Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

cloudi

by cloudi

Régi és Új

2010.12.19. in

[I]”Régi és Új örök harca dúl. “[/I] Talán nincs is értelme összehasonlitani a régi időket napjainkkal, de én most gondoltam egyet és mégis megteszem…. :)[B]C64, Amigás korszak[/B] VS [B]Playstation masinái[/B][B]C64 : [/B] földig leesett állal bámultam mikor tesóm a Street Rod-ban egy megpiszkált Corvettel legyözte az utak királyait vagy mikor a Last Ninjában megcsináltunk egy-egy pályát .[2][B]Amiga : [/B] a földtől is mélyebbre esett állal állok a TV előtt és nyomatom a Dune2 -t , Another World- öt, Flashback-et és még számtalan gyöngyszemet …Összejártunk haverok és Amigáztunk orvérzésig. Közösségösszekovácsoló ereje volt. Megismételhetetlen élmények. [1][B]Playstation :[/B] ez már a nyú gyenörésön. Megvillant a harmadik dimenzió. 576 Konzol első száma elolvasása után Final Fantasy 7 beszerzése ami aztán évekre elvarázsolt. Mikor felébredtem a FF7-ből olyan cimekkel találtam szembe magam, mint a MGS, Gran Turismo, Shadow of Colossus, Uncharted, Killzone. [3]Összegzésképp annyit tudok elmondani, hogy azt egyik ezért volt jó a másik meg amazért :)…. mindenesetre örülök, hogy részese lehettem/vagyok.Végezetül egy kis időutazás a zene világában is természetesen a témához kapcsolódva:[YOUTUBE]wST0diaXNLQ[/YOUTUBE]

by cloudi

what is important

2010.06.03. in

Nem kell már sokat aludni és nemsokára megjelenik a [B]Peace Walker[/B].Én már nagyon várom, vágom a centit. Tervezem, hogy beszerzek egy PSP 3000 Slim MGS Peace Walker Entertainment Pack-ot, amint anyagi körülményeim lehetővé teszik.Komálom Snake kalandjait és erről sem akarok lemaradni….Mostanában van pár dolog az életemben amik gyökeresen megváltoznak, de ha jobban belegondolsz a te életedben is mindig változik valami, cserélődik, jön-megy, melléd szegődik- elhagy, viszont vannak dolgok amiket örökre magadévá fogadsz. A metal gear az számomra ilyen. ….vagy ugyanezt el tudom mondani az anno Martin vezette konzolról vagy ahová ebben a pillanatban pötyögöm soraimat, a communityról. Bennük még sohasem csalódtam bármit is hozott az élet és tudom, hogy a jövőben sem fogok. Jó érzés tudni ezt. :)[1]Peace:)

by cloudi

pisztolytáska

2010.01.07. in

Na tessék, most már mindenki valóban láthatja, hogy a muff az egyetlen olyan pisztolytáska amelyben könnyen elsülhet a piszoly !!! :-DDD[1]Megmondta ezt már a jó öreg Ford Fairlane is……:)

by cloudi

cowgirls

2009.09.08. in

Tegnap este azt álmodtam, hogy egy cowboy vagyok…:) Többre nem emlékszem belőle, de mondom megnézem már milyen nője van egy cowboynak……Lássuk a cowgirlöket:[1][2]Hoppááá:))

by cloudi

Amiga top 5

2009.07.04. in

Amiga TOP 5 – ahogy én látom…[B]1. Dune II [/B]- ennél jobban csak a FFVII tudott lekötni…a legeslegjobb úgy ahogy van.[1][B]2. Another Wold [/B]- a vektorgrafika magasiskolája. 🙂 Isten game.[2][B]3.Pinball Fantasies[/B]- néha még ma is előkerül. Ez aztán Flipper öcsi!!! :)))[3][B]4.Simon The Sorcerer[/B]-9 lemezes volt bakker. . .csodálatos játék.Egy kis sapkában mennyi minden belefér:)[YOUTUBE]WVvJoVZv1lM[/YOUTUBE][B]5.Gooblins[/B]-Fingus és Winkly mindig jókedvre derített. Köszi Sierra!! 🙂 [YOUTUBE]lxVmoYlogIE&feature=related[/YOUTUBE]

by cloudi

Life is hard

2009.06.11. in

Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy nem tudott új gamét venni mert igencsak borsos árat kérnek el egy-egy PS3 játékért. Nekem is van öszvisz 3 gámám oszt’ kakukk. Pedig lehetne szórni a mannát rendesen hisz csak úgy dőlnek a 9 pontos címek mostanság. . . Node én azt csinálom, hogy a kedvenceket előkapom újra és Hard( vagy a lehető legnehezebb fokozaton) tolom újra.Killzone2 már kivégezve minden fokozaton, MGS4-et meg most big boss extrembe nyomatom. Tökre más így a játék, szerintem érdemes nekifeszülni. CSak keményen!!! Nyomjátok ti is!!!:))

by cloudi

lemezajánló

2009.05.22. in

Bonanza Banzai ’93-’94 dupla DVD: soha nem látott szenzácós felvételekkel a Bonanza Banzai Búcsúkoncertjéről! A zenekar megalakulásának 21. évfordulójára jelenik meg a második, egyúttal dupla Bonanza DVD. [1]Én biztos, hogy megveszem:))

by cloudi

A C betű

2009.05.19. in

….. olyan a csaj , mint egy C betű csak jobb a segge:))) [1]

by cloudi

Ez vagy az?

2009.05.11. in

Na most akkor te milyen párti is vagy?? Ps3 ?? [1]esetleg Xbox??[2]

by cloudi

emlékezzünk

2009.04.29. in

Emléked örökké szívünkben marad…..[1]