Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Take-Two – nyakunkon a Mafia III bejelentés?

Év elején volt egy jó kis listás hírünk 2015 várható PS4 játékairól. Ezen ott lapult a még csak pletykaszinten leledző [B]Mafia III[/B] open world GTA-klón. Akkor többen kétkedve fogadták a hírt…A kiadó Take-Two pedig nemrégiben szépen levédette a következő webcímeket: Mafia3TheGame.com – MafiaIIITheGame.com – MafiaThree.com – MafiaThreeTheGame.com.Jön a hivatalos bejelentés!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na ez jöhetne! Imádtam mindkét részét. A másodiknál emlékszem ment a vita fórumokon a fű megjelenitése miatt! 😀

 2. Én nem játszottam az 1. résszel,nem is ismerem sajnos,de (lehet,hogy pont ezért) a 2. nagyon bejött. A hangulata igazi 50-es évek gengszter világát idézte. Mind a látvány (autók,ruhák,városkép…),mind a zenék nagyot ütöttek. Nagyon várom a folytatást! 🙂

 3. se egyesel se 2esel nem tudtam jatszani, azert mert hibas volt mind ketto vagy kidobalt vagy fagyottt vagy nem toltott de mindig gondok voltak veluk havernak meg gondnelkul ment ugyan az… sose értettem

 4. Várható volt.

 5. Ez jó hír :)Szerettem az első részt, főleg, hogy lehetett különböző járműveket belerakni 🙂

 6. Szar lett a 2. rész? Ez nekem új infó, m én qrva jól szórakoztam vele és nekem a sztorija is tetszett.

  • Van olyan, amivel Te nem szórakozol qrva jól? 🙂

   • Hát az igaz, h én mindenben megtalálom a jót, de azért a Mafia 2-t fikázni elég kemény =D

    • Kicsi térkép, mellék küldetések hiánya, gyengécske grafika. Ezeket hozták fel ellene legtöbbször. Amúgy nekem is nagyon tetszett, legalább 10 végigjátszásom van benne. Bár tény, hogy lehetett volna még dolgozni rajta. A remek sztori nekem elvitte a hátán a játékot.

     • Ha jól emlékszem, akkor itt is, mint az első részben ki lehetett autókázni a picsába … nem volt az olyan kicsi. Az egyben voltak mellékküldetések? Már rohadtul nem emlékszem. Grafika meg mihez képest volt gyenge? Azért amikor az elején visszajöttünk a háborúból és esett a hó az nem volt olyan csúnya.. én percekig csak álltam és bambultam meg hallgattam a karácsonyi dalokat..Én 3-4x játszottam végig és még tuti előkaparom valamikor.

     • A havas rész az tényleg nagyon fasza volt. :)Az első rész grafikája top volt a maga idejében, a 2. részé viszont elég középszerű lett, mire kijött.

     • Nekem csak konzolon volt hozzá szerencsém, PC-n lehet, h nem volt az olyan középszerű x)

     • Azt azért megnézném hogy autókázol ki a picsába a 2. részben. 😀

     • Nincs country rész?

     • A Mafia 2-ben? Nincs.3-4 végigjátszás alatt azt hittem feltűnik, hogy csak egy kis városkában mászkálhatsz.

     • Nem most játszottam azt a 3-4 végigjátszást, hanem jó pár évvel ezelőtt x)Emlékeimben már összemosódott a két rész.

    • Nem kell ennyire szélsőségesnek lenni egyetlen darab szarozós komment miatt, ne süllyedj Te is arra a szintre. :)Sajnos a PC-s első rész után közel sem hozta a várt színvonalat, nem hogy nem überelte az első részt, hanem csúnyán alul is múlta azt, minden tekintetben (dramaturgia, történet, változatosság, aktuális korabeli grafika, irányítás)Nem volt rossz játék, egynek nekem is jó volt, de ezek a cseh srácok sokkal többet is ki tudtak volna hozni belőle.

     • Az biztos, h első Mafia-s játéknak odavert az első rész minden téren.. a vonat pályaudvaros részt a mai napig nem felejtem el, h mennyi vért kellett hugyoznom mire ott kipucoltam mindenkit.

 7. végree !!

 8. Imádom a sorozatot, nagyon várom az új részt! Az első rész etalon, de a másodikat is nagyon szeretem minden hibájával együtt.

 9. Jöhet 🙂

 10. Legjobb game ! Az első überkirály volt… A 2. azert lehetett volna jobb és hosszabb. Jöhet a 3. várom !

 11. “Anno a MAFIA 1 meghaladta a korát (GTA vice city-vel volt egy időben, ami hozzá képest egy színes képregény volt kicsiknek!), a második része viszont belesüppedt az átlag játékok közé.. én is azt remélem hogy az első részre fog hajazni a minőség! Nagyon várok egy “”komoly GTA””-t, ahol esetleg valósághűbben működnek a dolgok minta GTA5-ben..”

 12. Akkor tobb novenyzet lesz mar? 😀

 13. Amikor bemutatták a második részt, akkor azt is nagyon várta mindenki (én nekem sem volt közömbös, az első részt szerettem PC-n). Aztán amikor megjelent, egy totálisan középszerű, néhol nagyon unalmas játékot kaptunk.Remélem nem ez lesz megint a helyzet.

  • Pont ezt akartam írni. Remélem tanultak az előző részből is megpróbálnak valami életet csiholni az egészbe, mert a II harmatgyenge rész volt. 🙁

  • Neked esküszöm semmi sem jó. Ez valami hobbi nálad, hogy minden hírt fikázol?

   • Pedig most sajnos igaza van, minden szavával egyetértek.

    • bizony. A 2. rész egy kalap kakit nem ért. sem a sztori, sem a játékmenet, sem a hangulat nem volt jó sajnos. sőt kimondottan rossz volt pedig anno nagyon vártam a folytatást az 1. rész után

     • Azért ezt nem mondanám. Nem volt annyira rossz, egynek elment, de a közelébe sem ért az első résznek.

    • Én kétszer is végigvittem, nekem átjött a sztori. De látom itt, sokaknak sajnos nem.

     • A sztori elment, de még az volt a legjobb. A játékban semmi extra dolog/misszió nem volt, rohadt repetitív volt a játékmenet és ami nálam a legjobban kivágta a biztosítékot az az, hogy rohadtul nem volt benne semmi kihívás. Nem vagyok egy tehetséges gamer, de legnehezebb fokozaton elsőre végigjátszottam és összesen egyszer haltam meg.Az egyhez képest visszalépés volt, amiben:- nagyon változatos küldetések és helyszínek voltak- voltak extra missziók (freeride extreme valaki?)- és volt benne kihívás rendesen

     • Erről van szó.

   • Igazából nem is a hírt fikázom, hanem a Mafia 2. részét. Ami tényleg nem volt túl jó játék. Meg most a te hozzászólásodat. De ez már csak mellékes.

 14. Várós!

 15. Überfasza!