Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sztárok a GT Akadémia 2010 döntőjén…

Mint azt egy korábbi cikkünkben írtuk, a tengerentúlon már véget ért a [B]GT Academy[/B] versenysorozat, azonban az öreg kontinensen még zajlik a megemérettetés. Azóta is sorban futottak az országonkénti döntők, ahonnan a legjobbak a fináléba kerültek, melynek helyszíne Silverstone lesz – a tavalyi évhez hasonlóan –, időpontja pedig: [B]február 26 – március 2[/B].A döntő már önmagában is egy fantasztikum azok számára, akik ide eljuthatnak, de a szervezők ezt még megfejelik három híres emberrel a motorsportok világából, akik a bírók munkáját fogják segíteni.[17831] Elsőként említsük meg [B]Sabine Shmitz[/B]et, aki Nürburgring specialista és TV-s személyiség, ismert Németországban és tulajdonképpen világszerte, köszönhetően a Top Gear sorozatnak. Ha valakinek még mindig nem ismerős a hölgy, elárulom, hogy ő volt az, aki – többek között – egy Ford Tranzittal körözött a Nürringen. Ha lemaradtál róla, most bepótolhatod: http://www.youtube.com/watch?v=m1pklvKKnd0 [17830] Másodikként ott lesz [B]Eddie Jordan[/B] egykori F1-es csapatvezető, aki nem kisebb pilótákkal dolgozott együtt, mint Ayrton Senna, Damon Hill, de ő biztosított elsőként F1-es ülést Michael Schumachernek is.[17829] Harmadikként pedig [B]Johnny Herbert[/B] ex-F1 pilóta, aki 11 évet töltött a Formula 1-ben, majd ezután Le Mans 24 órás versenyeken indult, ahol nyernie is sikerült.A döntő öt napján a résztvevők fizikális én mentális edzéseken és vizsgálatokon vesznek majd részt, hiszen a cél egy valódi Nissan GT-R és az új 370Z vezetése a versenypályán. A bírók feladata pedig nem más, mint tanácsokat adni a versenyzőknek, de ami ennél is fontosabb, kiszűrni azokat, akik alkalmatlanok a nagy feladatra.A küzdelem nagyon erős lesz, hisz a 19 döntősből mindössze 2-en maradnak! Ők aztán egy 2 hónapos intenzív tanfolyamon vesznek majd részt, hogy megszerezzék a Super Licence-et, de kettejük közül is csak egyikük lesz az, aki [B]részt vesz jövőre az európai GT4 kupasorozatban![/B]Mivel a GT5 megjelenéséről továbbra sincs hír, addig is itt van pár ropógós, új screenshot a játékból, illetve az online multiplayer menüről, ami már elég sokat elárul.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most megint leesett az állam ettől a látványtól.

 2. A második képen a jobb oldali csajszi valami überbrutáljó kis lédy.

 3. Jó lehet ott lenni, már csak a buli kedvéért is. Elég komoly média jelenlét van, biztos jót tesz a játéknak… ezek azért nevek.Ha beleképzelem magam valamelyik srác helyébe – merthogy a legtöbbjük nem UFO, vagy kocka, ugyanolyan gémerek, mint mi – lehet egy kis para: kamerák, edzések, igazi versenyautók, és közben küzdenek, mert ez életük nagy lehetősége!SMS a családnak, üzenetek a GTPlanetre – pörgés van ezerrel. Kár, hogy magyar srác nem lehet ott köztük! (Sabine Schmitz-el elbeszélgetnék… – jó fej csaj, és tényleg szenvedélye a motoring)

 4. E.Jordan az egyik legszimpatikusabb F1 vezető volt, Herbert nagy pilóta sosem volt inkább szakkomentátorként ért el nagyobb sikereket-, ettől függetlenül komoly emberek, különösen ha figyelembe vesszük, hogy egy videójátékhoz adják az arcukat.

 5. CSak adják már végre ki a gt5-t….. bakker megöregszek mire kijön. szerintem ez már nem is ps3-as cím lesz hanem ps4-es indítócím.

  • Ja ja4 Legalább annyit mondanának, hogy idén biztosan megjelenik. Már annak is tudnék örülni…

  • “:) A GT6 is ps3-ra jön, de amúgy tényleg kabaré. Legutóbb az ausztrál PSM infózott, írják: tél. Anyátok! Aztán másik scan-en: “”june”” – mi van? Aztán persze jött a megoldás, hogy ott máskor van a tél. 🙂 Mondjuk minden pletyka, amíg a PD&Sony ki nem mondja!!!”

 6. Hihetetlen ez a csaj. Megnéztem pár videóját. Pl. itt az M5-össel úgy kerülgeti a motorosokat, mint én a bicajosokat. 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=y6JW7F9YDMk

  • Szokták mondani, hogy egy nő vagy nagyon rosszul vezet (többségük), vagy jobban, mint némelyik férfi. Utóbbira itt egy jó példa.Egyébként még nem is láttam, hogy a Nordschleife-re így kell behajtani. Vagány! Bárcsak egyszer én is mehetnék 1-2 kört rajta. :-))

 7. A 3.kép láttán : Na mondom ez a Rékasy hogy lefogyott…xD

 8. Sabine miért nem ölelget egy férfi hostess-t a BMW helyett?

 9. Az első képen lévő csajszit ismerem, benne volt a Top Gear-ben 🙂

 10. Ezt a Johnny Herbertet mindig is utáltam. Overrated pilóta. :-S