Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – a Season Pass tartalma

Az Electronic Arts kapott mostanában szépen – és nem gratulációkat, gondolhatod – a játékosoktól a PS4-re is megjelenő [B]Star Wars: Battlefront[/B] multiplayer lövölde Season Pass jegyének költsége miatt, amit $49.99 / €49.90 magasságában sikerült beárazni. Ezért a pénzért a következő tartalmat kapod hónapok alatt:[B]- Négy epikus kiegészítő DLC speciális helyszín-összetevőkkel,- Több kint 20 eszköz: fegyverek, járművek, birodalmi és lázadó tuning kártyák,- Négy extra hős és antihős,- Tizenhat további multiplayer térkép az új helyszíneken,- Négy 4 izgalmas játékmód,- Minden kiegészítő két héttel hamarabb elérhető, mint alapállapotban,- Exkluzív “Shoot First” in-game emote[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezúton is szeretnék egy nagy pacsit dobni a Rocksztároknak, akik idestova 2 éve teljesen ingyen frissítik új tartalmakkal a GTA Online-t! Másoknak meg van pofájuk 1-2 dollárt elkérni egy nyomorult kosztümért (Capom ebben nagy mester) de nagyon hosszan lehetne még sorolni az ilyeneket.

 2. …folyton csak a Sírás!Nem kötelező megvenni…

  • Én sem szeretem mikor az emberek minden kicsi dolog miatt síránkoznak, de ez nem kicsi dolog. Egy ilyen nagy kaliberű játéknál, ami a világ egyik legkedveltebb történetére íródott , ilyen fajta árakkal és tartalommal rendelkezzen felháborító.

 3. Eléggé drága ezt aláírom, de nagyon elgondolkodom, hogy megveszem. Imádom az Star Wars univerzumát. Sok játékot úgy sem vásárolok.

 4. Hosszú a lista, de megtévesztő mert semmivel se több content mint az előző BF-eknél, de a CoD-ok is kb ennyit adnak. 4 DLC, benne új mapok, fegyverek, kiegészítők, néhány új mód oszt csókolom. Mindezt csak azért jegyeztem meg, mert ugye jóval drágább ezúttal a SP, semmivel se több szolgáltatásért.

 5. köszi EA, de nem kell!!

 6. a season passba 2szer annyi tartalom van mint az eredeti játékban. Hát ez zseniális. És ez még nem is hangozna annyira rosszul, de sajnos ha jobban megnézzük a season pass nem hozzá tesz, hanem kiegészíti , hogy teljes játék legyen.

 7. nyilvános rablás.

 8. “Ha azt nézzük, hogy ez csak multis játék lesz azt mondom, hogy még szűkösen talán elfogadható az ár amit kértek. Az új Codnak is a Season Pass ára $49.99 félre értés ne essen egyik játékot se védem, de van ennél drágább játék is ami a Destiny.Ha kezdetek óta játszol vele akkor 18000 ezer forint az alapjáték az első két dlc 10690 forint és a taken king “”kieg”” meg 12000 forint ez összesen 40690 forint. Amíg meg nem jelent a taken king addig jóformán fizettél durván 29000 forintot egy gyér tartalmú fos loot rendszerű,laggos pvp-s játékért. Most a kieg megjelenés után csak annyival lett jobb a helyzet, hogy mindenki rájött arra, hogy ennek alapból így kellett volna megjelennie tavaly. Érdekes mód ez nem vert ki akkor cirkuszt mint az SW játék season pass ára.”

  • Viszont a Destiny egy MMO. A Blizzard például ontja magából az Expansion pakkokat, szóval igazából abban a zsánerben nincs min meglepődni.A játékosközösség tette lehetővé az ilyen lehúzásokat. Aki kitalálta a Season Pass-t meg hasonlókat, az egy zseni. Seggfej, de zseni. A birkák meg csak legeljenek tovább.

   • A Destinyt nem a Blizzard fejlesztette, hanem a Bungie. Szintén a Bungie nem egyszer hangoztatta, hogy a Destiny nem MMO(hozzáteszem én is MMO-nak tartom mint ahogyan jó pár millió másik játékos). Elmúlt a játék egy éves és amennyi dlc kijött hozzá és a vele jött tartalom ár/értéke nagyon nincs rendben, de nem ment érte a sírás. Vagy ahogy lentebb írtam és mentoloshypo is a CoDnál se ment a sírás. Azzal meg mindenkinek tisztában kellene lennie, hogy az SW név eléggé ismert, így tök mindegy mit vesz az ember SW név alatt az mindig drágább lesz adott termék típusnál.

    • “CoDnal is mindig ment a sírás , de az már totál hétköznapi tény 😀 egyszerűen nem lehet többet kívánni a codtol, már rég “”áttért a sötét oldalra”” ha már témánál vagyunk. Gondolj arra hogy az utolsó években mennyit szídták a codot, nézd meg akár a mostani résznél is. Tehát nem kivétel, ettől még nem leszek elnézőbb a battlefronttal, egy codot nem szabad hasonlítani semmihez mert az már alapból rossz dolog”

 9. Ezek biztosan a több millió Star Wars fanra alapoznak, akik ilyen áron is megveszik a tartalmakat… másképp nem lennének ilyen bátrak.Jó lesz majd a Complete Edition is később, nem sietek érte a boltba.

 10. Te jó ég! Ez már sok! Mindkét értelemben sok.

 11. Már tudni pontosan, hogy miket fognak beletenni (vagy miket vágtak ki?) még a megjelenés előtt? Ehhez kell pofa és a szomorú az, hogy még így is zabálni fogják.

 12. Baszki,10 évvel ezelőtt ez alapból benne volt…(lett volna)

 13. Még mindig nem a magyar fizetéshez kell mérni az árakat….!!!

 14. Nem lett volna egyszerűbb kb. dupla áron adni az alapjátékot?

 15. Érthető lenne, ha az alap játék kerülne öt-hatezerbe.. mert kb annyit is ér.

 16. Egész jól váltották most a dollárt. Akkor az azt jelenti h £49.89

 17. Én most jelenleg azon vacillálok hogy megvegyem-e első nap?????

 18. Kenjék a hajukra.