Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – Battle of Jakku trailer

A PS4-re is kapható, [B]Star Wars: Battlefront[/B] című multiplayer akciójátékból – talán a decemberi 7. epizód várható meglepetései / munkálatai miatt? – ki kellett hagyni a [B]Battle of Jakku[/B] nevű küldetést/helyszínt. Ez a szegmens, mely összeköti a régi trilógiát az új felvonással, ingyenes DLC formájában érkezik december elsején az előrendelőknek, egy héttel később pedig mindenki más számára. Ez a bővítmény hozza el a “Turning Point” nevű, új, 40-szerepős multiplayer módot is.[A http://www.twitch.tv/eastarwars/v/27925892?t=361.605]KLIKK[/A][YOUTUBE]JDfbhM9rkAo[/YOUTUBE][YOUTUBE]J9x4Pm874VU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez nem csak azoknak van akik megvették megjelenés előtt?? Mert nekem valami ilyesmit ír….. És nem engedi letölteni

 2. Ha hazaerek este,toltom is a dlc-t.Ahogy mentoloshypo is mondja,minden nap egy par orat beletolok en is.Star wars fanoknak kotelezo,soha nem voltam fps fan,utolso ilyen jatekom az elso modern warfare volt,de ez nagyon megfogott 🙂

 3. 40 fős? Az már igen!

 4. Én is beszerzés mellett vagyok. Köszi! 🙂

 5. Lehet csak be kéne szerezni ezt a cuccost hmm

 6. Bazz nem tudom eldönteni ,hogy vegyem vagy ne? Sok helyen olvasom,hogy félkész játék. Nem minőségre. Tartalomra. Meg ,hogy lehúzás. Meg az első levegőkapkodás után leül a dolog. Stb. Győzöttek meg pro és kontra.

  • Ha SW fan vagy akkor semmiképp ne hagyd ki, mert hatalmas feeling, ha nem vagy, csak mulitznál egy jót, akkor közepes lesz az élmény.

  • Grafika: kimagaslóHangulat: kimagaslóLehúzás: kimagaslóTehát értsd: egy egy nagyon szép játék, az a helyzet hogy jó is, nincs vele semmi gond megjelenés óta csak ezzel játszok. Ha SW fan vagy akkor előbb-utóbb szerezd be mindenképp. De a tartalom amit kapsz az egy kövér DLC-nek felel meg, ez hót komoly. Teljes áron. Én azt mondom várj vele, legalábbis 10 ezernél többet ne adj érte.

  • ha star wars fan vagy és szeretsz multiba lövöldözni, akkor kötelező!ha nem vagy star wars fan, akkor rá érsz vele

  • Akárki akármit mond hatalmas feelingje van ennek a game-nek. Ne adj más véleményére, ha szereted az SW univerzumot kihagyhatatlan.

  • “Én azt tudom mondani így pár hét játék után,hogy ha szereted a témát,akkor kötelező.A tartalmi “”hiányosságokat”” nézhetjük több szemszögből is,mert nem mutat igazán újat,nincs benne több mint az átlag online shooterekben.DE!!!Amikor tegnap öten voltunk egy csapatban a haverokkal és a party chatnek hála folyamatosan össze tudtunk dolgozni,akkor mutatta ki a játék a foga fehérjét igazán!Abban pedig megegyeztünk,hogy mindannyiunk eddigi legnagyobb online multi élménye volt a tegnap esti.A Battle of Jakku egy kicsit káosznak tűnhet elsőre-20 a 20 ellen elég nagy a hírig-de élvezetes.Azt,pedig,hogy folyamatosan jönnek a +tartalmak,egyesek lehúzásnak tekintik,mert tényleg elég drágák is,de eddig sem adott senki többet ennyiért.Főleg nem Star Wars-t.”

 7. Máris itt van? Meg is feledkeztem róla. Este próbára tesszük, nagyon hangulatos pályának tűnik.

 8. Ma tölthető?

 9. Este rácuppanunk 😀