuktól.A történet két olyan személyről szól, akik ugyan különböző világokban születtek, mindketten meg akarják változtatni sorsukat, és elhozni egy új jövőt. Az alkotás klasszikus [i]Tales of[/i] játékmenetet kínál feljavított harccal és új, izgalmas karakterekkel.A projektet az Unreal Engine 4 hajtja, az animációért pedig az ufotable a felelős.Az új epizód ősszel érkezik PlayStation 4-re, hivatalosan pedig hamarosan többet is megtudhatunk róla.[106340] [i](A hír információi és képei egy publikusan elérhető URL-ről – játékok listájáról – érhetőek el, amelyek a Bandai Namco szerverein találhatóak, és amelyeket több helyen is megosztottak. Ezt biztonsági okokból itt nem jelenítjük meg. A listán szereplő játékok egyébként külön oldalra visznek: onnan vannak az információk és a galériában található képek.)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. A Zestria és a Berseria epizódok kimaradtak, legutóbb a két PS3-as Xillia epizóddal játszottam. Így az első képek alapján tetszik az Arise, látszik, hogy végre komolyabban hozzányúlnak a grafikához. A Xilliában néha a falat kapartam a csapattársak közötti bárgyú párbeszédeken, így remélem, hogy komolyabb hangvételt kap a történet és a párbeszédek az új játékban.

  2. Sajnos engem a Berseria sem tudott visszarángatni a sorozatba. 🙁 Ha ez is ugyanazt a sémát követi, mint az elmúlt jó néhány év részei, akkor már bele sem fogok kezdeni.