Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars Battlefront II – hosszú, kidolgozott kampány lesz

Egy a Eurogamernek adott interjúban a [b]Star Wars Battlefront II[/b] egyjátékos módjának rendezője, Mark Thompson nyilatkozott a kampányról. Megerősítette, hogy nem a [i]Battlefield 1[/i] modelljét követik, azaz nem különálló sztorikból áll majd az EA új akciójátéka, hanem egy hosszabb, kidolgozott történetből.A kánon epizód során 30 éven keresztül követhetjük Ident, miközben esetenként más szemszogből is megtapasztalhatjuk a történéseket. A hitelesség érdekében a csapat tanulmányozta a filmeket és összeült a Lucasfilm sztori csoportjával is.Arra a fontos kérdésre, hogy Jar Jar Binks szerepel-e majd a játékban, Steve Blank, a Lucasfilm egyik kreatív fejese annyit felelt, hogy „majd máskor beszélünk erről”, elvégre „sokan kérnek sokféle dolgot”. Több hír a játékról az idei EA Play rendezvényen kerülhet majd ki júniusban. A [i]Star Wars Battlefront II[/i] november 17-én érkezik PlayStation 4-re, míg az [i]Elite Trooper Deluxe Edition[/i] tulajok már november 14-étől belevághatnak.[i]Forrás: [a http://www.eurogamer.net/articles/2017-04-21-the-big-star-wars-battlefront-2-interview]Eurogamer[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A remény megvan, de a Bf1 story nagyon nagyon felemás lett. Ott minimum 2x ennyi tartalom kellett volna.Finger cross…. reménykedjünk.

 2. Nem is a dice írja. Rohadt telefon 😀

 3. ez a beszéd, így legyen…..reménykedek!!!!

 4. Multi oriántált EA FPS-ről van szó, tutitra hosszú és igényes kampánya lesz. :)Úgy legyen persze, csak örlnénk neki. Szépen kapták a savat az első résznél a hiánya miatt, talán emiatt tényleg ráfekszenek. Talán.

  • Igen bizzunk ès remènykedjünk hogy hosszù ès tartalmas storyt kapunk!!! De szerintem hihetöbb egy 5-6 òràs egy laza szombat dèlutàn kivègezhetö törtènet. Èn inkàbb vàrok mèg egy èvet,inkàbb a Jade Reamond- Amy Henning fejlesztö pàros messzi messzi galaxisàra vàrok.Ami a tervek szerint jövöre èrkezik.Remèlem juniusba màr mutatnak is belöle valamit!!!!

   • A DICE sosem készített hosszú kampányt, (mi több, kidolgozottat se) ők a multihoz értenek. Aztán persze lehet, hogy a kampányt egy másik stúdió kapja, nem tudom erről van-e info.Az egyetlen dolog ami miatt bizakodhatunk, hogy az első rész miatt oda kell tenni magukat kampány terén.

  • A lucasfilm hivatalos kánon eseménynek tekinti, tehát ami itt történik az lesz a hivatalos a 6 és 7 között, persze ettől lehet 5 órás, de a sztori szerintem jó lesz pláne h ezt nem is a dicsőséget írja.

   • Remélem így lesz, tényleg nem az egyszemélyes élmény a svédek erőssége. Mondjuk a BC2 kampánya elég jó volt, de féluton már ott is elfogytak az ötletek.

 5. nagyon megy az igérgetés 😀