Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – pozitív a netes fogadtatás

Huszonnégy óra leforgása alatt több mit 5 millióan nézték meg a PS4-re is fejlesztés alatt álló [B]Star Wars: Battlefront[/B] sci-fi lövölde trailerét – jelentette be a szoftvert készítő DICE stúdió. A nézők fogadtatása is pozitív: 95% feletti a tetszésindex.A játék esetében feltűnően sokan kiemelték az apró részletek kidolgozottságát – pl. a tipikus Star Wars lézerbecsapódásokat -, mely annak eredménye, hogy a fejlesztők nagy része komoly Csillagok háborúja rajongó. Jesper Nielsen producer szerint csapata a minőségre megy a mennyiség ellenében, ezért nem lesznek pl. nagy űrcsaták a szoftverben. “Mindent” nem lehet egy játékba sűríteni, állítja, de ha megpróbálnák, az hullámzó minőséget és nem egységes játékélményt jelentene.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na és mivel a hülye EA egy engine-el renderelt videót mutat a népnek E3 után meg az első gameplay után számíthat a negatyv NEM EZT LÁTTUK rohamra és senki sem veszi majd meg vagyis jóval kevesebben… Pont ebben az évben amikor minden pistike erre hegyezi a fogát, hogy mit mutattak, mi lett belőle… fail lesz marketing szempontjából.. a játék meg remélem jó lesz, én nem ülök fel a hype vonatra és nem is ilyen kinézetet várok tőle mint amit ez az engine videó mutatott.

 2. “””Mindent”” nem lehet egy játékba sűríteni, állítja, de ha megpróbálnák, az hullámzó minőséget és nem egységes játékélményt jelentene.De DLC-be minden be tudnak majd sűríteni, az biztos…”

 3. Kell a ráknak a cső-script kampány, jól döntöttek!

 4. “Nem lesz kampány viszont lesznek külön egyedül lejátszható missziók.. Akkor csak a két küldi közti videók fognak hiányozni..kapís? Én örülök neki, hogy egy ilyen játékban a multin van a hangsúly! A multi ugyanis élteti a játékot, egy csak sztori játék pl ahogy végig vitte az ember, “”halott””!”

 5. Normális kampány hiányában ez részemröl kuka, pedig nagyon bizakodó voltam. Aztán lehet, hogy jobb is így. DICE amúgy sem tudott volna épkézláb sztorimódot készíteni.

  • Így van, mi sztori-orientáltak meg majd megkapjuk a már készülő Visceral Games által hegesztett (valószínűleg h&s, vagy RPG) Star Wars játékot. Egyszer majd. :DLehet, hogy azt csak a 8. rész körülre időzítik.

  • “Szerintem jobb. El kezdtem irni egy hosszadalmasabb kommentet, mentoloshypo irasara reflektalva, hogy ne a DICE-tol varjunk jo kampany modot. Hala a jo egnek, hogy a DICE is rajott erre es nem pazaroltak a kampanyra egy percet es egy szem munkaerot sem. En egy BF-tol es egy Battlefront-tol is szimplan csak egy ideg jo multit varok, szingli modra magasrol teszek, annak ellenere, hogy en is inkabb “”szingli jatekosnak”” tartom magamat. BF-bol kiindulvan nagyon nem ertenek a szingli modokhoz es velemenyem szerint a Mirror’s Edge is ocska volt, ugyhogy az sem menti meg oket ebbol a szempontbol.Szerintem ezeket az egyszemelyes missziokat sem kene eroltetniuk. Habar franc tudja mi fog kisulni belole.”

 6. Ez kijön PS3-ra is, vagy csak 4-re?

 7. Szerintem vele van az ero. Nagyon magas midiklorian szamot erzek a jatekban… Ekkorat utoljara csak az ifju Anakin Skywalker-nel tapasztaltam!

 8. Majd meglassuk.

 9. Amúgy meg Watch Dogs első trailere is milyen ütős volt maga a játék meg…

  • “igen, elsore nekem is az jott le, hogy ez tenyleg ingame? raadasul “”early footage””, es mar ilyen szep?:D kivancsi leszek.”

 10. Mivel nm lesz benne single ezért felejtős. A trailer sem győzött meg.

 11. “A töbség azért panaszkodik mert nincs kampány? A régiekben sem volt és nem is hiányzott. A battlefront arrol szól, hogy “”ismert vagy kevésbé ismert”” helyszineken lejátszol egy csatát ebben a mesevilágban. Leülsz nyomsz egy ütközetet és enyi. Személyszerint nem is szeretnék többet, ittho osztott képernyön osztani a lézernyalábokat töbedmagammal.A Hotti csatábol néznék gameplayt ha lehet kérni.”

 12. jó, de nem fogok ezen mindennap izgatottan várni..

 13. Én mindenképpen meg fogom venni, mert Star Wars rajongó vagyok. 🙂

 14. Idő hiányában nem tudtambizonyosan, de ahogy most olvasom, nem lesz egy személyes kampány. 🙁 Nekem ez akkor bizony kimarad.

 15. Érdekesség, hogy a játékban lévő járművek és egyéb dolgok nem külön lettek modellezve, hanem az eredeti trilógiában felhasznált maketteket szkennelték be valami kütyüvel.

 16. Videók általában mindig jók, így nem nehéz! A játéknak legyen 95% pozitív a fogadtatása.

 17. Iszonyatosan néz ki,és kibebaszott hangulatos,de nálam ha nem lesz szingli kampány akkor felejtős!

  • Szerintem kampány azért nem lesz, mert alapvetően az eredeti trilógia eseményeit/csatát fogják feldolgozni a küldetések más karakterek, vagy éppen egyszerű katonák szemszögéből. Ezt a történetet mindenki tudja és ismeri, inkább azon lesz a hangsúly, hogy részese lehessél ezeknek történetének. Pl csata az Endoron, vagy a Hoth-on. Ahol majd találkozol a legendákkal és segítesz nekik végrehajtani amit a filmben láttunk. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy eddig nem ismert küldetéseket is kapunk, amelyek majd a 7. rész megjelenése után nyernek értelmét, vagy éppen kötik össze a 6. és 7. rész történéseit.

   • “””Ezt a történetet mindenki tudja és ismeri, inkább azon lesz a hangsúly, hogy részese lehessél ezeknek történetének.””A tucatabbnál is tucatabb modern háborús történetekből (gondolom nem kell példával élnem) minden évben jut, kis fejlesztőktől a legnagyobbig, köztük ugye a DICE-tól is.Nehogy már egy SW-os játékban ne férjen el egy 6-7 órás sztori mód. Ezzel az erővel sose készüljön sztori mód, hiszen lényegében már minden téma ki van vesézve, a 2.VH-tól a távoli jövőig…”

 18. mondjuk nekem is épp az jutott eszembe hány ilyen nagy beharangozást láthattunk már, jó volt marketingnek, aztán a végeredmény meg egy kompromisszum képes eredmény lett, vagy kula…

 19. Egyre jobban érzem, hogy csalódni fogunk, de ne legyen igazam. Kell már a sok jó SW-játék.

 20. 95% azért elég durva túlzás! Ennyire egyöntetű pozitív fogadtatása GTA5-nek meg TLoU-nak volt.Itt viszont a kampány hiánya és a kisebb létszámú multi miatt elég sokan emelték fel a szavukat, jó magam is sok negatív hsz-t olvastam nemzetközi fórumokon (is).

 21. Amit eddig láttam, az tetszett. Hogy végül milyen lesz, az már más kérdés. Bízzunk a rajongó fejlesztőkben!

 22. Úgy érzem lassan újáéled a SW-imádatom. Battlefront meg a film is… egyiket izgatottabban várom, mint a másikat. 😀

 23. Nyugtával dicsérd a napot.