Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: The Rise Of Skywalker – D23 Special Look

2019. december 19-én kerül a magyar mozikba J.J. Abrams saga-záró filmje, a [B]Star Wars: Skywalker kora[/B]. A klasszikus Csillagok háborúja történet végét jelentő alkotás új, “D23 Special Look” trailerének Plapatine császár hátborzongató hangja adja meg hangulatát.[YOUTUBE]3n1T3HxHd7Y[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyébként Grayfox szerintem az új Star Wars filmek ne csak a mai kor fiataljainak készüljenek hanem nekünk is akik a régi részeken nőttünk fel. Nekünk IS akarjanak megfelelni.

 2. Alámondásosan már megvan valakinek?

 3. Valóban ennyi kraft van egy a mozikba szánt, teljesen új történeteket kiveséző STAR WARS trilógia létrehozásában? Nagy a baj.

 4. A külső stúdióknak, melyek a bemutatókat készítik, nekik kéne a filmet is rendezni hogy végig ilyen hangulatos legyen 🙂

 5. “Ki vagytok égve. Ez a baj, az a baj, ez szar, az szar. Már szinte mindenféle kimenetelt megírtak korábban, ami ilyen szituációban előfordulhat, ötlettelenség ide vagy oda. 40 évvel ezelőtt még el lehetett lőni olyan váratlan poénokat, mert akkor még jóval kevesebb film létezett. Mára már mindent láttatok, sőt, ötször megnéztetek, ötször átgondoltátok hogy milyen kimenetelek lehetnek, és ennek kellene megfelelniük, hogy valami más legyen, mert váratlanul átállni a sötét oldalra, meg visszaállni, az ma már túl “”kiszámítható””. De ugyanez pár évtizeddel ezelőtt még jó volt…”

  • Láttad a 10 perces Darth vader rövidfilmet amit amatőr rajongók készítettek fillérekből? Minden másodperce többet ér mint az új trilógia egybevéve. Lehetne ezt másképpen is..

   • Dobj róla egy linket.

   • “””FILLÉREKBŐL”” ultimate lol. Nem mondom, hogy rossz, sőt, tetszett nekem is, de két külön dolog összekalapozott pénzekből 10 perces fanszervíz rövidfilmet és egy, a mozikba szánt, teljesen új történeteket kiveséző trilógiát létrehozni. Ez a Marvel képregények szintjén tengődő önpolírozás a “”birodalom vs lázadók forever”” generáció kiégett rajongóinak önigazolás maximum. Nekem se tetszik minden, amit a Disney óta elkövetnek SW címszó alatt, sőt, de ezek az állandó kesergések meg kákán is csomót keresések rohadt unalmasak. Azt remélem vágják amúgy az oldheadek, hogy a gyerekek – akiknek amúgy szól kifejezetten a SW – imádják ezeket a sztorikat, Kylo Renestől, animációs szériástól, porgostól. Egyáltalán nem szar, maximum már nem nektek való. Nézzétek a Darth Vadert masírozni akkor 20 filmen át.”

    • Kurvára egyetértek Veled, hatalmas plusz!

    • “””az állandó kesergések meg kákán is csomót keresések rohadt unalmasak””Ugyanakkor meg is lehet érteni. Jómagam is úgy jöttem ki az Utolsó Jedikről, hogy nem hittem el, hogy mit láttam. Meg is haragudtam a disney-re. 😀 Az Ébredő Erő még relatíve tetszett. Ugyanakkor – csúnyán fogalmazva – a disney a négy filmből “”elrontott”” egyet. Azért ez még jó arány. Remélhetőleg a köv. rész jobb lesz, mint az előző.”

     • “Nem tartom kifejezetten rossz filmnek a Last Jedi-t, tetszett, hogy kicsit többet megtudhattunk az Erőről, Luke “”deheroizálása”” is bejött, még Rey múltját is el tudtam fogadni, de az a totál felesleges Finn-es szál, azzal az irritáló hombárfejű ázsiai csajjal, meg a Marvel-filmeket idéző óvodás ökörködéssel (sose gondoltam volna, hogy majd pont egy SW-ben szidják egymás anyját) egy kicsit kiverte a biztosítékot.Az az új trilógia legnagyobb baja, hogy nem állt mögötte egy igazán egységes koncepció. JJ Abrams-nek volt egy elképzelése (na nem mintha annyira összetett lett volna, hiszen ők is bevallották, hogy egy csomó mindent út közben találtak ki), jött Rian Johnson, és elegánsan leszarta, aztán most, hogy bár a kritikusok nem győzték szopkodni a nyolcadik részt, de a közönség elég nagy hányada legszívesebben karóba húzná a rendezőt, visszahívták Abrams-et, aki gondolom most az eredeti elképzeléseit fogja tovább vinni. Majd meglátjuk ebből mi sül ki.”

     • Nem aludnék veled egy szobában

     • Szex után átcuccolnál.

     • Szerintem elbízta magát a Disney azzal, hogy koncepció nélkül állt neki egy új trilógiának, de a helyzet nem menthetetlen. Az előzményeket lehet ekézni, de ott például a háttérben meghúzódó politika szál elmésen fel volt építve, jó volt a karakterek közti váltogatás és kapcsolat és úgy en bloc, egységes egésznek hatott a sztori. Itt a középső film gyakorlatilag beleszart a képbe sokak szerint, ezért nem jósolnak semmi jót a befejezésnek. Viszont még bármi lehet belőle, ahogy most áll a helyzet, végre elfogadták 9 filmnek ezt a sagát, nem csak az eredeti trilógia hagyatékaként próbálják meg marketingelni. Ez sztem sokak számára szimpatikus lépés (ahogy olvasom a különböző felületeken). Nyilván az általad említett példa helytálló, ezért is mondtam, hogy én sem vagyok megelégedve mindennel, de, ami a Disney előtt volt, az már vezethetetlen volt a 6000 könyvvel, képregénnyel, játékkal stb. Az új kánon szerintem sokkal feszesebb és jobban átlátható, amire egy ilyen szintű univerzumnak szüksége is van. A képregények, könyvek többnyire élvezhetőek, a Rebelsből is egész jó kis sztori kerekedett ki a végére, a Clone Wars is visszatér a rajongók hatására, ahogyan a Mandalorian és a Kenobi is ugyanezen réteg igényei szerint valósulhat meg (most az üzleti részét hagyjuk, mert azt akármilyen szórakoztatóipari termékre rá lehet húzni). Nálam ez elég egységes mérleg.

     • “””de ott például a háttérben meghúzódó politika szál elmésen fel volt építve””Konkrétan a legnagyobb volumenű eseménysorozat volt magas szinten művelve, amit eddig SW-ban láthattunk.Ezért IS tartom az ep.3-at az eddigi legjobb Star Wars filmnek.”

    • De mit csináljunk ha egyszer ez van. Képtelenek érdekfeszítő izgalmas kalandelemeket beleszőni. Anno ez nem így volt… a Csillagok Háborja (1977) szemétledobós jelenetének szinte minden pillanata még a fejemben. Az előzménytrilógiából alig van meg valami.

     • “Oké, de ez te vagy. Sosem ez volt a célja a Star Warsnak, akárhogy erőlködnek, megszakadnak, belepusztulnak a régi vaskalapos “”rajongók””. Lehet egyáltalán rajongóknak nevezni egy olyan csoportot, akik inkább elbasznák másnak – akár a gyerekeiknek és generációjuknak – is az élményt, csak, mert nekik nem jön be és nem kapták vissza, amit ők gyerekkorukban láttak 40 éve? Ez mindig az adott generáció meséje és pont – számtalanszor ki lett már hangsúlyozva. Nem mondom, hogy nem lehetne jobban kinyitni, hogy apelláljon még több ember számára, de nem ez a célja. Sem az első trilógiának, sem az előzményeknek, sem ennek. Vagy új utat jársz vagy kiszolgálsz. Lehet emiatt ekézni a Disney-t, de elmondta Lucas, hogy ő is bevállalt volna új dolgokat, ha megcsinálja a folytatást és az továbbra is a 10 éveseknek szólt volna, mindegy mikor, melyik sztorit meséli el – tehát: a gyerekeknek, igen. Ott van egyébként a Rogue One (aminek az első egy órája egy nevetséges unalmas szar és ha az űrcsata nem lenne benne, meg a lázadók vs birodalmiak pew-pew, le se szarták volna az “”öregek””), meg a Solo (hát hagyjuk is), amelyek állítólag a “”régi fanok kedvencei”” és a “”legjobb Star Wars-ok a Jedi Visszatér óta””. Nem lehet azt mondani, hogy nem szolgálnak ki mindenkit és akkor még ott vannak az új képregények, könyvek (amelyek közül – természetesen – a régiek az állandó vesszőparipái minden egyes véresszájú SW-nagymesternek), videojátékok, animációs sorozatok, most hamarosan két újabb sorozat. Lehet bőven válogatni, mit akarunk még? A Star Wars rajongóknak tényleg nem lehet megfelelni, de hála az égnek nem is kell, mert már vannak új Star Wars rajongók. Tovább kell állni, ha már valami nem válik be, nem keresegni rajta.”

     • Jó mindegy ebben nem értünk egyet… abszolute nem lenne elbaszva ha végre épkézláb módon működne minden egy Star Wars filmben ( sztori, látvány, színészek, stb).Egyébként a régi részeket (4-5-6) nem csak a gyerekek szerették (ez nem tudom honnan jött).

     • Nem azt írtam, hogy ők szerették, hanem, hogy a Star Wars elsősorban gyerekeknek készül, akik a mostani cuccokat pedig imádják.

     • És még valami Gray az összes ilyen régen kultikus filmet filmeket el***ták. Lásd Terminátor, Alien, Rocky(?). Talán csak egyedül a Rambot nem cseszték el.

 6. “nem értem a disney-t. A rouge one és a mandalorian trailare alapján bitang darkosabb hangvétel garantált.ezt a mozikba miért nem próbálják betolni? A 8 rész után én csak a fejemet fogtam. Luke-ot ilyen “”galád”” módon elpazarolni….hát az nagy vétek volt.Miért nem a Dark Empire saga-t filmesítették meg?? Ott megvolt minden… Uralkodó, Jedi rend felemelkedése…. Han és Leia….giga csatán és fordulatok…”

 7. Nah akkor készíthetitek a köveket : nekem nagyon szimpi a főhösnő, a gonosz Adam Driver szvsz az utóbbi idők egyik leghitelesebb antagonistája, és mint az elöző kettöt ezt is moziban fogom megnézni, mert nagyon tetszik!

 8. Megnézem a moziban aztán minden kiderül. Vagy nem. De akkor is megnézem a moziban.

 9. Az új filmek tényleg nem jók, konkrétan már nem is emlékszem, mi volt a sztori a 8-ban (a premier óta nem néztem újra egyszer sem), de szeretem a Star Wars-t és ki nem hagynám az új részt! Én már úgy vagyok vele, hogy “minden mindegy”-alapon rakjanak bele epic cuccokat. Legyen Ray sith (szerintem nagyon menő a trailerben). Térjen vissza Palpatine, sőt Jar-Jar is! 🙂 Remélem szórakoztató lesz. Egy mozijegyet megér, még mindig jobb, mint egy Men in Black vagy Halálos Iramban vagy egy huszonharmadik Marvel-film…

 10. Most akkor 3Cpo is átállt a sötét oldalra? Jóságos tervezőm.

 11. Én azon kevesek közé tartozom, akiknek eddig minden SW film tetszett. Az előzmény trilógia is, az univerzum filmek, és az Ébredő erő is. De a legutolsó film, az olyan szinten ötlettelenül pisálta szembe magát, hogy azt már én se bírtam ki fanyalgás nélkül. Ettől már semmit sem várok. Ha az lesz, h Rey átáll a sötét oldalra, hogy aztán kiderüljön, hogy, csak álcából állt át, hogy legyőzze a főgonoszt, akkor tényleg elmehetnek az ötlettelen anyukájukba.

 12. Amikor a fénysebességből kilépnek a hajók és megmutatkozik az Első Rend flottája ott egy kicsit elgondolkodtam, hogy mégis meg kellene nézni moziban. Majd megvárom a tesztet.

 13. Nekem most miért ez jutott eszembe?https://www.youtube.com/watch?v=nCEjeTb1rrsNemtudom.Nemértem miért nem kérdezik meg a mindenttudó internet népét mi legyen egy SW filmben, és mindent beleraknának amit csak kérnek. Utánna meg lehet egymásra mutogatni. Amúgy ettől az előzetestől sem lettem okosabb.

 14. Az elején Luke közben sírtam.

 15. “Amikor az új trilógia első részéről kiderült, hogy JJ rendezi, egész megörültem, mert szerintem az új ST filmek pont olyanok lettek, mintha SW filmek lennének. A trekkik persze agyvérzést kaptak, de ez az ő bajuk.Aztán letette az asztalra az Ébredő erőt és … nos anyukája sokat csuklott abban az időben.Gondoltam kötelező kör, a New hope, sem a legerősebb rész az origi trilógiában. Mindegy.Aztán jött Rályendzsonzon ámokfutása és gyak tökön szúrtam magam. Olyan szinten csalódtam ezekben az “”alkotásokban””, a SW univerzumban, hogy olyat is kiejtettem a számon, amit soha nem hittem volna, hogy a Lucas féle előzmény trilógia végül is nem is volt olyan rossz.Szal olyan érzésem van, mint a The 100 6. évadát látva: Könyörgöm hagyjátok már abba!”

 16. Rey az utolsó horcrux! 😀

 17. Tök mindegy, hogy milyen lesz, szar lesz, mert Disney. Tök mindegy, hogy milyen lesz, szar lesz, mert ez már nem olyan lesz, mint régen. De azért mindenki elmegy majd erre a szar filmre. 🙂

 18. En nem vagyok fan, de nekem ez a trilogia kb a dedo szintet uti meg, masodik reszben az a sok hulyeseg amit produkal, mar nem tudtam, h sirjak vagy nevessek.

  • Mint pl Leia a világűrben szkafander nélkül. A Jedi erő véd a -270 fok ellen és a nyomáskülönbséget is megoldja. 😀

 19. Hát erről már tényleg nem tudom, mit gondoljak.

  • Ha ebből nézhető, élvezhető filmet produkál JJ, akkor minden tiszteletem az övé. Nagyon úgy néz ki, hogy meglépik a Ray=Palpatine fan teóriát? De mi a rák az a Vader szuszogás a háttérben?

   • “Szerintem ez a “”Rey átáll a sötét oldalra”” csak a szokásos parasztvakítás, a filmben biztosan tök máshogy lesz.”

    • Egyébként a trailer utolsó másodpercein ösztönösen felröhögtem kínomban.

    • Vakítják a népet aztán majd kiderül hogy csak álom, valami látomás, vagy benne se lesz a filmben 🙂 De addig legalább mindenki erről beszél majd hogy Rey átállt a sötét oldalra.