Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars Battlefront II – április közepén érkezik az első trailer

Az idegen bolygókon vívott csaták szerelmesei tehetnek egy szép nagy „X”-et április 15-éhez, ugyanis az EA elárulta, hogy akkor debütál a [b]Star Wars Battlefront II[/b] első előzetese.A videót az Orlandoban megrendezett [i]Star Wars Celebration[/i] során mutatják be, egy a játéknak szentelt panelnél. „Az egész galaxisra kiterjedő premier” alatt a DICE, a Criterion és az EA Motive csapattagjai is jelen lesznek, kitárgyalva a játékot és magát a bemutatót.Az alkotás egyébként idén érkezik PlayStation 4-re, és kipróbálható formában lesz jelen az [i]EA Play[/i]-en június 10 és 12 között.[77757]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Fan vagyok, nem kérdés, de addig hozzá nem fogok nyúlni a játékhoz míg Martin az nem mondja játszható stuff.Számomra az előző rész csalódás volt…

  2. Legyen jobb minden téren, konkrétan nem tudnám megmondani mi mivel, de legyen jobb.XD(az elsővel is nagyon sokat repkedtünk/repkedünk jelenleg is, komolyra fordítva egy COD szintű single részt eltudnék viselni, egy szavam se lenne, mert ezt leszámítva szeressük)

  3. Hát igen én sem várok sok előre lépést ezzel az erővel szerintem lehetet volna egy single dlc is azt nem kéne battlefront 2 de akkor nem lehetne 18-20 e ft ért eladni új részként. Azért a ubisoft sem szent nagyon nem de amit a rainbow six el csinálnak nah az több mint szimpatikus. Olvastam hogy szerettek volna rainbow six siege 2 de inkább a season 2 beinditása mellet döntöttek.

  4. Nagy ára van a futószalagon gördülő DICE játékoknak. Az utóbbi részen és a BF1-en is látszik, hogy mindössze egy év fejlesztés van mögöttük. A kampány mondjuk biztosan jó lesz mert nagy savazást kaptak az első résznél, hogy elmaradt, de a szokásos 4-5 óránál senki se várjon többet. A multi meg inkább az új mapok tekintetében lesz szerintem más. Adott a SW univerzum ami elég komolyan megköti a kezüket, fegyverek/járművek/kiegészítők tekintetében nem hiszem, hogy sok újdonság lesz.

  5. Természetesen várom, de remélem nem olyan lesz az egész, mint az első résznél… oké, el tudom fogadni, hogy megjelenéskor nem kapjuk meg rögtön az összes jövőbeli DLC-t, de ettől függetlenül is masszív tartalom kellene már a premiernél.

  6. Bármit csak ezt nem. Az EA erőforrásainak 80 %-a Star Warson dolgozik…. erre 2 rohadt bfre futotta kis túlzással 3 év alatt… ne vicceljenek már.

  7. Várom az előzetest. :)Jó volt, vagy még mindig az az első. A második ne legyen rosszabb. A hangulat elvitte a hátán az egészet, a másodiknál lehet ez már kevés lenne. Dehát még is csak Star Wars, nem lehet rossz. 🙂