Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: The Force Unleashed II – új szkenek

A GamePro magazin 2010 júniusi számában közöl cikket a Playstation 3-ra is készülő [B]Star Wars: The Force Unleashed II[/B]-ről. Infók egyelőre nincsenek, csak pár nem túl jó minőségű szken dupla lézerkarddal, pórul járt rohamosztagosokkal, és Darth Vaderrel.A Force Unleashed II a hírek szerint ez év végén várható. Korábban volt már hozzá [A http://playstationcommunity.hu/note/2680]TRAILER[/A].[B]*UPDATE*[/B]Pontos megjelenési dátum: 2010. október 26.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. első rész demóját most próbáltam ki…hát inkább megvárom ezt a kettest 🙂

 2. NAA az már nincs olyan messze!! :D:D Kell!!

 3. Nagyon komoly lesz, örülök, hogy még ebben az évben megjelenik.

 4. Lehet lemaradtam de Starkiller nem hallt meg?

 5. Az első rész megvan, jöhet a 2.:)

 6. De soká jön.

 7. az első rész is nagyon jó volt remélem ez is jó lesz:) ez lesz a legjobb év játékok iránt:D

 8. Sztem a 2 lézerkard csak mégjobbá fogja tenni a II. részt!

 9. Jól néz ki,várom

 10. Sziasztok!Ajjjhhh az a fránya dual lightsaber :((((( remélem lehet majd választani és csak szimplán egyel lenni… és csak reklámfogás ez a 2 kard ami persze jól jön ki a 2. részhez. De nagyon remélem h nem kötelező 😀 na nem siránkozok tovább így is úgy is megveszem 😛

 11. ide nekem az összes sztár várszt xD

 12. huh menyi game jön ki októberbe és milyen jó ,hogy október 10.-én szüledtem 😀 Gran Turismo (Szerintem októberbe kijön) akkor ez FF versus XIII és egyéb fincsiségek

 13. Naon durva lesssszzz!!!!

 14. “Nem értem egyesek miért reménykednek 2 féle fojtatásban. Hisz a sötét oldalas történetet a 2 DLC befejezte.Tehát egyértelműen a “”jó”” befejezés fogják folytatni …..”

 15. NAGYON várom…

 16. Megjött hozzá a kedvem, elkezdem újra az első részt. 🙂

 17. Várom már nagyon ezt a játékot. az első része is tetszett remélem ez is lesz olyan jó. A KOTOR-ok meg sztem jók voltak még az obsidian által hegesztett 2. rész is bejött. Jól jönne egy ilyen de helyette old republic mmo lesz amiért tuti nem fogok gépet fejleszteni és havidíjat fizetni

 18. lehet h 2 sztori lesz…

 19. Érdekes az is hogy , hogy folyatják a történetet mivel az első résznek 2 befejezése is van…

 20. jipiájé, ez kötelező vétel lesz!

 21. Az első Eszméletlen volt!! Remélem űberelik a második résszel.

 22. Remélem sok újítással jön majd. 🙂

 23. Eltaláltam akkor a Kamino.

 24. kösz hogy törölted a blogom!

 25. http://www.youtube.com/watch?v=zqOFJ_OJ_X8Sztem ezt az SW-t nagyon eltalálták anna idején.Én elég kevés SW játékkal játszottam. A force unleashed jó volt, remélem a kettő se rontják el.

 26. jőhetne 1 jó SW jâtêk

 27. Akkor most Starkiller Jedi lesz?

 28. Nagyon várom.

 29. Tényleg milyen cool lenne, ha kis jedi tanóc kölyköket kéne darabokra vagdalni, aztán a beleik között fetrengeni. De nem, csak bugyuta klónokat kell csapkodni egy neon rúddal. =(

 30. “Naja!Annó a jedi akademybe is szakadtak a testrészek(hébe-hóba) nehogy már next-gen konzolon ezt ne lehessen megvalósítani!Nagyot dobna a játék színvonalán!Valaki említette hogy klónként tér vissza Starkiller!Személy szerint nekem ez a variáció nem tetszik!Jobban örülnék egy star warsos “”elugrottam a fejemre eső űrhajó elől majd a Halál Csillag szeméttárolojóban vegetáló””verziónak:)Mellesleg alig várom hogy elkenhessem az arcát a trailerben szereplő Gigaszörnynek!”

 31. juhhu, csak jöjjön már 🙂

 32. Igen epikus 🙂

 33. Nagyon szerettem az első részt, a Star Wars világ amúgy is közel áll hozzám úgyhogy remélhetőleg simán jó lesz ez is.

 34. kell! 😀

 35. Egész jó 🙂

 36. jónak ígérkezik, csak nehogy ezzel is az legyen, hogy a dlc-k többe kerülnek egy idő után mint maga a játék

 37. hát sztem ez nagyon király lesz, remélem ebbe már a lézerkard élethűbb lesz kicsivel:D

 38. “””After Darth Vader loses his apprentice, he attempts to bring him back by taking his body to Kamino, to have Galen Marek cloned. The Clone escapes Kamino, and begins to suffer from the memories of a life he does not remember living. The Cloned Galen tracks down General Rahm Kota, who is now working for the Rebellion, as well as Juno Eclipse. He also travels to Cato Neimoidia at some point, where he enters a gladiatorial arena. In the arena, the corpse of a Rancor is tossed into the air by a Gorog, which he then proceeds to battle. The clone of Galen also travelled to Dagobah, as was suggested by Rahm Kota.””forrás: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Force_Unleashed_IIjól hangzik :)”

 39. Izgalmasnak tunik,megint lesz nemi csavar ugy erzem.van egy erzesem,hogy Starkiller Jedi lesz,Vader klonoztatja,es a vegen sajat magaval kell megkuzdenie.Meg az sem lehet semmi csavo,aki egy Jedit tart lancon az arenaban.

 40. Az első kép pedig Kota, na az is eléggé érdekes.

 41. Piros kardot akarok nem ezt a homi kéket!:)És akkor rendbe vagyunk:)

 42. Én láttam a szkenneket és szerintem az uccsó képen nem a Kaminó bolygó az???Ha igen ésszerü lenne egy Starkiller klón,így folytatódhatnak a story simán.Bár ez csak egy tipp,de nekem az a kép a Kaminóra emlékeztet.

 43. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy az első rész végén, a jó befejezésnél meghalt volna Starkiller…Igaz ott feküdt Vader-ék előtt, de nem biztos, hogy holtan.SW amúgy is a csavarokról híres, bármit kitalálhatnak.

  • Szerintem is ez a helyzet, aztán mikor viszik el a hullát hirtelen felkel, és amnéziás lesz igy újra kell tanulni mindent:D

  • “Vader mondja, hogy idézem – “”He is dead.””http://www.youtube.com/watch?v=0Xv8LwZBXHUPersze én örülnék, ha folytatódna sztori, mert szerintem mesterien volt összerakva.”

 44. Köszi a válaszokat. Ezek után akkor lenne igen király a TFU 2, ha két teljesen különböző történetű végigjátszás lenne: a jó oldalon, és a rossz oldalon. Meg is lehetne valósítani, csak…nem fogják.

  • A rossz oldali történet már be van fejezve a Dlc-ken keresztül. A Dart Vadr nélküli párhuzamos univerzum a Hoth Dlc-vel véget ér.Itt csak a jó a saga-ba beillő történet fojtatódhat…..

 45. “És mi van ha starkillernek csak egy klónját írányítjuk??? Ebbe még senki sem gondolt bele??? Furcsa is volt ,hogy amikor kidobták az űrbe és “”felélesztették””….Lehet ,hogy ő is csak egy újabb klón lesz…..”

 46. Ha jól emlékszem, akkor 2 fajta vége van az 1. résznek …vagy mi halunk meg (vége kalap-kabát) vagy pedig Kota meg a tanács többi tagja és szintúgy mi is. Ezek után a szétroncsolt testünket pakolják bele abba a konzervbe (Vader után szabadon) amibe a DLC-kben pusztíthatunk …Na most ebből hogy lett folytatás? Főleg úgy,h ahogy elnézem, itt a 2. részben már Jedi …

 47. Én azt hittem, hogy Starkiller az első rész végén meghalt. Amúgy nekem is tetszett, a TFU 2-t is beszerzem majd.

 48. Remélem ebből is lesz steelbook. 🙂

 49. Egész hangulatosnak látszik. Szeretjük a SW gammákat.

 50. Az első részt 6 alkalommal játszottam végig, úgyhogy ezt megjelenéskor veszem is! :-)Milyen hülyeség, hogy éppen elkezdődött a május, erre ez már a júniusi szám….

 51. Az első részt PS2 őn játszottam, de nekem nagyon bejött… Úgyhogy ezt is várjuk szeretettel :)Kíváncsi vagyok milyen storyt tudnak még ebből kihozni…

 52. Nekem az első rész bejött, várom szeretettel.

 53. Ez az a játék amit jobban várok a ff versus xiii ami pedig nagyon nagy szó

 54. Még az elsőt is végig kéne vinnem !

 55. az első részt akkor veszem meg, ha pár fontért szórják már (többet sajnos nem tudok szánni rá,mert így se bírom kerettel a sok jó cuccot amik jönnek)

 56. Egy jó történet kell majd hozzá és egy nagy grafikai fejlődés és ott lesz a szeren.