Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars Battlefront – több játékos PS4-en, mint Xbox One-on és PC-n együtt

Nagyon úgy néz ki, hogy kifizetődő volt a Sony befektetése, ugyanis a PlayStation 4-re is megjelent [B]Star Wars Battlefront[/B]tal rengetegen játszanak online a konzolon.187 286 játékos volt a napi csúcs, ami több, mint az Xbox One-on és PC-n játszók száma együttvéve. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ennyien játszanak összesen a DICE legújabb játékával: ennyi volt az egyszerre online lévő játékosok száma. Ettől függetlenül, szép szám…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hàt Én kimaradtam a csucsbol,hétvége ota nincs netem…hiàba zaklatam a szolgàltatot baszott az alkotmànyra,csak kicsit vagyok ideges miatta…

 2. Már most 98ezer egység a harci kapacitása és növekszik 😀

 3. Nekem teljesen mind1, h mennyi a max játékos. Az a lényeg, h a multi stabilan fut, nem dobál ki, lag szinte alig van (1x láttam benne a közel 10 óra játékidő alatt), és egyből talál embert ha játékot keresek. Nekem ennél több nem kell.

 4. Cuz PS4 is DABES!

 5. Befutottak az első számok… angoloknál a 4. legjobban fogyó játék idén a Fifa,Cod:bo3, fallout4 mögött….

 6. Amugy ez melyik nap volt ?Es egybol jon a kerdes, hogy mi a felallas a tobbi napokon ?Egy egesz 24-oras intervallumot monitoroztak, vagy csak nehany orat, es azt felszoroztak ? Meddig maradt meg a szam ezen a napon ?

 7. Ez sztem nem vmi sok.

 8. Már betervezték a következő részt is

 9. az min. ennyi bevétel dicenak:9350000 EUalap siker már megvan nekik ennyi a buktáról

  • Belsős infóim szerint ez most a legkeresettebb játék ps4-re bizonyos plázákban lévő boltok szerint. Mindenki ezt keresi és viszi.Várom az első eladási adatokat én is…. de bukó tuti nem lesz.

 10. De a Hoth-on amúgy is a birodalom nyert, nem? o_O

 11. Nagyon nem mind1 , hogy egy nap vagy egy időben van jelen XY ember . Mivel mindenkinek megvan a saját kis órája amikor felmegy gyilkolászni kicsit . Igy a napi átlag felkúszhat több millióra . Emlékszem anno még pc-n toltam egy játékkal aminek a napi átlag forgalma 2M körül mozgott , mégis külön felhívásban megkérték a játékosokat , hogy egy pontos dátumon 8 órakor próbáljunk meg online lenni , mert el akarják érni az egyszerre 250e online lévő embert . Úgyhogy nagyon nem rossz az a 187286 🙂 pláne egy platformon . Nem reális összehasonlítani egy CoD-al , pláne a régebbi részekkel amiket még nem futószalagon fo**tak vagyismát de csak még voltak nagyon jó részek , és nem premier után hanem amikor már még a kiskutyának meg a kismacskának is meg volt 🙂 . Majd meg lehet nézni az új CoDik részeinek premier utáni számait .

 12. Milyen baromságokat írtok??? 1 millióan egyszerre? Pár éve egyszerre ps4-en konkrétan 98-100 E tolták a Bf4-et.űDe csekkoljátok. Ezek a számok egyszerre nem rosszak. Sőt.http://swbstats.com/

 13. Én pc-n tolom ezt, de engem megvettek kilóra. Remekül optimalizált minden platformon, csodaszép és ott a nagybetűs SW hangulat. Ok, egyes fegyók nagyon gyengék, a találatrendszer se tökéletes és a Hoth-on az arány picit el van cs*szve a birodalom javára, de ezek ellenére nagyon pörgős remek csaták vannak.

 14. Legalább nem laggol. Hótegyszerű játék, csak az egyszerű játékmenet mellett kicseszett jó hangulat. Battlefield 1943-hoz tudnám leginkább hasonlítani, akinek ez bejön azt nem érdekli, hogy egy BF-hez képest milyen, bár igaz, hogy az csak 15 dollár (?) volt….

  • Ott micsoda csaták voltak az elején. nem tudom miért tüntek el manapság. Felmegyek játszani néha, de tök elmegy a kedvem tőle. Mindenhonnan leszednek, de nem úgy mint régen. Akkor még voltak igazi partraszállós jelenetek. Meg amikor rohamoztuk a pontot, a fejünk fölött húztak el a gépek (vagy épp égve zuhantak le elénk). Filmeket megszégyenítő jelenetek voltak.

 15. Gyenge, nagyon gyenge! Főleg annak fényében hogy egy SW-ről beszélünk.

 16. Most már kezdem érteni miért megy a CoD fika állandóan mindenhol. Egyszerűen nem értik az emberek, hogy mit tett/tesz le a CoD az asztalra folyamatosan minden évben már több, mint 10 éve.

  • Ps3,Black ops2 most van kb 100-150e korul akárhányszor felnézek.SW,meg multi, meg vegre vmi vart cím iden ps4re háát tenyleg nem sok ez a szam.Mondjuk a multinál az a fontos hogy ne legyenek ures szobak. Ha jointolok akkor tele legyen. Az mindegy hanyan játszanak csak összerakja a rendszer őket. Van olyan multi ahol 2 embernél tobb sose volt egy szobába premier utan pedig tuti volt tobb ezer ember.

 17. Ilyen béna 100 ezres számot pl a BO2 a megjelenése után 2-3 évvel is kényelmesen hozta/hozza. Fő évében meg ott is 700-800 ezer volt átlagban minden nap csak ps3-on. Fura, hogy ilyen matyóhímzéses számokra verik a cégek mostanában.

 18. Az kemény, hogy ilyen alacsony számon megy a háború. Emlékszem CoDMW2-nél a fő évében bármikor felmentem minimum 1 millióan nyomták csak ps3-on. Nem volt ritka hétvégenként csúcs időben a 2-2,5 millió egyidejűleg fent lévő játékos. Ez az alig 200 ezer a vicc kategória konkréten.

  • “””Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ennyien játszanak összesen a DICE legújabb játékával: ennyi volt az egyszerre online lévő játékosok száma.””Értsd: lehet még ugyanennyien (ha nem többen) játszottak vele, csak nem online hanem co-op vagy solo módban.”

   • Mondom lassan, hogy érthető legyen. Keeeevééééééés! Anno csak a multi részével játszottak minden nap minimum 1 millióan CoD MW2-őt csak ps3-on. X360 ez a szám volt, hogy elérte a 3 milkát. Szóval bárhogyan is szépítik BF-nél. Ez a százezer játékos egyidejüleg azért elég kevés. Sőt! Harmat gyenge.

    • És az az egy misi a premier hetében volt? Amúgy én töredelmesen elhiszem neked ezt a számot, csak nem mindegy mikor jött ez össze. Nyáron nosztalgiából MW1 multiztam egy kicsit (még mindig az egyik legjobb, szerintem) szombat délután 34 ezren voltak fent PS3-n, pedig nagyon nem mai darab a játék.

  • 1millióan? Azt a sz@rt? Kizárt! 😛 🙂

   • Bezonyám. És az ilyen minimum szám volt. Ja és akkoriban volt a csúcson a sorozat. A mostani fisemfos részekkel is bőven a dupláját produkálja a BF számainak. Pedig Star Wars. Azt hihetné az ember, hogy rácuppantak, mint gyöngyhal a takonyra. Oszt látod mégsem.