Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Szavazás – Elbúcsúztál már a PS3-tól?

A PlayStation.Community új “különvélemény” cikke, melyben Onimushaman kollégánk személyes hangvételű [A http://playstationcommunity.hu/note/17189]búcsút vesz[/A] a Japánban 2017-től tovább már nem gyártott PlayStation 3-tól, meglehetősen sok olvasót ért el. Ennek apropójából írtuk ki friss szavazásunkat, melyben arra vagyunk kíváncsiak, te használod-e még előző generációs gépedet, vagy már csak a PS4-re koncentrálsz.Szavazz főoldali modulunkkal, hadd lássuk a számokat!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “http://www.ign.com/upcoming/games/ps3tényleg, úgy 12 játék jön még ps3ra is … nagy része olyan szintű hogy “”a fifában átírjuk a 17et 18ra”” meg a yakuza kiwami :)(vitára meg 38 játék: http://www.ign.com/upcoming/games/vita annak sincs sok ideje már, de annak nincs utódja, azért csak lassan akar eltűnni)”

 2. PS3 marad nekem is,de már règóta nem játszok. Háttèrbe szorította a lányom!

 3. A ps4 mellett mostanában sokkal jobban bejön a Mega cd,ps1 páros.

 4. Egy ideig PS4-eztem főleg, de olyan gyenge játékok voltak/vannak rajta, hogy visszaszoktam PS3-ra, ahol inkább újrajátszom a régieket. Ráadásul már nem lehet kapni, szóval ha behal akkor úgyis vége, tolom amíg lehet. Vitával ugyanez a helyzet.

 5. Az az igazság hogy van 1 játék ami miatt még a ps-2 is megvan, mert ez a játék sosem jött ki remastered változatban egyik új generácíós gépre sem, ez pedig nem más mint a Gran Turismo Sorozat!A 14. kommenthez csak annyit hogy én nekem sem sikerül a Vettel challenge aranyra sztem az kontrollerrel lehetelen küldetés! :)A GT 6 meg havi 2 Seasonal events-et ad havonta így még mindig játszom vele havi 2xUH nekem is marad amíg működik!

 6. Én megtartottam a ps3-at is, és hozzá a jó játékokat, így azokra is szoktam még időt szentelni. Persze leginkább a ps4 üzemel nálam is, de mint írtam, az idősebbiket sem hagyom hosszabb időre használatlanul.

 7. A PS4-et többet használom, de a 3-asra mindig találok valami pótolni valót, amiért érdemes bekapcsolni.

 8. Nem Szinte felváltva tolom a gépeket, mikor mivel van kedvem játszani. Nem tudom mire szavazzak 😀

 9. én valószínűleg soha nem is fogok elbúcsúzni tőle. Anno nagyon megbántam, hogy a majdnem teljes konzolgyűjtemményemet eladtam (virtual boyom is volt te jó ég!), úh megfogadtam, hogy spha többet. tuti majd lesz egy pillanat amikor rám tör a nosztalgia és jó lesz elővenni egy ps3-as gamét. plusz most is játszok rajta, úh annyi meg egy bambi 😀

  • Én az egész PS2-es gyűjteményemet adtam el így egyszer, géppel, játékokkal együtt. Akkor jó ötletnek gondoltam, naná, hogy egy hónappal utána már erősen rám tört a nosztalgia, hogy ezzel, meg azzal kellene játszani. Akkor megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem adok el konzolt.

   • megértelek! nekem csak erre a célra van egy emulátor PC-m jobb híján. már csak azért is jó, mert így lányom is el tudja kezdeni az igazi klasszikusokkal!

 10. PS3 még nincs nyugdíjazva, jól megfér a PS4 mellett. Az is igaz, hogy az utóbbi időben már inkább a PS4 van használva.

 11. Főként a ps4-et hasznàlom,de van még pàr kedvenc ps3-as jàték ami miatt azért megtartjuk.

 12. 6 éve nyúzom folyamatosan, első számú konzolként, és nem látom a végét a dolognak, mert rengeteg (de tényleg) játék pótlása vár még rám.Ha veszek is majd PS4-et, nem fogja teljesen háttérbe szorítani.

  • +1A 2009-ben vásárolt FAT gépem a múlt héten lehelte ki a lelkét (2. YLOD). Nem is haboztam, amint találtam egy ideális ajánlatot, lecsaptam rá, így most a régi konzolom helyén egy Slim modell virít.Plusz nyár elején vettem egy SuperSlim-et is, ez majd jö

 13. Nálam már csak a PS4 fut. Ennek elsősorban az az oka, hogy néhány hónapja 9 év szolgálat után sárga led-et kapott szegény PS3.Jelenleg nem tervezem, hogy veszek egyet, bár a távoli jövőben talán befogok ruházni rá, hiszen rengeteg kedvenc van abban a generációban (meg pár el nem kezdett cím is ott porosodik a polcon), amik ráadásul nem jöttek ki PS4-re.

 14. A ps3 is rá van kötve a tv-re és sűrűn játszom, hisz az előző generációból is sokmindent be kell még pótolnom. A Gt5 Vettel events miatt tartottam meg főleg. De ba#%*a meg a jegesmedve, az sehogy se sikerül, pedig a megjelenése óta nyüstölöm néha, mert már csak 1 trófea hiányzik a platinához. Rengeteg élményem fűződik a ps3-hoz. Anno uncharted 2-vel vettem, az volt az első élményem, nomeg a burnout paradise. Ezzel a 2 játékkal anno nagyon sokáig el is voltam. Mostmeg annyi gamét zúdítanak ránk, hogy nincs is időm játszani, ha van akkor pedig választani nem tudok.A nagy remasteted korszakban csak azt nem értem, hogy a dead space miért nem kapott egy remastered trilogy verziót. Biztos lett volna rá vevő. Vagy amikor a ps4 megjelent miért nem jött a dead space 4? A mai napig várom…

 15. Van olyan ismerősöm aki még mindig csak PS3-n játszik, nem is tervez PS4-t vásárolni pedig megtehetné anyagilag. Hát, őt tudja.

 16. Nem rég váltottam ps4-re (3hónapja), úgyhogy azóta nem nagyon kapcsoltam be, de tuti fogom még használni! Rengeteg film és zene van a vinyoján!

 17. Már csak a Ps4 van meg, a Ps3-at már egyre ritkábban izzítottam be és ezzel arányosan egyre jobban zavart, hogy mennyi játékot kellene még behozni azon (is). Úgyhogy valamikor tavasszal az egész Ps3 gyűjteményt becseréltem Ps4 játékokra. Azóta sem bántam meg, mivel a kedvenc Ps3-as játékaim (Last of Us, Uncharted, Heavy Rain, God of War 3) mind elérhetően remasterdben Ps4-re is.

 18. 2013 óta PS4-en játszom a PS3-at akkor adtam el.

 19. Persze hogy használom még. Sőt a PS2 is rá van kötve a TV-re a PS4, X360, és a PS3 mellett. Néha PS2-es játékokat is előveszek…

 20. Mindkettőt használom, főleg, hogy move -os game-ek pl arra vannak. Van kb 50 játékom hozzá, amiből 20-al ha játszottam…. Van mit pótolni ezen a konzolon is. Mellesleg tök jól mutatnak a tv előtt egymás mellett …

 21. PS4en játszom, de még a PS3 is elöl van. 🙂

 22. “Bent van szekrénybe a ps3am már kb fél éve ps4 megy csak azóta 🙂 De tervezek egy polcot ahol a 2 db ps2-m és a ps3-m díszként tér vissza az “”élők”” sorába :)”

 23. Még ott van az asztalon, még rá van csatlakoztatva a tv-re, de már csak egy emlék….

  • Nálam is ez a helyzet, de még bármikor be tudnám izzítani, ha akarnám. Szerencsére van elég új játékom PS4-re, és nem kapott el a nosztalgia annyira, hogy a hármast pörgessem. És a 4-es csúcs kontrollere után az előző kifejezetten kényelmetlen. De a 3-as és a legjobb játékok maradnak.

   • Ha néha előveszem csak PS4 kontrollerrel tolom.

    • Én meg azon sírok, hogy nem lehet PS3 kontrollerrel játszani PS4-en… baromi kényelmetlen a dualshock4, az én kezemhez nagy, jobb kéz mutató- és bemutatóujjam között rendszeresen fáj tőle.

     • Ha veszel egy PS Vita TV-t, azt tudod vezérelni a DS3-al. Viszont a PS4-re rá tudsz csatlakozni a PS Vita TV-vel, tehát ezen a nyakatekert módon tudod használni a DS3-at PS4-en. Én legalábbis így oldottam meg, mert nekem se jött be DS4.

 24. “Első napos vétel volt a ps4 mint a többi konzolgépem, és azóta csak azon játszom ugyan úgy mint tettem azt a többinél is:)Én nem vagyok egy nosztalgikus típus, így ami elmúlt az elmúlt és nem kívánok vissza tekinteni, csak szeretettel vissza gondolni a szép emlékekre!Plusz olyan lenne az előző generációval játszani, mint 65″” 4K után egy 55cm-es képcsöves tévén filmet nézni kb!”

 25. Búcsút csak a cipőimtől veszek.Nálunk divat a hamvasztás,általában addig hordok egy cipőt ameddig le nem esik a lábamról…többnyire Superstar,vagy újabban a Nike is csinál hasonló talpméretű SB szériát.Na ha 3-4 évente felveszi a krokodilformát akkor ünnepélyes keretek között rádobom a kazánra és egyperces néma csenddel adózok a sok megtett kilóméternek…Ja,gépektől nem búcsúzom mind ÖRÖK! 😀