Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – jön az offline single player mód?

Reddites források pletykái szerint az Electronic Arts rövidesen új offline single player tartalmat nyit meg a jelenleg szinte kizárólag online multiplayer rendszerű [B]Star Wars: Battlefront[/B] FPS-ben, mely PS4-en is fut. Az egyszemélyes játékmódokban – finoman szólva – nem igazán bővelkedő, és emiatt a playerek által komolyan kritizált szoftver új módja állítólag az “Instant Action” nevet viseli, és első körben a Walker Assault és Fighter Squadron módokat érintHETI.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. igen jon instant action es lehet majd splitscreenbe is nyomni es ez most nem talalagatas mar a bespin dlcvel jott volna csak valami gond volt es nem keszult el

 2. Nem szeretnék senkit lehangolni. De ha ez a mesterséges inteligencia marad ami most van a játékba, akkor az csak egy idegtépö kabaré lesz. Mert kb anyi eszük van mint egy marék szotyinak. Az ellen csak téged lö a leg lehetettlenebb helyekröl is halál pontosan. A társaid meg csak rohangásznak körülötted mint a mérgezett egerek.Személy szerint nekem nem hiányzik. Eleinte tartottam ettöl a csak online csatáktól, de nem rosszabb mint gép ellen és az emberek néha képesek ojan helyzeteket produkálni (pozitív és negatív értelemben is) amiket egy program sohasem fog.

 3. Előbb csináljanak már multi versenyt a speederbike-os témából. Annyira, de annyira durva lenne és nem lépik meg, hogy….

 4. Na az jó lenne, mert akkor már tuti be is szerezném..

 5. Igazán jó story mód kellene neki

 6. Megjelenés óta egyébként nagyon sokat változott már a játék szerencsére előnyére. Alapból is tetszett de így még jobb lett, külön piros pont ha ezt meglépik.

 7. Jó lenne ha igaznak bizonyulna mert csak az offline mód hiánya miatt nem ruháztam még be a BF-re. 🙂

 8. Óezdejólenne…:)

 9. Igen erről már én is halottam. Állítólag a régi bf-ek Story módját fogja követni. Ami több pályát összekötő laza offline botzone szerű multiplayer lesz…

  • “A régi BF-ekben nem volt semmiféle ilyesmi: “”több pályát összekötő””Ugyanazok a külön-külön pályák (inkább térképnek hívnám) voltak és pont ugyanabban a felállásban, mint a multi részében.Csak nem PVP volt, hanem botok elleni PVE.Totálisan ugyanaz volt, mint a multi, csak botok ellen lehetett játszani.”