Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars Battlefront II – összefoglaló előzetes a közelgő kalandról

Az EA egy új [b]Star Wars Battlefront II[/b] előzetesben mutatja be a folytatás játékmódjait, kiemelve a bővített lehetőségeket. A videót John Boyega, a Finnt alakító színész narrálja, meglepően passzoló mesélő hangon.A csillagok háborúja november 17-én kezdődik PlayStation 4-en.[youtube]SNGWh_-R1VE[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jól van srácok én még leragadtam az elsőnél, abból indultam ki, ezért történt részemről egy kis vagy nagy félreértés. Tetézve a bajt még el is beszéltem MolonLave hosszászólása mellett. 🙁

 2. Még ezt az előzetest se bírom végignézni annyira nem tud érdekleni . Grafika tuti odabasz de szerintem nekem itt meg is állt a játék, ha olyan lesz mind az első , de miért is lenne sokban más . akkor nem hiszem hogy érdekelni fog . Szép ,meg nem is rossz, de unalmas , nekem legalábbis . De a bétát kipróbálom hátha 🙂

 3. Ez annyira megtetszett,hogy beta után elő is rendelem!!

 4. ez egy SW pornó lesz bakker.:O

 5. A Star Wars feeling nagyon megvan benne, rossz már nem lehet.

  • Mondjuk a single playerből gyanúsan keveset mutatnak.

   • Az első rész single playerével addig foglalkoztam amig nem szedtem össze a bátorságom a multihoz. Onnantól kezdve nem érdekelt. Persze lesz akinek ez fog számítani elsősorban, és legyen is jó ez a szegmens is, de a multi a zászlóshajó. Az meg okés. Ez az előzetes alapján annak tünik.

    • Az első résznek nincs single player (sztori) módja.Botok ellen lehet benne egyedül bohóckodni, de az semmire sem jó.

     • Egy szóval sem írtam story-t, pláne módot. Azt a bohockodást single-ben teszed, tehát single rész. Nem olyan bonyolult ez. Az, hogy mennyit ér, más kérdés. Nekem gyakorlásnak jó volt.

     • MolonLave kommentjére válaszoltál.Ő a második rész sztori módjára gondolt, mert ebben már olyan is lesz.Ezért írtam azt, amit.

    • Ez a nap hozzászólása. XD

     • Még csak délelött van, ha megerőlteted magad neked is sikerülhet valami. Nem mondom babra munka, hátha. Szurkolok érte. 😀

    • Jó, ha 5 percet játszottam az első rész egyjátékos módjával. Azt hittem valami nagyobb durranás lesz, de végülis gyakorlásnak jó volt, aztán vetettem is bele magam a multiba.Itt érdekel a kampány, de nem számítok sokra, egyszer mindenképp lenyomom még a nagy, epikus online csaták előtt.

    • “A sztori módra gondoltam. Igazából eléggé nyomták az elején, elvégre “”kánon”” lesz. Lehet, hogy a multi a fókusz, de a kezdeti PR nem kizárólag erre utalt.”

  • Első részében is megvan, imádom. Csak azt nem értem miért nincs még ebben a generációban egy jó single player Star Wars játék. Már egy Force Unleashed remasterrel is megelégednék.