Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Szolgálati közlemény – Játéktesztelőket keres a PSC

A PlayStation.Community szerkesztősége a hozzánk beérkező, mostanában már-már feldolgozhatatlan mennyiségű friss szoftver miatt új PlayStation 4-es – és/vagy PlayStation Vita – játéktesztelőket keres. Amit várunk:- Minőségi stílusban, direktívák betartásával elkészített cikkek,- Decens nyelvtan és helyesírás,- Megbízhatóság, elkötelezettség,- Néminemű tapasztalat a videojátékok világában.Amit kínálunk:- Megjelenés egy közkedvelt online felületen, havi 30+ ezer kiváló olvasóval,- Annyi ingyenes tesztjáték AAA és indie kategóriában, hogy sose’ száradjon ki a konzolod.Amennyiben kedvet érzel a dologhoz és érzed magadban a tehetséget, jelentkezz privát üzenetben [A http://playstationcommunity.hu/u/martin]martinnál[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Klassz lehetőség. Kár hogy csak retro konzolokon játszom (az újabbak valamiért nem igazán jönnek be).

 2. Elnézést ha orbitális baromságot kérdezek, de tényleg nem tudom: A tesztjátékokat (ami lemezes, nem indie letöltős) meg lehet tartani, vagy visszakéri a cég akitől a kapjátok?

  • Csak egy példa.A Cenegánál lehet átvenni a lemezes tesztpéldányokat, azt nem kell visszaadni nekik. Ha megkap egy ilyen lemezt a psc, akkor azt odaadják annak aki a cikket írja, és elméletileg megtarthatja a tesztelő a játékot. :)Mivel a kiírás alapján sosem szárad ki a konzolod, így vélhetőleg a PSC szerkesztősége azt az alapelvet követi, hogy aki teszteli a játékot az megkapja végleg.Bár akadnak olyan magazinok/oldalak, ahol nem tarthatod meg, és vissza kell adnod. És gondolom ilyenkor nyereményjátékot csinálnak belőle…stb.

 3. Értem én, de a dátum a cikkeknél miért a jövőben játszódik? :)))) Vagy én élek a múltban? Vagy benéztem valamit… Vagy valami! Na mindegy!

  • Nem nehéz rájönni pedig.

   • Akkor velem van a gond… Bocs de én most vettem észre és nem agyaltam még túl sokat rajta, de nem is akarok. Egyébként ha már ilyen elmés vagy le is írhattad volna egyből! Abszolút tükrözi a jelen kor emberi hozzáállást mindenhez a magatartásod! Köszi!

    • Hogy van három darab rögzített bejegyzés az oldalon? :DMilyen magatartás? Láthatod (remélem látod), hogy pörögnek a hírek, de ez is elől marad.

 4. “””Egyelőre”” helyett “”egyenlőrét”” írni biztos öngól, és figyeljetek arra is, hogy a mondatvégi írásjelek után szóköz jön. Sok sikert! Sztem baromi jó üzlet, hogy a cikkért cserébe megkapod a játékot, és az indiek között is rengeteg szuper cucc van. :)”

  • Téged felvennénk!

   • 3 címre emlékszem az utóbbi bő fél évből, amit megvettem (Oceanhorn, Uncharted: The Lost Legacy és The Wolf Among Us), az összes többi teszt vagy újrajátszás. Ha összeírnánk, mennyit ér az, amit úgy kaptam csak ezen időszak alatt, sztem jóval nagyobb összeg jönne ki, mint amit amúgy egy magazin fizethet az íróinak. És pont ezért is jó, hogy ez csak hobbi, mindenki jól jár. 🙂

 5. ez pompás, csak éppenséggel 16 évet késett ez a felhívás… 🙂

 6. és fényképeket is külgyek magamról ??és minden oldalamrol is ???elöre is kösy a választüdv penge a videójátékos gamer tütüke

 7. Szia Martin !!!Asztat szeretném meg kérdezni, h irlyak neked egyet testet vagy h, meg nézed h hogyan játcom a ffifával a CR7 Ronaldóval a kedvencemmmel ??Amugy szeretem a videójátékokat már elég rég ota, szal nagyon penge vok bene

 8. Meddig hatályos a dolog? Utóbbi időben szereztem kis tapasztalatot írásban, bár játékokhoz nem volt köze, de hátha hasznosítható itt is. Ha van idő megírni egy próbacikket tennék egy próbát.

  • Nincs határidő, lehet jelentkezni bátran, ha megjön a kedv. Annyi lenne a lényeg, hogy képben legyen az illető, tudod a beépített helyesírás ellenőrzők korában például a videojáték szót hosszú ó-val írni nem túl jó előjel.

 9. Beverem ide is: aki jelentkezett, attól várok egy kis próbacikket. Jöhet privátban, vagy a Tetesztedbe. Köszönöm!

 10. Sok sikert a jelentkezőknek, én maradok a streamelésnél. Angolul jobb a helyesírásom mint magyarul. XD

 11. akor Jelentkezekk is mer hát nállamtól job ficcko ere bisztos nem lesszesz

 12. Bár lenne rá időm. Szeretek írni, játszani vakulásig…

 13. Martin, egy kérdésem lenne a fentiekkel kapcsolatban: milyen határidőkkel kell dolgozni?

 14. olyan de olyan szívesen tesztelnék játékokat, de sajnos egyáltalán nem avgyok képes jól összerakott írásokat készíteni. videoteszte még talán, de arra meg időm nem lenne sajnos.

 15. “Valamiért azt olvastam, hogy “”játékfejlesztőket keres””. 😀 😀 :D”

 16. Én jelentkeznék rá! DE! Csak kod tesztelést vállalok! Kicsi önéletrajz. Minden kod alapból 10pont, mellette minden más xar! Aki ellenkezőjét állítja, az hazudik!Fizetés igényem 10csilliárd forint /óra! Plusz céges laptop, teló, szolgálati autó (ha lehet BMW)Várom hogy keressetek! Üdv jabu!

 17. Időm lenne rá,tájékozottságom a videójátékok világában széleskörű(minden platformon,de a legfontosabb számomra a Playstation által képviselt irányvonal),jól fogalmazok,szorgalmas vagyok.Gondolkodom rajta.

 18. Az attól függ! Várható szexuális zaklatás a főnöktől?

 19. Lenne rá időm is , tök szívesen is csinálnám , de sajnos hülye vagyok íráshoz 🙁 Talán majd egyszer fejlődök 🙂

 20. Szívesen csinálnám, de egyelőre inkább a töris cuccokat kéne nyomni, bár a Vita-s tesztelések érdekelnének.:)

 21. Mindig is szívesen foglalkoztam volna játékteszteléssel főállásban, vagy mellékállásban, de sosem voltam meggyőződve arról, hogy ezzel jól lehet keresni, így inkább másik szimpatikus pályát választottam. Ezt is szívesen csinálnám, csak a munka és a hobbik mellett már sajnos nem jutna rá idő. Ezek szerint én mégsem vagyok annyira elhivatott ez iránt, mint mások.Pedig a teheccség szernitem megvóna!!4

 22. eccer jelkeztem de a martin el küldöt!!!!LASSZISTA!!!!!!

 23. Ha tudnék írni, se lenne rá időm.

 24. Tegyétek ki faszbukra is, hogy lehessen osztani.

 25. Munkaerőhiány xD

 26. Egyenlőre én vagyok a tuti befuto, anàl jóban fogok testeket írni minél töb fizetést kapók.

 27. Összes COD 10 pont, mást mindent lehúznák a gecibe az meg irreleváns.

 28. 2 év múlva ha lesz ilyen lehetőség, akkor szívesen!Addig még sajnos dolgoznom kell, de utána rengeteg szabadidőm lesz:)