Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Szavazás – Hogy tetszett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet mozifilm?

Néhány napja már fut a mozikban az első “önálló” Csillagok háborúja filmként aposztrofálható [B]Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet[/B], melyről [A http://playstationcommunity.hu/note/15879]ITT OLVASHATOD[/A] a PSC bemutatóját.Kérdésünk egyszerű: neked, ha már láttad, hogy tetszett a film?Szavazz főoldali modulunkkal, aztán ha akarod, beszélj voksodról bővebben itt, e hírben.[B]FIGYELEM: KÉRJÜK NE LÉGY POÉNGYILKOS! NE SPOILEREZZ![/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Csak nekem hiányzik John Williams(John Towner Williams) zenéi? :(Amúgy jó volt bár egy kicsit talán hosszú…..

 2. Első napos nézés volt és vettem egy frankó kis Star Warsos fémvödröt.A film tetszett, igazi Star Wars hangulat, de 1-2 rész nekem kicsit lapos volt, de azt betudom annak, hogy nem volt akkor annyira mozizós hangulatom.

 3. Fura, hogy egy különálló sw filmet nézhettem a moziban, de nagyon elégedetten távoztam! Nem voltak elvárásaim, de ha lettek volna azt felülmúlta volna a film. Minden hozta a star wars érzést, a szereplőket is nagyon jól válogatták. Egyedül a két cgi epikus karaktert oldhatták volna meg máshogy. Mondjuk egy rájuk nagyon hasonlító színészeket maszkírozták volna olyanra, amilyenek ők voltak anno. Vagy megkérhették volna a Naughty Dog csapatát, hogy üssenem össze két normális cgi karaktert

 4. Hihetetlenül tetszett. Erre szavaztam. Miértről írtam a bemutatóhoz nem akarom még egyszer ugyanazt ismételni.

 5. Nagyon jó volt,top 3ba nálam benne van,miért volt jó ? hozta a hamisítatlan SW hangulatot,Jedik nélkül is,brutális látványvilággal,komoly emberi döntésekkel megspékelt sztorival……..zene lehett volna jobb,na meg Vader szinkron hangja ajjjajjj…amúgy simán köröket ver rá a Episode VII re……..

 6. Egynek elment. A cgi szereplő erőltetése kár volt mert gagyi. A zene a SW filmek legalja. Egy mezei látványfilm lett az egész nem több, aminek az utolsó fél órája ér valamit abból is az utolsó pár perc ami miatt egyesek kikiáltották a legjobnnak. SW fanatikusként a sok fanservice esemény édeskevés volt hogy élvezzem végig. Az első olyan SW film amit 2-3 alkalommal ha megnézek és ennyi.

 7. Az azért érdekes hogy 15% számára borzalmas volt a film. Ők mit néztek ?!

 8. Engem nem is érdekel. Ilyet nem tudtam szavazni.

 9. Nem volt rossz. Nem is volt kiemelkedően jó. Egy tisztességes iparos munka. Ebben a minőségben még jöhetnek évente. Elférnek. Egyszer érdemes megnézni.

  • Nem csak egyszer,hanem többször is.A hetedik rèsz is nagyon tetszett,de ott volt egy nagy màr làttam èrzèse az embernek.Ez szerintem jobb volt.Az volt a nagy kèrdès ès a kockàzat is hogy jedik nèlkül müködhet-e recept.S làm müködik.Nagyon vàrom a VIII-ik rèszt is.

 10. Nekem nagyon tetszett mintha az öreg George bácsi rendezte volna. Viszahozta a régi Star Wars feelinget 🙂

 11. Egyik legjobb star wars film!

 12. Kurva jó volt!Vader borzalmas szinkronját leszámítva….

  • Lehetett volna sokkal rosszabb az a szinkron, de nem lett. Az első pár mondat picit furcsa volt, de semmi kirívó nem volt. Hangszín stimt, csak furcsa hogy más.

  • Magyarok hibája , nem az SW. Nézd inkább eredeti hangon , minden film jobb úgy. Én már nem is akarok szinkronos filmet látni mert többségük kritikán aluli, szereplők jellemét megváltoztatja sokszor.

 13. Jobb, mint a 7. rész.

 14. “Kíváncsi lennék azokra az emberekre,akik a “”nagyon rossz,borzalom””-ra szavaztak….mire gondoltak ,mikor megváltották a jegyüket??!A film nagyon jó lett…sztem.A VII.részhez képest hawai,dj,napfény.”

  • Én az annyira nem jött be-re nyomtam. Miért? Mert ha ezt a sztorit, ezekkel a karakterekkel nem SW név alatt nyomják ki, és nem is kap ekkora költségvetést (=látványvilágot), akkor ez bizony egy erős 4/10-es film lenne.

 15. Én ma este nézem meg………utána véleményezem!

 16. Imádtam! Egyik legjobb SW film, alig várom, hogy megnézzem újra.

 17. A vödörfejű elszellemesedik.jabocs, spoiler.