Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Szavazás – Én és a PS4 Pro mega-voks

[71020]A PlayStation.Community legújabb szavazásában jövőbeli konzolos terveidről kérdezünk abból az apropóból, hogy bejelentésre került az új Sony konzol, a [B]PlayStation 4 Pro[/B]. A választható opciók között igyekeztünk a legvalószínűbb lehetséges forgatókönyveket felsorolni, nyilván a teljesség igénye nélkül.Szavazz főoldali modulunkkal, majd mondd el a részleteket itt, e hírben, hátha ezzel is segíted / informálod játékostársaidat![71021]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Rég volt mikor felpattintottuk a ps1 tetejét, lemez be aztán játszottunk és élveztük nem a hangyafsznyi milliméteres eltéréseket kerestük a különböző verziók között.egyébiránt ez a HDR etetés 2006 óta létezik a Dark Messiahban valóban turbózta a látványt de ennek már 10 éve, a tesóm meg 150 FPS alatt rosszul van ha úgy lát gamet. Elbszott egy világ ez :DPS4pro PS4kontra.. 😀 tartalom kellene. ha lesz, akkor pro lesz.

 2. Nem tervezek PRO-t venni.

 3. Van itt egy számítógépes bolt ahol megvesznek konzolokat de nem értenek hozzá, nem rég megvettem tőlem egy olvasófej hibás Xbox One-t 70 ezerért. Ha rájuk tudom sózni jó áron a sima PS4-em akkor lehet még idén cserélek,szerintem ők nem is tudnak róla hogy lesz Ps4 pro.

 4. Hát igen.. Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, működik a marketing. (agymosás?)Jönnek az új fényeffektek! Részletesebb lesz a chocobo tolla! Brrr!Micsoda minőségi ugrás! Ezért simán megéri majd 40-50 ezerért(?) eladni a 120 ezerért vásárolt ps4-et! Azután meg rádobni azt a nyolcvan ezret a pro-ért.Persze néhány nyominak felvetődhet a lehúzás, átb@szás fogalmak.De tudjátok mit? Ha a Sonynak bejön ez a húzás tök jó lesz, mert akkor legközelebb, egy generáción belül háromszor fognak gépet cserélni! És akkor az majd háromszoros élvezet lesz nekünk! ..Ja, nem. Nekik.

 5. 4K tv-t a kurrens gen vége felé tervezek. Szóval ha beszerezném a pro-t, egyenlőre csak 1080p-be tolnám. Azt pedig majd a képekből, videókból, cikkekből kiszűröm, hogy úgy érdemes lesz-e megvennem.

 6. En mar megrendeltem. Becserelem a PS4-et a Pro-ra. Igy csak 150 euro, es elso nap jon.

 7. Elsőnap veszem a Pro-t. 🙂 Nem kicsit várom a megjelenést, kíváncsi vagyok az új masinára mit fog tudni 4k-ban. Tegnap direkt teszteltem, elég durván néz ki az amúgy is döbbenetesen festő Uncharted 4 HDR-ben és ugye ez még nem is 4k, sőt ugye még nem is kapott hivatalos HDR patchet a játék.

 8. Ha a 4K OLED tv-ben nincs HDR támogatás, akkor b.szhatom? Mint hozzá nem értő kérdezem eszt.

 9. Van egy 5 kilós full-hd Ledem, nem hiszem, hogy az erőltetett 4k-ra lecserélem. PS4 pro ráér ha tudni fogja a valós 1080p/60 fps-t minden játék.

 10. En valtani fogok idovel, viszont az osszehasonlito videokon alulmarad igy is a pc-tol, akkor meg minek uj gep……Attol, h 4k a texturak maradtak ugyanolyanok, en a 1080p 60 fps-t tamogatom, ezt hozna akkor elso nap valtanek biztosra, kesze kusza lett minden. Nekem az nem tetszik, h kiadotol fugg, h milyen beallitasokon menjen az adott jatek, vagy minden jatekba lehessen konfiguraciot allitani vagy akkor ne eroltessek. Megvetetik az emberrel megegyszer a gepet azt azon kll idegeskednie, h tamogatva lesz e a vart jateka vagy sem, ha nem akkor meg penzkidobas. Belsos jatekok biztosan megkapjak, de az meg nem sok van, ami meg van azt mar nem biztos, h eloveszem. Viszont a gep ara az nagyon jo, csak nem az itthoni viszonylatban, rablo sony hungarija…..

  • A magam részéről egyetértek.Nincs ingyen ebéd. Vagy jobb felbontás/texturák/effektek, vagy magasabb fps, a kettő együtt nem megy, ez a Pro azért nem egy rákitszájönsz valami.Aki általában inkább magában, nem onlány jáccik, nem számít neki a kép folyamatossága, pörgőssége, viszont szereti a szép képet, annak én is egy jó tv+Pro kombót ajánlom.Aki sokat játszik onlány annak is ajánlanám a Pro-t, ha tudnám, hogy HD felbontásban, az extra színmélység helyett be lehet kapcsolni a 60 fps-t, de rengeteg játék 30 fps lockkal működik, és a Sony-nak valójában nem érdeke, hogy a kiadók ezt feloldják!Én is láttam már UHD, HDR, akármilyen 3 nagybetűs effektes, 2 m átmérőjű tv-t, és letettem a hajamat. Tény. De ezt egy szépenmegkomponált demo anyaggal produkálta és 4 millió Ft-ért. Ugyan ezt az élményt egy 180 ezer Ft-os 4K tv azért még nem fogja adni.Viszont próbáltam a Samu VR Geart és bármilyen ótvar képe is volt, pixeles, meg minden, de kiba adja a jelenlét érzését, amit viszont az UHD tv 8 milkáért sem! Az továbbra is olyan, mintha egy ablakon bámulnál kifelé, a VR-nál meg OTT VAGY.

 11. Egy kis segítség a szavazáshoz:D https://www.youtube.com/watch?v=yu-ST4ntGjcPS4PRO 4KvsPC 4K very high beállításokkal.Egy 135 ezer forintos konzoltól nem rossz teljesítmény ez. Főleg, hogy megnézzük mennyi egy 1070/1080 GTX ára.Ettől függetlenül jobban preferálom a 1080p/60fps kombót.Én biztos lecserélem a sima ps4-m idén úgy is már 2 éves lesz illetve, már egyszer majdnem megadta magát.

 12. Később tervezem, hogy eladom a jelenlegi PS4-em és veszek egy Pro-t, de azt se bánom, ha fél év-év múlva lesz.Megvárom az első teszteket, hogy mégis mitől döglik a légy. A pixelek nem is annyira mozgatnak, mert a tévém az tuti marad, inkább az lehet döntő, ha finomabbak lesznek a mozgások, fixebb fps-t mutat tud a gép vagy úgy egyáltalán gyorsabb lesz a rendszer.

 13. “4K? Minek? Parasztvakítás.10 másodperc öncélú f..zverés míg csodálom az elvben nagyobb pixelszámot, persze csak akkor ha felülök a mesterségesen gerjesztett avultatási vonatra, ami miatt elhisszük, hogy csicska aki, csak full hd tv-t használ, vagy nincs 4K tartalom a lakásában. Egyszerűsítve: nincs nekem erre az úri mókára pénzem, csak józan eszem. Marad a PS4 “”classic”””

  • “Már kb. 9 éve van Full HD.Ha logikamenetedet vesszük mi a f*sznak jött ki az SD felbontású PS2-es után egy HD PS3-as és egy Full HD PS4-es amit ezekszerint meg is vettél tehát felültél a “”mesterségesen gerjesztett elavultatási vonatra”” te is.A világ ilyen jobb ha elfogadod,a technológia fejlődést nem lehet visszafogni, törvényszerű hogy mindig jobbat,szebbet és okosabbat találnak ki.Kisseb,gyorsabb,kevesebbet fogyaszt,jobb a kép/hangminősége stb.Ember legyen a talpán aki eligazodik a sok hangzatos technológiai megnevezések hallatán,amik vagy hasznosak és érnek is valamit vagy csak “”parasztvakítás”” kategória,mert ilyen is van nem kevés.Viszont a 4K és a HDR pont nem az útobbi kategória,hihetetlen képminőséget tudunk már előállítani amiket a játékokban is lehet kamatoztatni,tehát gyökeresen új lehetőségek széles tárháza nyílík meg most a fejlesztők előtt.Ha jó kezekbe kerül ez a dolog akkor pl.egy ND ha nekiindul mondjuk egy Last Of Us 2-nek 4K HDR-ben,az a burjánzónövényes posztapokaliptikus atmoszférája egy naplementével megspékelve álelhagyós beszabehu kategória lesz azt elhiheted,és soha többé nem akarsz majd “”gagyi”” Full HD-ban játszani ezután,ha egyszer belekóstolsz a jóba….Nem tudom láttál-e már 4K HDR videót normális UHD tévén valahol élőben.A normális UHD tévén azt értem ami meg tudja jeleníteni valóban a HDR-t (HDR10 v. Dolby Vision minősítés),mert sok ólcsóbb tévé csak feldolgozza de megjeleníteni nem tudja a 10 Bit-es panel hiányában.”

   • Az SD felbontás vagy 60 évig standard volt, ha a konzolokat nézzük is vagy 30-ig. Ha megnézel egy SD videót egyből tudod, hogy az kamerával felvett film, vagy valami számítógépes/konzolos játék képe.A HD bevezetése szinte egészségügyi követelmény volt, az SD xar, de még felismerhető képet ad, akkor ezt tudta a technika, de azért hosszútávon nem tesz jót a szemnek, az agynak (ki kell találni a hiányzó pixeleket/színeket).Szerintem a HD feletti felbontás persze jobban néz ki, de ha nem állóképeken mélázol, hanem valami gyors akciót nézel, akkor lehet, hogy nem veszed észre a különbséget. Az SD vs HD-esetében ezt bármikor kapásból meg tudod mondani.

 14. Egyelőre még kivárok, mert őszintén szólva nem túl sok olyan játék jött erre a genre ami érdekelt, viszont amik jönnek abban vannak csemegék, de az sem túl sok.

 15. Nekem egyenlőre tökéletesen megfelel a sima is, mellette egy Amiga 500-ast rakok össze apránként, ez is kurva költséges egy hobby. 🙂

 16. Nem veszek pro-t, sem 4k tv-t.Inkább megveszem azokat a játékokat, amiket szeretnék, azok is sokba fájnak.Jön az NBA, FIFA, South park, majd valamikor a GT sport.Illetve kéne vennem egy elfogadható mikrofonos fülest is.Ezek mellett nem fér bele most.

 17. Az 1 terrát kevésnek tartom,szerintem az ár,marketing miatt csinálták.+15k lett volna a két terra kb.Megveszem első nap.3 db PS4-em lesz:az első a prímiernapi fekete japán gépem,amelyre később Last of Us matricát ragasztottam,ez ugye 500 gigás.A második PS4-emet 2015 februárjában vettem a Driveclub -bal,ez fehér színű, Kínában gyártották 500 gigás HDD volt benne,amit azonnal 1 terrásra cseréltem.Tehát én megtartom a régi gépeimet is,és megveszem a PS4 Pro-t!

 18. “Idén már megvan az UHD TV vásárlás,jővőre meg mehet a fa alá a Pro is.Addigra legalább lesz már rá választék is.Látom sokaknak fáj,hogy megint váltani kell,ami részben érthető is,hisz mélyen a zsebbe lehet nyúlni megint ha szebbet és jobbat szeretnénk.De nem kötelező 4K-ban játszani,aki nem engedheti meg magának annak úgyanúgy elérhető lesz a “”standard”” 1080p-s játék is,ilyen szempontból a Sony korekt.A Sony-t is meg lehet érteni,mert ha nem lép elhúz a konkurencia, a 4K HDR-t bűn lenne nem kihasználni a játékiparnak.Nem is értem,hogy mit nem értenek ezen egyesek,és miért probléma az hogy meglépte ezt a Sony.Ha a húsosfazék közelében akarnak maradni muszály alkalmazkodni a kornak megfelelő viszonyokhoz,”

 19. Lecserélem a mostani gépem pro-ra, egyrészt az 1 TB miatt is, másrészt bár kifogástalan állapotban van, csak 3 éves lesz idén a ps4-em. A tv már kivárósabb részemről. Nézegettem teszteket, a samsung 49 colos ks7000-je tetszik, de van egy kis bökkenő, ami nem tudom mennyiben érinti például a többi hdr képes márkát: fórumokon írták, hogy ennek a modelnek állítólag rendkívül alacsony az input lagje játék módban, ami szuper. VISZONT, ha átrakod hdr+ módba, az input lag jóval magasab lesz. ezért kéne vmilyen update majd, hogy legyen a sima játék mód mellett egy hdr-es játék mód is. ezt mindenképpen ki fogom várni, remélhetőleg lesz erről vmi infó a közeljövőben.

 20. “””….De előbb-utóbb még azok is rájönnek, hogy a konzolozás pont azt veszíti el a PC vel szemben ami előnye volt….. “”….nem is irnék mást mert ezzel totál egyet értek, lassan már érvényét veszti az a a kifejezés, hogy konzol, sajnos……”

 21. Én majd, ha kijön a Pro slim…amúgy reálisan még 1-2 évig jó nekem a full hd tv-m és az alap 1terrás PS4. Aztán Új 4k-s tv s utána jöhet a pro…ha addig ki nem jön a PS5.

 22. Én még várom az első véleményeket majd a megjelenés után. A pénz meg van rá. Csak döntés kérdése lesz. Egyébként Aldi Szombathely 130. 10 óra hétvégén is van munka.

 23. Én eladom a jelenlegi gépet és veszek egy pro-t.Tv-t max jövőre fogok.

 24. Az az opció hiányzik, hogy Xbox-os vagyok és nem tervezek ps-t venni. Vannak ilyen olvasók is azért 🙂

 25. ha sima full hd tévén tud jóval szebbet mint az első gen PS4-em akkor lehet érdekel, ha nem, akkor nem. VR nem érdekel, ezért meg nem fogok beruházni egy 400 ezres tv-re…….

 26. De kapnak annyit. Most ment át az egyik ismerősöm a Coloplastból 175 nettóért a Lidlbe. Ha nem kaptam volna emelést, annyiért én is simán váltottam volna.

 27. pro majd jön az tuti de új tv-t tuti nem veszek ezért .

 28. Alap van, 1TB-s egyelőre nem tervezek cserét…tv-t viszont szeretnék venni, de ott is inkább a realitások talaján maradva, egy Full HD Pana amit szeretnék.

 29. Semmiképp nem váltok, se PsPro ra se 4K ra. Majd ha dögledezik a HDTV m akkor kénytelen leszek. Az egész PsPro szar egy kva nagy parasztvakítás, igazi konzumidiótáknak. Olyan mint mostanság a DLC content a játékokhoz. VR meg nem érdekel. Lassan jobban megéri PC vel nyomulni, ha ebbe az irányba halad a konzolipar, saját sírjukat ássák. Egyedül a sok anyagi hiányt nem ismerő konzumkretén képes ezt életben tartani. De előbb-utóbb még azok is rájönnek, hogy a konzolozás pont azt veszíti el a PC vel szemben ami előnye volt. Mindenki a maga kárán tanul a végén.

 30. ha vesztek új gépet miért tartjátok meg a régit?

  • Én pölö nem szeretem eladni a cuccaimat. Ez olyan nálam mint a hangszer. Azért mert veszek egy újat, a másikat nem baszom ki, vagy adom el. Azon is lehet még játszani.

 31. Mivel eléggé müszaki kütyü orientált vagyok minden újdonság mint ez is, nagyon érdekel!Remélem, hogy nem jön közbe semmi és le tudom a mostani gépemet cserélni egy ilyen Pro-ra.

 32. Pro, VR előrendelve, hamarosan HDR-s 4K tv is lesz, idén karácsonykor ezek lesznek majd a fa alatt, ha még marad píz fára…

 33. “Kinek mi a véleménye: érdemes “”csak”” a Ps-t lecserélni? Sajnos tvre mostanában nem lesz erőm 🙂 . 50″” Full Hd led van most…Ettől kisebbet nem vennék 4k-ban. Az meg tuti 3kiló alatt nincs.”

 34. Elsőnapos vétel a Pro. 🙂 Valszeg marad a régi is.

 35. Handheld only gamer vok, csak ps vitán tolom.Igaz a 32 meg a 64gigás kártyával árban már ps4 pro áránál vagyok, de azt pár fokkal nehezebb lenne különösen feltűnés nélkül játszani melóhelyen amikor épp nincs ügyfél.

 36. Tv megvan, jöhet a Pro.

 37. Ha még akkor is játszani fogok, akkor a PS5-ig nem veszek semmilyen konzolt.

 38. Így is pénztárcagyilkos hobbi ez, jelenleg nem tervezek Pro-t venni, és ez a közeljövőben nem hinném, hogy változni fog.

  • Milyen szép lenne, ha mindenki ilyen értelmes véleményt nyilvánítana.

  • Ha elelmes vagy, akkor nagyon olcson juthatsz hozza a jatekokhoz. Amiota megvan a PS4, nem nagyon vitt el tobbet egy jatekert mint 10 rongy. Ha persze abszolut nem tudsz erre penzt szanni, akkor kompromisszumot kell kotni. Ez egy ilyen tricikli.

 39. Nem tudom. Megyek játszani.

 40. A limitalt MGSV PS4 megy vissza a dobozaba, ez pedig el hadeer meg negykaskodik maganak majd. De lehet, hogy rarakom a tetejere a regit es piramis lesz.

 41. Én megvárok egy 1080p összehasonlító tesztet, két gépünk van itthon a gyerekkel, esélyem sincs egyszerre cserélni.

 42. Nekem Pro-m van már egy ideje. Lehet veszek mellé egy sima PS4-et.

 43. Nem premier vásárlás de mindenképp pro, mindössze attól tartok, hogy a sima illetve a pro tulajok miként fognak együtt multizniFps különbségek miatt.

 44. Nehéz így látatlanban válaszolni erre a kérdésre. Szvsz kell egy kis idő amíg rendesen felfut a gép, ha minden igaz még a normál ps4-et sem aknázták ki teljesen de ezek után már semmit nem hiszek el nekik, nem tudom komolyan venni őket. Jelenleg bőven elégedett vagyok az aktuális generáció teljesítményével is. Mindenesetre előbb vennék filmezésre 4K-s tv-t mint konzoljátékra de még ott is csak most kezdik felpörgetni az iparágat. Egy biztos aki normális látványt (?) szeretni jelenleg mélyen zsebbe kell nyúlni.

 45. Mit ne mondjak a hamburgeres kinézete ellenére is jó kis gépnek tűnik. Persze teljesen jogosak azok az érvek is, hogy minek váltani. Elgondolkodtató, ha lesz egy jó csere lehetőség akkor elköszönök a régitől, ha nem akkor se esek kétségbe.

 46. volt szerencsém 4K-s játékokhoz PC-n, nagyon nagy a különbség de szerintem legjobban a HDR támogatás lesz érzékelhető, látványos lesz az idei karácsony.

 47. Nekem inkább a slim az érdekesebb a kevesebb fogyasztás miatt, Pro-ra tuti nem váltok.

 48. Marad a régi is és jön majd a Pro mellé.

  • Az a baj én már lassan nem férek el a konzoloktól. A TV körül: PS3, PS4, X360, PS2. És egy Thomson VHS videorecorder, Félrerakva: Dreamcast, Xbox.

 49. Pro és vr előrendelve, és a régi gép is marad.

 50. Csak úgy nem fogok váltani. Amíg bírja a jelenlegi gép, addig marad. Ha esetleg valamiért megadja magát, akkor viszont egy pro lesz az utódja.

 51. “Én majd valamikor váltok. Ha most átugranék a Pro-ra akkor egyértelműen egy jobb TV is kéne (mondjuk az már most sem ártana). Szépen kivárok… bőven jó nekem a sima PS4. Arról nem is beszélve hogy én is azt gondolom amit már páran említettek hogy nem a “”grafikahajszolással”” kéne foglalkozni. Azt meg kell hagyni a PC-seknek ahol négyhavonta új videokártya beültetésre gerjed a nagyközönség. Csináljanak kreatív, újszerű változatos játékokat, (pl mint a: NMS). Erre fordítsák az energiákat. Persze tudom a két dolog azért más….”

  • HD Ready tévével te még az alap PS4 tudását sem láttad, nem hogy a Pro-ét.

   • Persze ezért is írtam hogy egy jobb TV már nem ártana de most nem olyan a szitu….

    • Haver, ha az ég világon semmit sem csinálsz, csak havonta 5 ezer forintot, nem többet félretettél volna, már rég lenne egy méteres Full-HD tévéd – vagy lenne év végére. Egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy ennyit nem ér meg a hobbid, hogy egy elbaszott 720p tévén játszol PS4-gyel. Ráadásul nincs 4 gyereked és nem vagy szellemi fogyatékos / mozgássérült.Komolyan, egy 3 hónapos alkalmi nyári munkával össze lehet szedni egy méteres tévé árát.

 52. nem veszek pro-t. Nagyon ellenszenves amerre ez az egész konzolosdi halad jelenleg.A fejlesztők így sem tudják megcsinálni normálisan a játékaikat…. majd most amikor X1-ps4 és pro verziót kell majd csinálniuk…. vicces lesz.

 53. Nem veszek Prot, van egy kiváló fullHD Pana plazmám és eszembe sincs cserélni mostanában, 4k tv hiányában pedig nem érzem nagy szükségét a Pronak. Ps4-em sincs olyan régóta, kedvem sincs tökölni a cserével, én Uncharted 4 után azt kell mondjam nagyon elégedett vagyok az alap PS4 teljesítményével, inkább játszom, mint a technikai dolgokon rugózzam. Mire meg lesz 4k tv-m, addigra már jó eséllyel tényleg itt lesz az igazi új generáció és a PS5.

 54. Ha idén nem is, de jövőre veszek egy Pro-t a sima PS4 mellé.