Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – információk a játékról

Év vége felé a 7. Csillagok háborúja film előtt jelenik meg az EA / DICE [B]Star Wars: Battlefront[/B] című akciójátéka. Íme pár fontos információ a fejlesztőktől:- Az FPS / TPS módok között egy gombnyomásra válthatsz.- A játékban vezethetsz majd X-Winget és TIE Fightert, Speeder Bike-ot (Endor motor), AT-AT-t (négylábú lépegető), valamint Snowspeedert (Hoth lépegető-gáncsoló) is.- A Star Wars Battlefront sajátságos játékélményt kínál, ami nem egy Balttelfield-klón, teles “szórakozással”.- A mapek multiban a “Csillagok háborúja-szintű elvárások és igények” kielégítésére lettek megtervezve.- Ha egyedül akarsz játszani, a korábbi Star Wars Battlefront élményeidhez hasonlót kapsz majd, de újított formában – erről csak később nyilatkoznak az illetékesek…- Lesz a játékban egy “Walker Assault 40-player multiplayer” mód, ami “epikus” lesz.- A multiban 8-40 player küzdhet együtt, maptól és módtól függően.- Lesz rombolható környezet, olyan mértékben, ami illik a SW univerzum szelleméhez.- A küldetések split-screen co-op módban, azaz helyi osztot képernyőn is zúzhatók.- Négy alap bolygó már ismert: Hoth, Endor, Tatooine, Sullust (láva és gáz). Jakku ingyenes DLC lesz.- Rendes gameplay videót egyelőre nem mutatnak be.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. eza TPS meg Splitscreen ennel tobb mar nem is kell

 2. Minimum BF rombolhatóságot elvárok, visszafelé ne fejlődjünk már!

 3. Hangulatosnak néz ki, lassan meglepem magam egy PS4-el 🙂

 4. Várós

 5. Félelmetes 🙂

 6. Eddig tetszik, sok szeretettel várom. 🙂

 7. eddig nekem tetszik minden.

 8. Ps4-en 60 FPS-el megy agme legalábbis azok szerint akiket meghívtak Stockholmba gameplay bemutatóra. ja és Azt mondják a Grafika valami elképesztő, PS4-en játsazották a demot és lehidaltak tőle!

 9. A bemutató videó grafika nagyon durvának tűnik,gyanús nekem,hogy nem ps4 grafika!! De nagyon remélem,hogy az!!!

 10. Jobban várom mint az uncharted 4 et 🙂 Kíváncsi vagyok milyen játszható kasztok lesznek majd.

 11. elég jónak ígérkezik….

 12. Remélem lesz DLC karakterek és más egyéb bízóm benne járművek fegyverek

 13. Na most billent elöször kicsit pozitív irányba a dolog. Osztott képernyö szuper, nincs rákényszerítve az ember a multira szuper.Márcsak a galaktik konqest hiányzik, ha az is lesz akkor no problémo.

 14. Ennek az FPS/TPS-hírnek most nagyon megörültem! =D

 15. – Az FPS / TPS módok között egy gombnyomásra válthatsz.Köszönöm Istenem!!! 😀 😀 😀 l..l,

 16. Jónak tűnik.

 17. Plusz amit nagyon sajnálok, h elvileg nem lesz az alapban még semmi az új filmből, azt találgatják sok helyen, h dlc-ben jönnek majd az új birodalmiak, hősök stb:(

 18. Én amúgy inkább arra lennék kíváncsi milyen mód az ahol 8 player van, 4 vs 4 hát nem tudom, nem nagyon illene ide szerintem, uncharted vagy a tlou-ban még pont jó volt, de itt nem tudom így hirtelen elképzelni.

 19. Ja, főleg multi? Akkor felejtős.

 20. azt az ingyenes DLC-t miért nem tudják akkor belapakolni több mint fél év alatt??? vicc

  • Azért mert az ingyenes dlc a filmből mond el spoilereket necces lenne ha ez benne lenne 1 hónappal a film előtt. Pl az a rész is benne lesz ami van a trailerben.

   • Mármint az lesz benne, h mi történt a birodalommal a 6 után gondolom úgy egyeztek meg a disneyvel, h ez egyszerre jön a filmmel.

   • De még így is a film előtt jön, szóval semmi értelme.A DLC december 8-án jön, az előrendelőknek december 1-én, ha jól tudom a film premiere December 17.

    • Gondolom akkor egyeztek meg:) Nem tudom, azt írják a dlc küldetések hozzák be az új filmből a pályákat és jön 1-2 sztori küldi is pl ami van a trailerben a sivatagban csomó birodalmi roncs ott fogunk harcolni csak közvetlen a 6. rész után.

 21. Eszméletlen a tréler! Én rendesem kivertem volna, ha nem lenne prosztata gyulladásom, meg 38 fokos lázam… Űberbrutáldúrva!kissrác koromban mindig álmodtam arról, milyen lehet egy lépegetőt vezetni!a rombolható SW környezet az azt jelenti, nem BF4, inkább BFH.a filmben nem zúznak porig minden épületet…

 22. Milyen mértékű rombolható környezet illik a SW univerzum szelleméhez? 🙂

  • Olyan, hogy akár egy egész bolygót meg lehet majd semmisíteni mint a filmben…gondolhatod! 😛 Egyébként mentegetőzésnek hangzik! 😛

 23. Ha egyedül akarsz játszani, a korábbi Star Wars Battlefront élményeidhez hasonlót kapsz majd, de újított formában -.-

 24. Nagyon jo lesz, végre egy játék ami támogat split screent