Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars – nem készül el a Visceral játéka

Az EA bejelentette, hogy bezáratja az 1998-ban alapított Visceral Gamest, akik olyan alkotásokon szorgoskodtak eddig, mint a [i]Dead Space[/i] sorozat, a [i]Battlefield Hardline[/i], a [i]Dante’s Inferno[/i] vagy a [i]The Godfather[/i] és annak folytatása. A stúdió jelenleg egy címmel nem rendelkező [i]Star Wars[/i] projekten ügyködött, amelyben kulcsfontosságú szerepe lett volna Amy Hennignek. Hennig korábban az eredeti [i]Uncharted[/i] trilógiát írta és részben rendezte, ahogy a [i]Legacy of Kain: Soul Reaver[/i]t is.A játék valamilyen formában fennmarad és az EA Vancouver veszi át, de a kiadó kifejtette, hogy az eredetileg “sztoriközpontú, lineáris kaland”, a “piaci változások figyelembe vételével” inkább egy olyan “élmény lesz, amihez többször visszatérhetnek a játékosok”. Eredetileg 2019 gazdasági évében érkezett volna, de a dátum változott és nem pontosítottak.Az alábbi rövid felvétel került ki még a tavalyi E3-on (2:40-től):[youtube]yrIEW7woFFo[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szopjon le az EA is!!!!

 2. Az EA egy pénztermelő cég lett és nekem nagyon úgy tűnik, hogy a multiplayerre fókuszálnak : BF1, SWBF2, Anthem és a single playert nagyon hanyagolják.A Dragon Age 4 -ről is az a pletyka terjed, hogy MMORPG lesz.

 3. Ettől féltem, van egy olyan érzésem ezt a projektet igencsak hagyni kellene mert amióta húzódik végül csak kapunk majd egy tök erőltetett címet.

 4. ebből is egy mikrotranzakciókkal telebaszott semmitmondó hulladék lesz mint a bf2. nonszensz amerre halad ez a videojáték ipar. én így szépen lassan ki fogok kopni az tuti, mert nem vagyok hajlandó egy játékra 40-50 ezret költeni.

 5. Szégyen és szánalmas, hogy kezükben egy ekkora ütőkártya és nem tudnak mit kezdeni vele. BF nagyon kevés már ide. SWG és Kotor óta nem láttam normális játékot.

 6. “””Throughout the development process, we have been testing the game concept with players, listening to the feedback about what and how they want to play, and closely tracking fundamental shifts in the marketplace. It has become clear that to deliver an experience that players will want to come back to and enjoy for a long time to come, we needed to pivot the design.””””Importantly, we are shifting the game to be a broader experience that allows for more variety and player agency, leaning into the capabilities of our Frostbite engine and reimagining central elements of the game to give players a Star Wars adventure of greater depth and breadth to explore.””Ha olyan játékosok véleményét kérték ki, mint akik (többek között) ezen a fórumon is megtalálhatók, AKIKNEK MINDIG MINDEN SZAR!!!, akkor nem lepődök meg a döntésükön.Ámbár szomorúnak tartom, hogy a profitmaximalizálás érdekében egy ekkora, csilliárdos társaság ilyen eszközökhöz nyúl (közvélemény kutatás) ahelyett, hogy bevállalnának valami újat.És teszi ezt PONT egy olyan vállalat, ami nem tud kilépni a középszerűségből.”

 7. Ezek után már csak a Respawn játékában bízom! Szép volt EA!

 8. Nem értem miért kell mindent elmozdítani az online irányába…. egy igazán jó single star warsra igenis lenne igény… erre törlik a projektet.Bassza meg az Ea magát. Egy nagy néphülyítés volt az egész star warsosdi… ebből már csak Battlefonr3-4 lesz semmi más….A Battlefront 2-nél se érzem azt az erőt ami bevonzana day 1… így meg főleg .Várom mikor törli a többi 4-5 csapat projektjét is a EA… mert ebből biza tuti nem lesz semmi.Meg kellene nézni ,hogy pl az uncharted 4 vagy a Zelda… mind mind single player játékok. Lehet ott is szép eladásokat produkálni, csak minőséget kell letenni az asztalra…

  • Az alapvető helyzet az, hogy nem a profittal van a baj. Az Unchartedot egyszer veszik meg általában az emberek. Egy GAAS játéknál, amit telepakolnak mikrotranzakciókkal, vagy amit állandóan frissítenek új, fizetett tartalommal, más a szitu.Nem véletlenül mondogatják, hogy a 60 dolláros játék nem létezik. Az Ubisoft is hasonlót csinál: Ghost Recon, Division, stb. A lényeg, hogy ne több játékkal játssz, hanem eggyel, és folyamatosan, sokáig, többször fizess. A Square Enix is bejelentette, hogy ez lesz a fókusz. Egyszerűen egyre nagyobbak a fejlesztési költségek, de egyre könnyebben lehet pénzhez jutni.

   • Ó, a profittal nincs baj, szerintem ezt senki nem gondolja. :Dhttp://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=1025604

   • értem, csak az a gond, hogy erre a piacra belépni nem könnyű. Ott van a Divison… amely destiny killernek indúlt… és 3 hónap után a földbe is állt…. vagy ott van az új Ghost Recon, amely szintén bírta 3 hónapig… de az új ingyenes pvp-ről már minimális a hír.Én értem ,hogy ez hozza a több pénzt, de igenis van pénz és lóvé a jó single player játékokban is.Most amúgy arról az EA-ról beszélünk akik szerint a Mass Effect Andromeda rendben volt day 1 😀 és mint később kiderül a komplett teszt fázist dobták a kukába….. majd 6-7 hónap alatt +20 G-ban majdnem mindent helyre tettek…. és sípítoznak ,hogy miért nem vették meg annyian mint a Mass effect 3-at :Dszegény Titanfall-al is hogy elbánt az EA… dedobni 1 héttel a BF1 után…. és pár nappal az új cod előtt….. szánalom és a hozzáértés mintapéldája.

    • “Biztos, hogy “”csak”” arról van szó, hogy már nem éri meg single player játékot készíteni? Azokhoz is ugyanúgy van season pass, ugyanúgy van mikrotranzakció, tehát ugyanúgy le lehet több réteg bőrt fejteni a játékosok pénztárcájáról. De lehet én értelmeztem rosszul a nyilatkozatot.”

     • Egyértelmű, hogy bizonyos cégeknek nem éri meg. De a nyilatkozat valóban nem beszél arról, hogy ez multiplayer vagy single player lesz.A single player játékokban megjelenő mikrotranzakciók pedig viszonylag új koncepció.

    • Csak ne felejtsd el, hogy ha sokan megveszik, az már siker. Ezen felül meg csak plusz, ha még költenek rá. Nem F2P játékokról van szó.A Ghost Recon sikeres volt, ahogy a legtöbb Ubisoft játék is.

 9. Westwood, Bioware Montreal, Visceral mi lesz a következő ? Bioware Austin ?Csillagos ötös munka EA games, a Dead Space és a CnC franchise temetőjét szépen berendezték.

 10. Így a Dead Space3 és a BF Hardline után talán nem is baj, hogy más munka után néznek. A Hardline esetében még lehet mondani, hogy az EA erőltette rájuk azt amihez nem igazán értenek, de a Dead Space 3-n látszott, hogy nem tudnak többet adni ahhoz amiben igazán jók voltak anno. Szerintem a SW esetében se remekeltek volna, nem is baj hogy másnak passzolja el a kiadó.

 11. Na fasza…

   • Mióta megvette az EA a Star Wars név videojátékos jogait, ment itt a hype, meg a néphülyítés, meg a rajongók ingerlése a csapat-videókkal, koncepciós vázlatokkal, de a Battlefronton kívül semmit sem sikerült letenni az asztalra, pedig illene már ennyi év után valami mást, valami komolyabbat is villantani.

    • “Nem ez az első projekt meg stúdió amit az EA legyilkolt, szóval nem túl meglepő 😀 Egyébként Jade Raymond és a Respawn is (Stig Asmussennel, a God of War III rendezőjével) dolgozik Star Warson.A fő dolog valószínűleg az, hogy az EA a “”games as a service”” irányba mozdult el, így azzá formálják át az egészet.”

     • Ja, hát dolgoznak, dolgoznak, de ennyire azért ne húzogassák már előttünk a mézesmadzagot, legyen más Star Wars játék 2020 előtt a Battlefront-okon kívül is 😀

 12. Ennyit Henning arcoskodásáról. Egyelőre….