Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Stefano Domenicali magyarázkodik

A Ferrarit irányító Stefano Domenicali azt nyilatkozta a Spanyol nagydíj után, hogy a csapat híres arról, amit most művel. A múltban is sok gondjuk volt a technikával és a stratégiai kérdésekkel is meggyűlt/meggyűlik a bajuk.Ő is elismerte viszont, hogy kivétel volt a Ross Brawn, Jean Todt, Michael Schumacher trió korszaka.Domenicali menesztésének híre is fel-fel röppent már, de ő azt állítja nem ez a gond. “Őszintén szólva nem ez a probléma” – vélte. – “Ha ez lenne, vagyis ha mindenért én magam lennék a felelős, és egymagam javíthatnék valahogy a helyzeten, olyan emberként, aki húsz éve a Ferrarinál dolgozik, megtennék bármit. De szerintem nem ez kell ahhoz, hogy visszatérjünk a normális szintünkre.”[I](Szerk.: de akkor mi a baj forrása és ki tudja? Vagy most következnek a sikertelen évek és senki nem tud ellene tenni semmit? Egy biztos, ami most a Ferrarinál folyik, azon röhög az egész világ.)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kellett nekik kirúgni az öregeket

 2. Én nagyon remélem, hogy a Ferrari feltámad, valaki csináljon ott rendet bakker!!! 🙂

 3. Ez egy hülye kis suttyó már rég ki kellett volna rúgni a francba!!!

 4. Most olvastam, hogy lehet nem lesz jövőre Ferrari a költségcsökkentések miatt.Pedig szerintem nélkülük nagyon értelme se lesz az egésznek.

 5. Sajnálom a ferrarit nem ezt érdemelné 🙁 számomra ez A csapat és még mindig nem hiszem el amit látok 🙁 Talán a következő futamon villantanak valamit… kezd idegesíteni, hogy ennyit bénáznak 🙁

 6. A mentegetőzést atrtottam mindig is a legnagyobb csúfságnak. Legyen az ember olyan tökös, hogy ismerje be ha valamit elcseszett, vagy nem csinál jól.

 7. A szájából azt veszem ki,hogy ez most tök természetes:)Inkább ne mondott volna semmit…

 8. Teszttilalmat feloldanák rögtön más lenne a helyzet

  • Ezzel csak azt érik el, hogy még 1-2 futam, és a Ferrari meg pl. a Mclaren már elkezd (ha nem is 100%-os erőbedobással) a következő évre kalapálni. A Brawn most egy teljes évig fejlesztett és átnevezett-Hondát küld ki a pályákra, megnézném, hogy hol lennének jövőre, ha ugyanezt a Ferrari is meglépné (amíg még lehet, bár ahogy kinéz a dolog, ha marad a 40 millás limit terve, akkor jövőre fele mezőny lesz. kezd közröhej lenni az egész).

   • Valami azt sugja, nem lesz 40 millios plafon meg jovore. Lesz koltsegcsokkentes, ha nem lenne, akkor csokkenne felere a mezony, de a csapatok nyomasara itt is a fokozatossag elvet fogjak kovetni.

 9. Ennek a manusnak repülnie kell. :)De az egész f*st Montezemolo csinálta. Mostmeg lapít.

 10. Én csak a Rai-t sajnálom. Sose jön össze neki, hogy jó csapatban legyen. Amikor a McLaren-nél és a Ferrari volt jó, akkor a McLaren volt szar, átmegy a Ferrari-hoz, akkor meg a Ferrari szaraxik és a McLaren a jó. Na oks, nyert egy VB a Ferrari-val, de azt is hogyan? Aztán hiába ment volna vissza a McLaren-hez, akkor meg azok lettek szarok, igaz a Hammilton gyerek is nyert egy címet, de hogyan? Na mindegy…… másik pilótát szeressek, vagy mi legyen?Mindenesetre Brown-éknak, meg a Vettel gyereknek szurkolok (utóbbinak nem is kéne, hisz NÉMET, ááááá 🙂

  • Én inkább Massa-t. Százszor többet gurizik a sikerért, és sokkal jobban akarja is azt, mint Kimi.

   • Persze, de majd megunja ö is. Tavaly belekostolt abba milyen érzés 1 helyröl eldurranni. Kimi tudna mesélni….

   • “Altalaban ez van belemagyarazva a sajto reszerol, de nem ilyen szimpla ez a dolog. Iden Kimi azzal a sz.rral ugy hajt, kuzd, amennyire csak lehet. Massa is, de attol meg nem erzem hogy o jobban akarna a sikert, legalabbis nem “”szazszor””.:)”

    • Pont ezért sajnálom a sok műszaki hibát. Oké, gyenge a gép, de legalább látnám a két versenyzőt hajtani. Nekem Massa a tavalyi év után lett kedvenc, baromi szimpatikus, hogy mindig föláll a padlóról.Meg Massa és Kimi idén eddig viszonylag közel (főleg közelebb, mint 2008-ban) van egymáshoz (nem úgy, mint más csapatoknál), ezért is bántó, hogy képtelenek műszaki (vagy taktikai) hiba nélkül végigcsinálni egy hétvégét.

     • Tavaly Massa nalam nagyon nagyot nott! Kimi meg valo igaz, halovanyabb volt. Iden viszont latom hogy akarna o, ha engedne a technika. Massa detto.

 11. Addig volt jó a csapat még Jean Todt és Ross Brawn ott volt addig nyertek színte mindíg és még a szabályok is nekik kedveztek sokszor:)

 12. Még én is jobban terelgetném a ferrari(t) csapatot mint ez a bohóc!

 13. Ez most Domenicali reputaciojanak nagyon nem tesz jot. Plussz ki a felelos? Mindig a fonok. Sajnos neki kell elvinni a balhet, most is.