Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – Emperor, Solo és Leia a házban?

Lelkes adathalászok pletykája szerint a PS4-re is novemberben megjelenő [B]Star Wars: Battlefront[/B] különleges “hős” karakterei között Darth Vader és Jedi Luke mellett ott lesz Han Solo, a Császár és Leia hercegnő is. A dolgot egyelőre kezeld feltételes módban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Csubakka a légi harcos módban remélem üvölteni fog! :Dhttp://soundbible.com/484-Chewbacca-Wookie-Noise.html

 2. Ne legyünk ennyire földhöz ragadtak!Donald, Szörnyella de Frász, Hófehérke, Zordon, Aladdin…Rengeteg karakter van a Disney boszorkány konyhájában.Tutira lesz egy ilyen Easter egg benne.Ez 100% feltenné az i-re a pontyot. Igen, pontyot.

 3. Greedo, Lobot, Dengar, IG-88, Wicket. Öket a legos játékokon kívül még sosem irányíthattam =(….(a jub-jub mod azért az elsöben könyfakasztó volt, föleg a woke harcosok :D)

  • Velük nem is fogsz:) Greedon kívül mondjuk azt se tudom nagyon kik, de gondolom az eu részei már szóval a disney törölte őket.

   • Lobot Landonak a kopasz számítógéppel tarkónvágtt haverja a fellegvárosbol.Dengar a bekötözött fejü fejvadász. Kb 10 máodpercig látsik a végrehajtón és ugyanenyit Jabba palotájában.IG-88 a hengerfejü fejvadászrobot. Wicket pedig a kis ewok aki Leiával fut ösze az erdöben.

 4. Hát nem tudom… én nem erőltetném ennyire a hősöket (tojok rá, hogy régen mi volt) jópofa meg minden pár meccs erejéig, de szerintem nem kicsit vesznek el a játék komolyságából.

  • Mert?:) Egy star wars játékban nem érzem, h pl luke jelenléte komolytalanná változtatná.

   • Nem a személyével van a gond, hanem amit művelhet a csatamezőn, például Luke. Egy komoly, taktikázásra és csapatjátékra építő multiban egyszer csak feltűnik Vader aki egy kar suhintással 5 játékost öl meg, mindezt úgy hogy mind az öten egyszerre lőtték de meg se kottyant neki. Ilyet utoljára CoD multiban láttam, pl a Ghost-féle Maniac vagy Juggernaut killstreak jutalmak, ugyanaz az alapszitu. :)http://www.youtube.com/watch?v=rub5vJ6jXAI

    • Nem szemből kell ölni, amúgy így se erősek a hősök, nem tudsz velük 10-20 killeket csinál szóval nem lesz az, h egy hős felborítja a menetet, de szerintem jól bele illenek a játékba.

     • A hősök meghalnak vagy csak eltűnnek ha lejár az idő? Luke-ot agyontaposó ATAT videó kicsit kiverte nálam a biztosítékot 🙂

    • Ilyen jelengéssel én is talákoztam, amikor a bétában a Hoth pályán, a hangárban voltunk 4-en, és bejött egy vader… esélyünk se volt. Sztem le lesznek gyengítve, mert szűk, zárt helyen brutál pusztítást lehet velük bevinni.

 5. Régi Battlefrontban kb 20 hős volt.. Most nagy szám 5 db

  • Régen minden jobb volt…☺️

  • ja nekem is így rémlik…

  • Igen és abból mennyi volt az eredeti és mennyi az új sorozatból? Mert nekem úgy rémlik a többség az 1,2,3-ból volt és onnan nem is nehéz behozni, mert volt egy csomó jedi, a régi filmekből azért nehézkesebb, őszintén megmondom, de az eddig ismert boba, vader, luke meg ugye a fenti lei, solo, császáron kívül ki az akit bele lehetne rakni? Rajtuk kívül volt olyan karakter aki hős státuszt érdemel?

   • Amúgy megnéztem és igazából ezeken kívül csak chewbacca volt még benne a régiből szóval ebben semmiben nincsenek elmaradva, mert az összes többi hős az újból jött.

   • Jöhetne az öreg Obi-wan is, meg Lando, talán Yoda, bár az már talán túlzás lenne. Viszont ennél többen tényleg nincsenek, akiket bele lehetne rakni.

    • Lando szerintem felesleges lenne és szerintem nem is akkora karakter obi-wan mondjuk talán, de ő meg az új trilógia után lett nagyon népszerű, őszintén én nem tudnám az öreg obi-wan elképzelni a játékban, yoda meg kb ugyanez.

 6. “Le vagyok maradva. “”Vader és Luke mellett””… akkor eredetileg nem is volt tervben több hős?”

 7. Azèrt mekkora lenne már egy Han Solo-s játèk.