Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Supermassive Games – szabad harc és felfedezés az Until Dawn alkotóinak új játékában

Kilépnek a komfortzónájukból.

Az Until Dawnról is ismerhető Supermassive Games jelenleg a The Dark Pictures Anthology harmadik részén dolgozik, de egy álláshirdetés arra enged következtetni, hogy van egy titkos projektjük is, amelyben valós idejű harc, felfedezés és logikai feladványok vannak.

A még be nem jelentett alkotásról elég nagy vonalakban írnak az álláshirdetések: a vezető pályatervezőnek szóló felhívásban “egyedi világról” van szó “lenyűgöző” összecsapásokkal, “izgalmas felfedezéssel”, a játékost “jutalmazó harcjelenetekkel”, “elbűvölő környezeti feladványokkal” és “erőteljes, filmszerű történetmeséléssel”.

A csapat a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes után még öt további fejezetet szeretne készíteni az antológiában, amely széria azonban kötöttebb, interkatív filmek alakját ölti – hasonlóan korábbi projektjeihez, így kifejezetten érdekes lesz látni egy kötetlenebb játékot tőlük. A felhívásban ugyan konkrétan nincs kiemelve, de a stúdió magát úgy jellemzi, mint akik a “csúcskategóriás interaktív dráma és a magával ragadó VR” szakértői, így előfordulhat, hogy kalandjuk a PlayStation 5 mellé bejelentett PlayStation VR-on is játszható lesz. Korábban már a Bravo Team, a The Inpatient, a Tumble VR és az Until Dawn: Rush of Blood is mind VR-játékok voltak. Egyébként külön érdekesség, hogy a The Dark Pictures Anthology eredetileg Silent Hillnek indult, de végül nem lett belőle az – erről ITT tudhatsz meg többet.

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is kapható lesz majd valamikor idén. A korábbi két epizód, a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan és a The Dark Pictures Antholoy: Little Hope tesztjeit a linkekre kattintva olvashatod el – mindkét alkotás PlayStation 4-re is megjelent.

Forrás: Op Attack

Hozzászólás