Steelrising – XVI. Lajos robothadserege terrorizálja Párizs lakosságát

A GreedFall alkotóinak új játéka.

A Greedfall – teszt ITT – fejlesztéséről is ismerhet Spiders Studio és a Nacon a Naccon Connect előadás részeként jelentette be a Steelrising című akció-szerepjátékot a következő generációs konzolokra.

A készítők akcióorientáltabb megközelítést választottak a kalandhoz, amelyben a játékosok egy női alakot viselő robotot, Aegist irányíthatják. Aegis egy mestermű, aki Marie-Antoinette királynő testőre, és véget akar vetni XVI. Lajos király robothadseregének – a király ugyanis megőrült, és a kialakuló forradalmat irányíthatlan gépekkel fojtaná vérbe.

A készítők Párizs egy újragondolt verzióját tárják a játékosok elé, akik olyan helyszínekre is ellátogathatnak, amelyek ma már nem láthatóak. Cél a vertikalitás is, így fel lehet majd mászni erkélyekre, vagy felfedezni titkos átjárókat újabb helyszínekre. Próbálják kevésbé érzékelhetővé tenni az átmenetet a felfedezés és a küzdelmek között is, hogy ne legyen hirtelen ütemváltás. Aegis robot testébe számos fegyvert integráltak, a kaland során pedig erősebbé, mobilisabbá és strapabíróbbá lehet tenni, ami hatékonyabbá teszi a különféle eszközök használatát. Lesznek különféle fegyverek – hagyományosabb, egyszerű puskáktól kezdve keményebb gyilkológépekig -, továbbá küldetések, ahol egyre jobb és jobb tárgyakra lehet majd szert tenni.

Az alkotás dátumot még nem kapott, de PlayStation 5-re is megjelenik majd.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Z-S-E-N-I-Á-L-I-S. Imádom az ötletet, újabban a francia forradalomba olvastam bele magam, egy ilyen “kifordított” változat nagyon érdekel.

  2. Ez mi ez már ?! 😀 Amúgy látványra nem rossz. 😉

  3. Ezt vinném, szuper ötlet.