Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Syndicate – szivárgás képekkel

Pletyka már volt róla több is, hivatalos bejelentés még nem, azonban egy friss szivárgás egyértelművé tette, hogy az Electronic Arts nagy dobásra készül: elkészítik minden idők egyik (azért “egyik”, mert a Neuromancertől nem lehet elvenni a koronát) legjobb cyberpunk játékának, a [B]Syndicate[/B]-nek rebbotját (azaz újragondolását). A Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló produkciót a Starbreeze hegeszti.A szoftver tényleges létezése most véletlenül(?) derült ki: valaki éjjel felrakott pár miniatűr képet az EA Origin weboldalra, majd szinte azonnal le is vette. Ez az idő azonban elég volt ahhoz, hogy szemfüles turkászok letöltsék az apró, de sokat sejtető képecskéket.A Syndicate – melynek híres mottója “Business is War”, azaz “Az üzlet háború” – tulajdonképpen sorozat. 1993-ban debütált izometrikus nézetet használó taktikai-stratégiai akciójátékként, melyet 1996-ban még egy epizód, a Syndicate Wars követett. Azóta csend van…A kiberpunk témájú Syndicate a nem túl távoli jövőben, 2069-ben játszódik, ahol mega-vállalatok – Szindikátusok – uralják a régiókra osztott világot. Számukra az üzlet háború. Az emberek nem számítóképek, hanem a beléjük ültetett chipek és dokkolók segítésével kapcsolódnak a digitális világba. A lakosság egy-egy Szindikátus támogatását élvezi: az orvosi ellátást, az élőhelyet, a szórakozást, a fizetést és a munkát is tőlük kapják. Cserébe a Szindikátus totális engedelmességet vár el.Egy ilyen világban a háború a felvásárlópiacok irányításáért folyik. A csatákat Ügynökök vívják, akiket a Szindikátusok bérelnek fel. Az Ügynökök mesterséges implantátumokkal feltuningolt kémek, akik más Szindikátusok titkait és információit vadásszák. A sztori főhőse Miles Kilo, egy prototípus-ügynök – a legújabb “fejlesztés”.A játékban várható:- Chiptuningos gameplay: pl. időlassítás, falon átlátás implantátumokkal.- 4-Player Online Co-op: állítsd össze saját szindikátusod.- First Person Shooter megjelenítés: fegyveres harc, speciális felszerelések használata.- Sci-fi sztori: Richard Morgan bestseller-író tollából.A Syndicate reboot hivatalos bejelentése jövő hétre várható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jöhet 🙂

 2. Nem rossz… meglátjuk mivé forrja ki magát.

 3. nagyon picik a képek, gondolom ezért is szép.

 4. A régi nagyon jó volt!Sokat toltuk Amigán!Egy videó jó lenne róla!Bizakodva várom!

 5. Kár érte.Ennek nem FPSnek kellene lennie.

 6. OMFG…. Nem hittem, hogy lesz még folytatása… de azt kétlem, hogy jobb lesz a Deus Ex – HR-nél… magas a léc 🙂

 7. Érdekes.

 8. Bélyegképek?

 9. deusex egy jó game.erről meg egyelőre nem tudni semmit, de ha hozza a ’93-as Syndicate hangulatát, akkor nekem bizony CE lesz belőle.Nem sok játék volt az elmúlt 20 évben, amivel fél éven át csapattam szinte megállás nélkül. Na, a Syndicate ilyen volt. A Syndicate Wars az meg nagyon nem tetszett. Az kifejezetten szar volt :(Szóval jelentsék csak be szépen, legyezzenek péklapátnyi nyalókákkal, hadd csorogjon a nyálam. hehehe.

 10. “””izometrikus nézetet használó taktikai-stratégiai akciójátékként,””Egyből felkaptam a fejemet! Minden vágyam egy ilyen Cyberpunk játék lenne (Telefonon van egy ilyen: Cyberlords! Aki gondolja nézzen utána. Fantasztikus játék!) Aztán görgetem le, oszt látom hogy FPS. *Sigh* Ismét győz a piac, én meg játék nélkül maradok :C”

 11. Deus ex ugyan màr??? Nem jogos az elmarasztalàs mert nagyon jò jàtèk lett, amìg nem nyomultàl vele addig ne ìtèlj!!! Erröl a jàtèkròl mèg semmit nem tudunk,hiszen mèg bejelentve sem lett!!! A kèpek meg akàr honnan szàrmazhatnak.

 12. “Második sor első kép: Kevin Cosner – “”Waterworld”” :)”