Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Starhawk – bejelentve 2012-re

Eddig is tudtunk róla, de most már végre hivatalos: a kiadó Sony és a fejlesztő Lightbox Interactive bejelentette Playstation 3 exkluzív [B]Starhawk[/B] játékát, mely a 2007-es, multiplayer-only Warhawk (PS3) következő felvonása.Az Incognito Entertainment, akik a Warhawkot készítették, a game megjelenése után levált a Sony-ról. A stúdió főnöke, Dylan Jobe megalapította a Lightbox Interactive csapatát, majd azonnal el is kezdték a munkát a folytatáson.A Starhawk single-player kampányt és multiplayer módokat is kínál. A helyszín az emberiség által már részben meghódított univerzum, valamikor a távoli jövőben. A történet szerint ez időtájt a legnagyobb kincs az az energiahordozó, amit az emberek távoli űrkolóniákon bányásznak. Az anyag viszont veszélyes. Fertőzi és megváltoztatja az élőlényeket.Két oldal küzd egymás ellen a játékban: a “Rifters” a bányászok, az “Outcasts” a kívülállók csapata. Emmet Graves a főszereplő, ő egy rifter, akin már mutatkoznak a fertőzés jelei. Ennek ellenére küzd a bányák védelméért az Outcasts ellen.A Starhawk egyik nagy újítása a “build-and-battle” funkció, mely lehetővé teszi, hogy a playerek játék közben építsék a pályát.A szoftver megjelenése 2012-re várható.[YOUTUBE]0hSAes_IRTY[/YOUTUBE][YOUTUBE]aKDnVRJ7k9c[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Juj de várom! Warhawk nagy kedvenc volt és itt hála az égnek nem lesz ez az automata célzás a gyalogosoknál ahogy elnéztem…csak legyen online osztott képernyő és semmi mással nem játszok megint.:)

 2. Még az elsőt is pótolnom kell. Nagyon jókat hallottam róla, úgyhogy remélem mielőbb lesz időm beszerezni. 🙂

 3. Már nagyon várom 😀 zsír lesz 🙂

 4. Nekem nem mondta senki, hogy a Warhawk ekkora menőség. Azt hittem ilyen tom clancy’s hawks szerű repülős izé. Ha visszajön psn akkor tuti megveszem. Vajon játszik vele még valaki?

  • Pörög a mai napig, akarom mondani április 20-ig pörgött. MMO, és jó is.

  • Van benne 2-2 vadász- és csapatszállító repülő a két oldalnak, gyalogos kasztok, járműhasználat, telepített lövegtornyok… Zsíros nagyon. Az elején van betanító offline küldetéssorozat is, szóval nem kell online egyből, ha beszerzed.

 5. Eddig mindenben rosszabb az elődjénél.

 6. Tetszik ez a Build and battle rendszer 🙂

 7. A Warhawkban nekem egyedül az animációval volt bajom. Az a futás elég vicces volt benne. Itt ha jól láttam javítottak rajta, de azért még mindig nem százas. Mondjuk ettöl az rts vonaltól kicsit tartok. Lehet h nem lesznek fix bázisok, hanem oda építesz ahová akarsz? A sentryk is durvák. Asszem mielött rámegyünk a zászlóra alapos szönyegbombázás kell majd a bázisokra.

 8. Nagyon ígéretesnek tűnik! Várom nagyon!! 🙂

 9. kivételesen örülök a 2012es dátumnakmegijedtem,hogy ez is most jön ősszel

 10. Warhawk milyen game? Mert ez jónak tűnik…

 11. Egy újabb exkluzív. 🙂

 12. Nekem kicsit akadt a videó de amit láttam belőle eléggé meggyőző

 13. Hát így elsőre egészen ígéretesnek néz ki.

 14. “Nem rossz, nem rossz. Egyébként egy sci-fi-s játékban most már igazán megcsinálhatnák hogy egy űrhajóval megközelítesz egy bolygót belépsz a légkörébe majd leszállsz. Mindezt “”pilotafülkenézetben””. Nem tudom ezt a ziccert hogy tudták eddig kihagyni ? Vagy csak szerintem nézne ki überbrutálul ahogy felizzik a hőpajzs ? Vagy technikai okok miatt kivitelezhetetlen ? Nem hiszem…..”

  • Hát PC-ra az Imperium Galactica II hajaz leginkább arra amit mondasz.Egyrészt az űrben bolygókat fedezel fel, terra formálsz és kolonizálsz, másrészt megküzdesz az ellenséges flottákkal és emellett a bolygókon építkezel valamint csatázol.Nem mondom, hogy űber egy játék, de ahhoz képest, hogy mikori igen jó. Valamint nagy jó kiindulási alap lenne szerintem, amit a ami hardverekkel és tudással egy elképesztően jó játékká lehetne továbbfejleszteni.

 15. “Ez nálam “”tuti vétel”” kategória , sztem 2012 egyik nagy durranása lesz !”

 16. Azt jól láttam hogy mechák alakulnak át warhawkká ala transformers? Naggyon durva.

 17. Hát ez baromi kemény. Tuti beszerzem. Meg a Warhawkot is be kéne pótolni.

 18. A képek alapján a halora emlékeztet.

 19. Nagyon jónak tűnik, bár a Warhawk-kal nem játszottam, de ezt tuti, hogy be fogom szerezni.

 20. Ebből mindenképpen demo kell.A Warhawk irányításilag nem jött be.A terepet alig lehetett gyalogosan kihasználni, meg egyáltalán gyalogoskánt nem volt elég mozgástér. Egy jó repülős, meg szétgyalult mindenkit.

 21. A Warhawkot is sokáig toltam, ezt is rohadtul várom.