Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars Jedi: Fallen Order – hivatalosan is bemutatták

A híreknek megfelelően ma bemutatták a [b]Star Wars Jedi: Fallen Order[/b]t, és az érdeklődők belekóstolhattak a [i]multiplayer[/i] és mikrotranzakciók nélküli, sztoriorientál akciójáték világába.A játék november 15-én jelenik meg PlayStation 4-re.*UPDATE*Időközben az is kiderült, hogy a hagyományos változat mellett megjelenő [i]Deluxe Edition[/i] tartalma egy kulisszák mögötti “hogyan készült” kisfilm lesz, valamint néhány [i]ingame[/i] kozmetikai elem. Szezonbérletről tehát (még) nem esett szó, ahogyan az esetleges további DLC-kről sem. Mindemellett a GameStop egy speciális csomagban is árusítja majd a játékot, amelyben a [i]Fallen Order[/i]höz kapcsolódó Hasbro: The Black Series figura is helyet kap – ez jelen állás szerint egyelőre USA-exkluzív. [youtube]NhaGN6rK2Eg[/youtube]*UPDATE *Időközben jött még egy pár információ:- Biztosan nem lesznek tehát utólagos DLC-k- A game szinte biztosan csak TPS nézetet használ- Feltűnhetnek “ismerős” Star Wars arcok, de a játék nem ismert karakterekre épít- A játékból nem lesz klasszikus Collector’s Edition, csak Standard és Deluxe- Szinte biztosan lesznek visszatérő helyszínek a filmekből- Biztosak a kozmetikai elemek (skin) is- Minden bizonnyal lesznek Metroidvania-jellegű “felfedezős” részek, melyek teljesítésével a főhős új képességeket tanul meg- A Star Wars Jedi: Fallen Order a Respawn Entertainment ötlete és nem az EA-é- További infók júniusben- A Fallen Order egy single-player kaland multiplayer nélkül

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fehér a főhős. Szar…

 2. “Amúgy az egész bemutató POCSÉKUL volt kivitelezve.1, Bejön egy csóka “”felszopni a közönséget””… MINEK?!””Nem hallom! Várjátok már?! Nem hallom!!!””2, Bejönnek a készítők pofázni a játékról amiről eddig egy kockát nem láttunk. Benyögik hogy csak single player mód lesz benne és felszopó csóka próbálja megint a közönséget felpörgetni, hogy látjátok az EA azt hozza amit kértetek. Eddig is tudtuk te gyökér ezen csak max. te lepődtél meg. 3, Majd bemutatnak egy nulla gameplay jelenetet tartalmazó előzetest. Még ha gameplay nincs is ebben a videóban szerintem nem kellett volna semmit az elején semmi műsorvezető. Simán kezdésnek BUMM benyomni a videót. Utána jöjjön be a műsorvezető a készítők és szövegeljenek a játékról, utána miután láttunk belőle legalább ezt az előzetest és akkor már érdekel is amiről vakerálnak. Ebben a sorrendben talán érdekesebb lett volna. Viszont még így is totálisan felesleges volt ez az egész, mivel gameplayt nem mutattak momentán nem vagyunk semmivel sem előrébb. Biztos a nyári “”nem E3 konferencián”” lesz gameplay… addig meg ellettünk volna enélkül a CG videó nélkül is.”

 3. “Valahogy ez most engem se villanyozott fel. Talán majd egy másik előzetes. A vicces, hogy a Store-on már fent van. A Magyar PS oldal ki is tette facebook-ra, hogy “”rendeld elő””… mondom nem ártana előtte gameplay videót is látni azért a játékból. Pláne egy olyanból amiről eddig semmit nem tudtunk… és még mindig semmit nem tudunk. :D”

 4. DLC-kről valami hír?

 5. Eddig még nem ültem fel a hype vonatra.

 6. soulslike star wars, hmmnn … 😀

 7. Ha mar lesz olyan, mint a Force Unleashed, boldog leszek. Annak kifejezetten orulok, hogy nem egy ujabb open world gyokerseg. Ez a korszak a kanon SW tortenetben egy keveset feszegetett tema, az alapkoncepcio jo hozza, a Respawn pedig nem adott ki eddig szart a keze kozul. Kivancsian varom a gameplay-t.

  • A Force Unleashed nekem is eszembe jutott, a maga idejében jó kis játék volt, viszont a harcrendszere szerintem eléggé ergya volt, remélem itt élvezetesebb és látványosabb lesz.

   • Kb a Lightning kombót nyomattad azt csá. Én annak örülnék ha úgy csinálnák meg a harcrendszert, mint anno a SW Jedi Power Battles-be volt. Abba nagyon élvezetes volt kombózni.

 8. Csak ne vmi nyitott világi zagyvaság legyen.

 9. Olyan műanyag, semmi eredetiség nincs benne. Mintha egy sokadik B kategóriás játék lenne, valószínűleg az is lesz.

 10. Trust Noone – érdekes ezt az EA szájából hallani 😀

 11. Nekem ez a trailer nem tetszik és semennyire sem izgatott fel a játék.

 12. Az EA jó ideje nem az only single player élményben látja a meg gazdagodás útját, nagyon meglepett, hogy most mégis visszalépnek erre az útra. Legalábbis ennél a játéknál. Ha már így döntöttek akkor szerintem odatették magukat a Respawn-nál is, szóval jó előérzetem van.

 13. Ha lesz olyan jó, mint a Jedi Knight: Outcast, a Jedi Academy vagy a Force Unleashed, akkor talán van némi remény, hogy végre leesett az EA-nál, hogy a multi nem minden.

 14. a 9. rész miatt úgy is sokan rákattannak majd. tolni fogják a trailer-eket és fogy mint a cukor…

 15. Eddig biztató.

 16. Nov 15 egesz jo datum lehetne.

 17. “Valószínűleg egy mobilos “”itt a piros, hol a piros”” szimulátor lesz.”

 18. Szerintem nem olyan játék lesz amit sokan várnak.

 19. Kicsillem a képen annak az EA logónak a méretét.