Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Szavazás – Játszanál PS4-es szexjátékkal?

[I]Strip Póker, szexolimpia, randiszimulátor, csajtapizás az érintőképernyőn, lopott bugyifotózás, tengerparti röplabda falatnyi bikiniben, idegen fajok szerelme az űrben, vagy macsó boszorkányvadász esete a bérnőstényekkel és bővérű varázslónőkkel.[/I]A szexualitás óvatos formában évtizedek óta ott van a videojátékokban, azonban furamód soha nem sikerült olyan elemi erővel felszínre törnie, mint a filmiparban. A PlayStation.Community legfrissebb szavazásában arra voksolhatsz, te játszanál-e egy esetleges PS4-es szexjátékkal.Szükség van erre? Hiányolod? Túlzás és felesleges ökörség? Szavazz a főoldali modullal, aztán mondd el véleményed itt, ebben a hírben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Vajon milyen trófeák lennének rá? Megszereztem a “”Hatolj be tövig”” platinát :D”

 2. Nagyon várom,hogy játszhassak már ilyen játékokkal.

 3. Előbb látnom kéne mi ez…Vékony a határvonal, hogy esetleg valami értelmetlen baromság legyen a végeredmény. Lássuk mit lehetne kihozni a témából, aztán eldönthetjük kell-e.Megvagyok nélküle, de kíváncsi lennék rá.

 4. Csak akkor, ha jó sztori lenne, mint mondjuk Larry játékok régen. Szóval a medence tisztító unatkozó asszonykának segít az kösz ne.

 5. Várom már azt a napot egy ideje, hogy valami értelmes, tartalmas, látványos játék megjelenéséről szóló hír fogadjon, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy hiába, a konzolom meg közben maga alá temeti a por. Persze nem ez ellen szerettem volna beszélni, hanem úgy nagy általánosságban.

 6. Hogyne játszanék, összejövős bulik elmaradhatatlan játéka lenne. Pláne ha lenne benne PvP szex multi. 🙂

 7. A karakter-testreszabás új szintre lépne. 😀

 8. ps1re volt ilyen, de abba csak a jeleneteket lehetett variálni

 9. Engem nem izgat… semelyik értelemben sem. De úgy látom van rá igény, szóval bánja a franc, elfér a többi játék között amikkel nem foglalkozok.

 10. A japánoknál biztos nagy siker lenne egy ilyen játék. Felénk nem sok értelme van.

 11. Jöhet

 12. “””Előbb látnom kéne mi ez…””Az biztos, hogy a mai netpornótól hemzsegő világunkban lenne igény az ilyen ökörségekre is 😀 Egy új cég, erős ügyvédi jelenléttel megtámogatva szerintem akár elő is jöhetne egy ilyennel pár éven belül, én biztos kipróbálnám, már csak a kíváncsiság miatt is 😀 De nagy játékként nem tudnám ezt elképzelni, csak valami ps plus-os, vagy indie címként.Egyébként a Konami simán megpróbálkozhatna egy szexjátékkal, az ő renoméjüket már csak javítaná :D”

 13. “Már látom ahogy a képernyőn jelez a játék a női játékosnak ,hogy most kezdje rángatni le-föl a MOVE kontrollert! A ferfiaknak meg adott formában kell a joyt a”” képhez”” igazítani miközben a joy veszettül vibrál, rezeg! :))) Kombózni is lehet !”

 14. ps plusba jöhetne, annyit talán ér, amúgy is kaptunk már elég hányadékot, ezzel csak szinten tartanák a ps plus szolgáltatásukat a japók

 15. Vagy szex vagy játék! Volt csajom aki rám ült közben játszottam mert unatkozott, és mondta hogy játsszak tovább közben de nem ment a sex 100% koncentrációt igényel, ahogy a játék is! :).. a másik variáció se jó mert vagy a farkamat fogom, vagy a joyt!

 16. Majd a Japcsik orvosolják ezt a Morpheus-szal! 😀