Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Suicide Squad – befutott a Comic-Con teaser

Miután hétvégén kamerás verzióban kiszivárgott és a Warner fél napon át mindent megmozgatott a tisztogatás érdekében, a kiadó visszavonulót fújt és inkább úgy döntött, HQ-minőségben is kiadja a DC-képregény alapján készülő, 2016-ban debütáló [B]Suicide Squad[/B] eredetileg csak a kiállítás látogatóinak tartogatott kedvcsinálóját.A mozi egyik főhősét játszó Will Smith szerint [I]”most valami brutál fantasztikusan nagyot fognak összehozni”[/I]…A Suicide Squad egy olyan képregényfigurás film, amiben félig-meddig szupermanusok szereplenek, akik azonban abszolút antihősök. A főbb szerepekben:[I]Margot Robbie – Dr. Harleen F. Quinzel / Harley QuinnJai Courtney – Captain BoomerangCara Delevingne – EnchantressBen Affleck – Bruce Wayne / BatmanWill Smith – Floyd Lawton / DeadshotJared Leto – The JokerJoel Kinnaman – Rick FlaggAdewale Akinnuoye-Agbaje – Waylon Jones / Killer CrocViola Davis – Amanda WallerJay Hernandez – Chato Santana / El DiabloAdam Beach – Christopher Weiss / SlipknotJim Parrack – Jonny FrostIke Barinholtz – Hugo StrangeKaren Fukuhara – Tatsu Yamashiro / Katana[/I][YOUTUBE]PLLQK9la6Go[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Persze hangsúlyozom, hogy csak számomra. Nem a színészt kritizálom.

 2. Annyira visszataszító, gusztustalan ijesztő számomra ez a Joker fazon, hogy az hihetetlen. A korábbi az imádnivalóan dilis volt. Az az előtti viccesen profi.De ez meg így külsőre egy borzalom.

 3. Remélem, minden karakter igazi beteg egyéniség lesz, de csapatként is egyek lesznek. Will Smith tényleg nem illik a többihez a teaser alapján. A karaktereknek egyébként csak töredékét ismerem innen-onnan, de így is várom a filmet.

 4. Ez jó kis filmnek igérkezik Manson ellenére is 🙂

 5. be írom ide is: szerintem jó film lesz, és Leto jól hozza Joker karakterét

 6. Imádtam a Ledger fele jokert, de ez aztan az igazi pszichopata! Nagyon kiváncsi vagyok erre a filmre, pont mert nem igazán tudni mi is a történet azon kívül amit ez a trailer elmond.

  • “SPOILER!!!!Egyéni verzió, nem szentírás:Joker magát Harley Quinnt kínozza meg – gondolom, azért, hogy elnyerje azt a formáját, amit a filmben láthatunk majd.Ez viszont felvet egy kérdést: előfordulhat, hogy Joker csak egy epizódszereplő lesz majd, aki a film elején tűnik csak fel (Batmannel együtt), és egyfajta katalizátorként hat majd a továbbiakra – köztük Harley Quinn “”átváltozására””?”

   • A képregényben Harley Quinn szerelmes lesz a Jokerbe, és azért változik át ő is pszichová, szerintem nem őt kínozza meg. Mondjuk attól még itt filmben lehet más lesz a szitu 🙂

 7. Mint valami Borderlands szökevény ez a Joker karakter. Na mindegy.Amúgy nagyon is tetszik, legalább nem a már unalomig nyomatott szuperhősös vonalat nyomatják, látszik hogy ez más lesz. Jó lesz ez.

 8. ez a Will gyerek nem illik a képbe, nem az a rosszfiú típus

 9. Én még mindig nem tudok megbarátkozni ezzel a filmmel. Szeretném, hogy jó legyen, de nincs könnyű dolguk. Remélem nem lesz erőltetett. Ez az Affleck gyerek is tud ha akar és sok a jó színész, de még mindig nem tud mély benyomást kelteni bennem, hogy lesz új batman.

 10. Jó lesz. Leto meg tökös gyerek, hogy bevállalta az összehasonlítást Ledger alakításával.

 11. egyelőre nem tudom hová rakni ezt a filmet, tetszik is meg nem is, Will Smith elrontja az összhangot.

  • Én bírom Will-t, amikor bohóckodik a Kaliforniába jöttem, vagy a Bad Boys-ban stb. De itt valahogy nekem is kilóg a sorból. Lehet, hogy jó lesz, nem írom le amíg nem láttam. Az biztos, hogy sokakkal ellentétben nálam ő jobban bezavar a képbe, mint pl. az, hogy Affleck lesz az új Batman.

   • pontosan így vagyok vele én is, egy Hancock folytatásban jobban mutatna.

    • “””egy Hancock folytatásban jobban mutatna””:D 😀 :Dnem picit röhögtem fel ezen, mert szerintem a Hancock egy fostalicska film volt :Damúgy szerintem Smith-el nincs semmi baj :)”

 12. A teaserben lévő két mondatából kiderült számomra, hogy Jared Leto Eszméletlen jó Joker lesz! Kíváncsian várom a filmet! Csak Jai Courtney ne lenne benne…

 13. Ez nagyon nagy lesz, Batman v Superman sehol nincs.

 14. “””és inkább úgy döntött, HQ-minőségben is kiadja a DC-képregény alapján készülő, 2016-ban debütáló Suicide Squad eredetileg csak a kiállítás látogatóinak tartogatott kedvcsinálóját.””micsoda marketing :)viszont a teaser tényleg jó, nem mondja el a sztori felét, de ízelítőt ad a hangulatból, ennél több nem is kell”

  • Milyen marketing? Egy telefon-kamerás szart nézett a fél világ.

   • biztos is, hogy mindenki meglepődött hogy valaki felvette és megosztotta a neten ilyen még sose történt, most mi legyen? jaj hát nem akartuk de akkor most mégis megmutatjuk a nagyközönségnek.így jobban rápörögnek az emberek mintha csak úgy az ölünkbe pottyantották volna.