Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

ARROW

by ARROW

Technikai segítség kellene!

2010.08.03. in

A kérdésem a következő: Már megint meghalt a hatvanasom, vettem egy slimet, a HDD-t áttrakhatom-e bele mindenféle gond nélkül vagy inkább ne? Ez lenne a legegyszerűbb az adataim megtartása végett!

by ARROW

Angela Elwis Szerintetek?

2010.06.08. in

Szia Kedves,Nevem Angela Elvis vagyok az egyetlen lány, láttam a profilodat a playstationcommunity.huand lett érdekel benned, szintén szeretni foglak ismerni téged többet, és azt akarom tőled, hogy küldj egy emailt az email címemre tehát én tud ad ön a képem neked, hogy tudják, kivel vagyok. Itt van az email címem (angelaelvis2009@hotmail.com) Azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen! Várom a levelet a fenti e-mail címemet.Kérjük, próbálja fel velem a kapcsolatot e-mail címemet.köszönetAngela.Hello My Dear,My name is Angela Elvis,i am single girl, i saw your profile at playstationcommunity.huand became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am. Here is my email address (angelaelvis2009@hotmail.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above.please try to contact me with my email address.thanksAngela.angelaelvis2009@hotmail.com

by ARROW

Feltámadt a hatvanas!

2009.10.21. in

Mint elöző blogomban említettem meghalt a PS3, a sok kritika ellenére a konzolok szervízébe vittem.Előzetes megbeszélészünk alapján a javítás 2 hét, 20000ft -re volt kalkulálva, alaplap csere.Két hét múlva hívtam őket, kértek még pár napot, alkatrészre várnak címszóval. Idő lejárt hívom őket, mehetek kész a gép, telefonon kérdezem mennyi pénzt vigyek? Nem kaptam választ menjek majd ott megmondják. Felmentem a gépért és a fizetésnél jött a meglepi, 5000ft-t kértek a javításért és még a lemezem is meg van, plusz egy jót játszottak a g25- ömmel.Én merem mindenkinek ajánlani ezt a szervízt, szerintem teljesen korrekt!

by ARROW

Meghalt a hatvanas

2009.09.15. in

Pénteken zenehalgatás közben meghalt a premieres gépem, viszem a konzolok szervízébe. Addig is PS2. Resetelt egyet utánna indult,l de lemez pörög, venti porog csipog leáll.

by ARROW

D.S.B. – Dübörgő Sváb Bogarak

2009.04.06. in

Vége, lezajlott, bebasztunk, szórakoztunk, táncoltunk.Előkészületek, rám mindig a legfontosabbat bizzák: sörhöz a szénsav.[1]Alakul.[2]Beteljesült. Úriember a Dirty Road zenekarból.[3]Van még pár kép, ha érdekel valakit csinálok neki mégegyet.Kösz hogy kíváncsiak voltatok!

by ARROW

Magyar Tekken 3

2009.03.26. in

Most találtam remélem valamelyik közületek volt! LOL![YOUTUBE]PUCQyvtsRXk[/YOUTUBE]

by ARROW

D.S.B. – Dübörgő Sváb Bogarak

2009.01.31. in

Avagy az én csapatom! Ez egy 1994-ben alakult motoros baráti társaság, ahol főleg nálam időssebbek tevékenykednek. Egyes tagjait 15 éve másokat kevesebb ideje ismerek, Én 3 éve vagyok a csapatnak tagja, még csak most nőtt be a fejemlágya. Kedves országunknak hála, ahhoz hogy te valamit is eltudjál érni a pici társaságoddal, jelentsen ez bulit vagy csak segítség nyújtást (értsd motorbalesetes családok gyerekszervezetek támogatása, látogatása.) jogi köntösbe kell hogy bújtasd a csapatot és itt jön a 22-es csapdája: már rád is száll a hatóság és baszogat. Na sebaj muszájból megcsináltuk az egyesületet D.S.B. Motoros, túra és hagyományörző egyesületet. Sajnos ez sem tartozik a legegyszerübb dolgok közé, tehát megvan a kicsi parlamentünk, van itt Elnök, Alelnök, Titkárpénztárosvagymi, na és a poén én lettem a kurátor azaz aki ezeket baszogatja, ellenörzi. Érdekes az ember, kap egy hangyafingnyi hatalmat és máris kaján vigyor ül a képére, hogy ezzel majd ő megmutatja. Inkább ittam még egy sört. Minden procedúrára azért volt szükség, mert szervezünk egy most már hagyományosnak mondható:TAVASZI PARTIT Március 21. HARTA MŰVház.Fellépők: -Dirty Road-AB/CD-GardenMindenkit szeretettel várunk.[s]JEGYEK[/s] vagyis egyszeri támogatás 1000-1500ftKinek ez műfaja biztos jól érzi majd magát.Majd kaparok már össze képeket a tavaji partykról.Addigis legyetek Jók,amennyire kell!

by ARROW

Lehet hogy!

2009.01.29. in

Lehet hogy elkezdek én is blogolni, csak még nem tudom hogy mit osszak meg veletek? Szerintem egyszerű életem hétköznapjait kár , mondjuk lehet csak nekem unalmas. Motoros találkozók bulik esetleg ha valakit érdekel, vagy a motoros túrák szép képekkel.