Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – hibás a játék” egy ismeretlen szerint”

Ezen a fáradt csütörtöki napon keverjük fel az állóvizet egy olyan pletykával, mely a NeoGAF zárt videojátékos fórumról származik. (Ez az a felület, ahol – talán – még hazánk szakértőinél is komolyabb tudorok cserélnek eszmét a szcéna dolgairól.)Nos, egy ottani fórumozó szerint – aki magát zárt bétákban részt vevő tesztelőként mutatta be – az Electronic Arts / DICE duó által felügyelt, PS4-re is készülő [B]Star Wars: Battlefront[/B] egy “hibás” (angolul: [I]broken[/I]) játék.A game állítólag egy katasztrófahalmaz, semmi nincs benne rendesen optimalizálva – sőt, igazán kitalálva sem, amit a tesztelő szerint biztosan nem tudnak az idei megjelenésre kijavítani. Emberünk úgy gondolja, az első napos mega-patch sem fogja orvosolni ezeket a problémákat, olyan nagy a “félkészség”.A tesztelő hozzáteszi: benne volt a Call of Duty: Black Ops III belsős próbaköreiben is, amiben szintén voltak javítandó hibák, de ezek “közel sem voltak olyan súlyosak”, mint az új Star Wars játékban.Ez ugyebár csak egy pletyka, egy ismeretlen ember véleménye az interneten. Egyesek szerint fals az infó, mások szerint a mozikba érkező Star Wars Episode VII: The Force Awakens film miatt kell a DICE-nak rohanni a fejlesztéssel. Peter Moore EA-nagyvezér ugyanakkor azt mondta a brit MCV magazinnak, hogy ha a game nem lesz minőségileg megfelelő a kitűzött időpontra, hát majd elhalasztják a megjelenést. Mindenki nyugodtan bízhat benne…Az fura egyébként a hírben, hogy a Youtube-on már van egy halom SWB videó, és azokban nem úgy tűnik, mintha katasztrófa lenne a játék.[YOUTUBE]PEXaxqLOOxw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem kell fosni, jó lesz, ha meg nem akkor 10 év múlva jön a következő része.

 2. Szerencsére nem érdekel ez a cucc, meg különben is, melyik játékban nincs hiba?Szar vorsz. xD

 3. Hazánkban vannak szakértők?

 4. Szerintem nem kell fosni, jó lesz ez.A szerver kereső hiányától jobban félek.

 5. Az EA games játékok 100%-a bugos, hibás és glitches, fagynak ez már egy nagyon régi téma.De most ezért nem fogok oldalakon át szitkozódni mert kb. kemény félórámba telt, hogy PS3-on a DAI-ben túlmenyjek egy fagyáson de végül csak sikerült a szerencsétlen játékot rábírnom arra, hogy túlmenyjen azon a szakaszon és végül befejezzem a játékot, hozzáteszem az utolsó Cory bossharcnál sem akart betölteni egy animációt de arra is találtam egy megoldást.

 6. Bf5 = Bf4 😀

 7. A Bf5 is hónapokig bughalmaz volt, megis vitték mint a cukrot. Ez meg ráadásul SW, szóval tuti siker lesz 🙂

 8. A film jöjjön, a többi engem nem érdekel.

 9. Rá van írva, hogy : Star Wars – az a lényeg ! Legfeljebb jön egy day1-es, jó nagy gigás pöcs. Nem hiába nincs rendes storyja.

 10. Meddig tartott kicserélniük a BF 4 skinjét meg a hangfájlokat ? De bénák még azt is elrontották.

 11. Természetesen simán lehet, hogy alaptalan az egész, de sajnos azon se lepődnék meg, ha a játék megjelenésének közeledtével egyre több szennyes előkerülne…Pedig az elején nagyon szépen, és ígéretesen indult minden, remélem a kész játék beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.