Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Superstars V8 Racing – bejelentés, képsorozat

A Gran Turismo 5 háza tájáról a legfrissebb infó is csak pletyka: források egy konkrét megjelenési dátumra vonatkozó E3-as bejelentést olvastak ki a kártyából…Addig is, a többi kiadó azért bőszen üti a vasat az autóversenyek rajongóinak kegyeire – és pénztárcájára – utazva: az Electronic Arts a [A http://playstationlive.hu/note/919]Shift[/A]tel, a System 3 a [A http://playstationlive.hu/note/768]SuperCar Challenge[/A]-dzsel, a Codemasters pedig a Playstation 3-as [B]Superstars V8 Racing[/B]gel száll ringbe.A Superstars V8 Racing nextgen multiplatform cím, fejlesztője a Black Bean Games, megjelenése pedig az év közepén, júniusban esedékes. A PS3-as képeket az Eurogamer.pt-től kölcsönöztük. (A Codemasters állítólag egy új Nascar progit is hegeszt, ugyanazon engine-t felhasználva, ami a Superstars alatt is fut.)[A http://www.gamekult.com/video/9585001/]TRAILER[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hát ez jól néz kide GT5 már tényleg kellene:)

 2. nekem teccik, de gt5 kell. hol van már a gt5? 🙁

 3. Bazz, Trailer-mosoda egy vicc! 🙂

 4. a trailer nem túl meggyőző, de hátha…

 5. nagyon várom a demot:)

 6. Így, h Codemasters, nem kell. Ha lesz demó, jól kipróbáljuk, de a képek sem tetszenek. De legalább van benne BMW.

 7. Ha az irányítása nem olyan mint a GT-nak akkor nekem kell!

 8. GT5 kell ez nem! 🙂 Majd ha lemegy az ára 5 e FT-ra akkor talán beszerezném 😀

 9. Első ránézésre nem estem hasra a trailer-től. Az az elmosódás elég vicces. 🙂 A Black Bean Games-szes SBK08 fizikája nagyon rendben van, ha ennek is ilyen lesz, akkor ok, de én a Kódmesteréktől most inkább egy Formula 1-et várnék.

 10. Nem akarok már pályaversenyet. 🙁

 11. Emlékeztem én, hogy játszottam már Black Bean Games játékkal.Még PS2n volt az EVOLUTION GT.Az nem volt olyan rossz játék. A fizikája sokkal jobb volt mint abban az időben a TOCA3nak.(UI: ami vicc volt hasonló címen a NDS verzió. A legnehezebb módban is SIMÁN verhető volt a gép. Majdnem egy kört vertem rá.)

 12. Ilyen szép aszfalttextúrát még nem láttam autós játékban.

 13. Ez az elmosódott táj azért elég vicces.Engem annyira nem győzött meg.Ha nagyon kiéhezek egy autós játékra akkor lehet beszerzem, de túl sokat nem várok tőle.

  • Sose ertettem, te 250-el a tajat szoktad nezni, mikozben 5 verseny auto akar megelozni es lokdosodtok?! :)))

   • Nem, csak így külső nézetből az egész táj IRREÁLISAN el van mosódva a videón… azért ez nem éppen valósághű. Ezzel akarják a sebességet érzékeltetni? Csak mert ez nem sebesség érzékeltetés, hanem csőlátás… még annak is rossz, mert aki előtted van is totál elmosódottan látod. Ez nem ilyen a valóságban az a gond. Csak azt látod elmosódva ami éppen melletted halad el nagy sebességgel. Ami előtted megy hasonló sebességgel, meg a környezet ami előtted van az sem mosódik így el.

 14. bocs ha ilyet kérdezek de nem vagyok otthon az autók és a autósjátékok között de mi a különbség a szimulátor és arcade mód között?az egyértelmű számomra h szimultorjobb!Nelincseljetek köszi!:)

  • Szerintem ez egyértelmű. A Szimulátor valószínűleg a valósághű kocsi tulajdonságokat(irányithatóság, teljesítmény, etc) prezentálja, míg egy arcade autós attól elrugaszkodva prezentálja magát, hiper turbó kocsik, nem valós vezetési normák.

 15. Jolenne, ha szim lenne iranyitas, mert ha acade akkor felejtos,mint legtobb!

 16. GT5 kell nekem abba benne van minden 🙂

 17. Meghagyom másoknak. Gran Turismo -a játék-:)

 18. a 3. képen az az Audi ááááhhh kész! :))

 19. máris imádom!ha hozza a TOCA 1-2 hangulatot már rossz nem lehet!

 20. Élethű a talaj,rendben vannak a kocsik!

 21. GT5 kell!

 22. Ez tiszta Toca…

 23. A képek jók, de az egy autós játéknál nem sokat mond. GT5-be kéne ilyen túraautó DLC.

 24. Éppen most kezdtem el nézni a PC-s V8 Supercars közvetítéseket és nagyon bejön!Igazi szimulátor lesz!!!

 25. Jól néz ki de én most annyira tele vagyok jobbnál jobb játékokkal(autósokkal is), hogy ilyen stílusba legközelebb csak a Gran Turismo 5 szerepel a listámon.

 26. “Huh, én ennek nagyon örülök. 🙂 Egyedüli probléma mindössze a Codemasters neve lehet… na persze nem kifejezetten a játék minőségére gondolok, hanem inkább a teljesen béna fizikai modellre (Gridből és Dirtből kiindulva). Ilyen autós játéknál azért illene nem totálisan arcade vezetési élménnyel kábítani a rajongókat. Meglátjuk.SuperCar Challenge a Ferraris game után nagyon nem érdekel, NFS-t meg majd meglátjuk. Persze továbbra is GT5-re készülök, de tudom hát az “”majd eccer”” kategória… addig itt a prológ, per pillanat azzal is nagyon jól elvagyok.”

  • Milyen Codemasters? A cikkben Black Bean Games, szerepel. Nekem így elsőre tetszik..

  • Kicsit én is unom már ezeket a tök árkád álszimulátorokat. Bár asszem a NFS-nek igértek valami szimulátorosabb változatát.A grafika ennél meg még mindíg fényéfekre van a GT5P-től is.Ha a fizikára, meg a szimulátor jellegre rágyúrnak, akkor talán beszerzem.

  • A GRID nekem referencia anyaga mai napig,h hogyan lehet ritka szar fizikát csinálni egy autósgémbe:)

   • talán egy ilyen fizika volt a cél, hogy egy szélesebb játék réteghez is eljusson, és több hasznot hozzonmai fejlesztési költségek mellett, egy ultra realisztikus autós játékot nem biztos, hogy sokan megvennének

   • Fizika és A.I. !De már akármilyen szamár jó lenne, amíg nincs GT5 ló. Azután valószínűleg minden más úgyis szar lesz.

 27. Szép képek. Csak azt nem értem miért nem tud a ps3 ívet meg jeleníteni szögletsesség nélkül? Középső sor második kép bal oldalán a fehér csíkra gondolok.

  • na ezt énsem értem a mai napig,de mintha még a gtbe is lenne ilyen

  • A PS3 meg tud, de a pályaeditor háromszögekből csinál kanyart. Próbálj meg háromszögeket ívben illeszteni. :)Én visszadobnám neki, hogy akkor most vagy duplázza meg a poligonszámot, vagy multitexturával legyen rajta egy szép ív. Project manager függő az ilyen, ki mennyire igényes.

 28. kíváncsi leszek rá 🙂

 29. GT5 vagy semmi!