Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – 900p PlayStation 4-en

Jelenlegi készültségi állapotában 1080p full-HD helyett csak 900p-ben fut PS4-en az Electronic Arts / DICE duó multiplayer sci-fi lövöldéje, a [B]Star Wars: Battlefront[/B]. Xbox One-on ennél rosszabb a helyzet: ott csak 720p-t tud a szoftver.Források szerint ez pontosan ugyanaz a szitu, ami a Battlefield 4-nél volt [i]két évvel ezelőtt[/i].PC-n persze sokkal jobb a helyzet. A megjelenésig még egy hónap van hátra. Kipróbálási lehetőség a PS Store-on.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Fos ps4. Jah ezt már mondtam. 80. A p az pénisz?

 2. Engem nem zavar.

 3. ennyit tudnak a kedves fejlesztők, semmivel se többet.az x-es verzió persze érthető, hiszen lényegesen gyengébb gépről van szó, nem hiába x720 a beceneve

 4. Mindenkinek ez legyen a legnagyobb problémája!És ahogy olvasom a hsz-eket egy-két embernél tényleg az. 😀

 5. “””Regen minden sokkal jobb volt!”””

 6. 60 fps a lenyeg. Multi lovolde es autos cucchoz ajanlott.

 7. Ez mekkora fos. Ingyen adnák se kéne. 900p? Komolyan? A piaci psp többet tud.Lónak a fa*zát! Jövő hónapban megveszem a Limitált PS4-et a bitang nagy Darth Vader fejjel és szerintem be fogok hugyozni, olyan jó lesz ez a Battlefront 🙂

 8. Ilyen gyönyörű online multival még nem játszottam! :O

 9. Épíccsé 80-90-ért pécèt ami bírja ezt 900p-n stabil 60 fps-sel akkó

 10. CSICSKA PS4 !!!

 11. Ez igen.

 12. Gaz. Továbbra is azt gondolom, hogy minden játéknak 1920x1080x60p-nek kéne lennie PS4-en.

  • “Azt hittem ez már régen tiszta mindenkinek, hogy “”nem elég erős”” a PS4.Amit Te szeretnél PS4 néven, az 200eft lett volna premierkor.”

   • Van eleg ero a ps ben. Azt hittem tiszta, ha elozo genes motorokat futtatnak rajta akkor ez az eredmeny…900p.Celhardver

    • Sikerült megnevettetned :)Felejtsd el, hogy PS4-en 40-64 fő fog multizni egyszerre 1080p60fps-sel (pc high vagy ultra beállítással)Ha már a Naughty Dog is az Uncharted 4-et nem tudja 1080p60fps-re felhúzni, akkor igazából nincs is miről beszélni 🙂

     • Meg van egy gran turismo 7 ami 1080p@60fps. ha haEz a 900p meg 30fps a fejleszto skillt mutatja.Fogalmad nincs mi az a celhardver illetve kozos memoria.Jelenleg izombol futtatja a jatekokat a ps4/x1…

 13. fent a béta magyar store-n

 14. Jo game. 900p egyaltalan nem erezheto. 60 fps stabil

 15. Gyerekek jó a játék! Csak szerintem kevés lesz a kontent, ill sok lesz dlc

 16. leszarom, a lényeg hogy decemberben a film 4K-ban fusson.

 17. Tetszik itt egy két ember hozzáállása. Ha a gép nem bírja az 1080p 60 fpst akkor már az a játék sz.r, a fejlesztők nem tudnak optimalizálni, stb. A Witcher 3 is a konzolok miatt nem hozta a leleplezéskor hozott szintet például. Sajnos ott tartunk, hogy a konzolok lépéshátrányban vannak a pc-hez képest. Konzolt az exkluzívok miatt kell tartani, minden másra ott a pc. (premierkor egy játék 6k-val olcsóbb pc-re mint konzolra). De ez csak az én véleményem. Hangsúlyozom, véleményem.

  • wicser 3 a legszarabbul optimalizalt jatek es igen balf@szok a fejlesztok. Hangsulyozom celhardver, kozos memoria…

  • Pluszt akartam nyomni nem mínuszt.

  • Ember játszottál te az Arkham Knighttal PC-n? Nekem volt szerencsém hozzá gamer gépen. Maximum 15-18 FPS-re volt hajlandó és totál tökmindegy milyen grafikai minőségben és felbontásban. Ugyan azt kaptad végeredményül, mint az én gépemen, ami az alsó lécet verdesi a gépigény terén. Nem véletlenül refoundolták és vették vissza a PC kiadást a boltokból(és Steamről). Mi ez ha nem optimalizálási hiba?

   • Ember játszottam rajta PC-n. (i7-4790, 8GB RAM, MSI GTX 980) Nekem 30 fps-el stabilan ment. Valakinek ugyan ezzel a konfiggal nem ment ugyan így. Lényegtelen. Egyébként a kommented hogy kapcsolódik az én kommentemhez?

 18. Nem tudja valaki magyar Stor-on fent lesz?

 19. Van egy olyan érzésem, hogy nem a felbontás lesz a játék legnagyobb gyengesége.

  • Superman Luke és Superman Vader

  • Èn is ettől tartok…

  • 2-3 menetig izgalmas lesz a játék, aztán… :)Szerintem sokan a beta alatt meg fogják unni a cuccot. Én már simán át is leptem a cuccon, veszek inkább egy Guitar Hero Live-ot, lesz ott sztávórsz csubákká hánszóló dártnéger nagypapi alsóban 🙂

   • Írták már korábban, hogy elemzők szerint nem lesz olyan nagy sikere a kasszáknál mint amire gondolnánk a cím és a fejlesztő alapján. Kezdem elhinni. Így videók alapján izgalmas és hangulatos, de hogy ezzel multizzak hónapokig/évekig, hát….. nem is tudom. Szerencsére jön itt egy Fallout 4 ami miatt nem veszem meg premierkor, mire kijátszom addigra lesz bőven vélemény róla.

    • Legelőször rohadt ígéretesnek tűnt a cucc, aztán szép lassan persze napvilágra kerülnek a dolgok, nehogy túlságosan elkezdjünk örülni, és előre igyunk a medve bőrére.Állítólag ezen kívül is fejlesztenek most Star Wars-os játékot, jó lenne már azokról is tudni valamit, mert úgy érzem nem a Battlefront lesz az én játékom… mikor meghallottam, hogy mostmár gőzerővel elkezdik fejleszteni a minőségi SW címeket, nagyon megörültem, remélem valamilyen szinten be is váltják ezeket az ígéreteket.

  • Kár érte. Sokkal jobban jártak (jártunk) volna egy single sw gémmel. Pl. Jedi Knight folytatás vagy Force unleashed újragondolás. Mivel nincs nagyon más alternatíva így biztos sikeres lesz, ez borítékolható.

   • Bokalefosás lesz ez, meglátjátok.

   • Én is jobban örültem volna egy szinglinek, de ezzel sajnos nagyon egyedül vagyunk…a többség a multit szereti…

    • Nem vagy egyedül, én is nagyon vártam egy kampányt, nem jött.Az, hogy mindenki a multit szereti nem feltétlenül igaz, de azt be kell látni, hogy egy FPS-nél (már amelyikben van multi persze) a multival töltöd el a legtöbb időt, jobb esetben persze. Szóval nem baj az, ha ezen van a hangsúly, de ha már egy only multiplayernél vegyes a fogadtatás az jelent valamit. Szóval a lényeg, hogy egy kampánnyal jobban járt volna mindenki. Akit nem érdekel a multi legalább amiatt szerezte volna be, ez az EA-nek is jó lenne persze, hülyeség volt kihagyni. Az meg nem magyarázat, hogy a régi részekben nem volt. 🙂 Simán, minden további nélkül lehetett volna hozni egy élvezetes és akciódús 6-8 órás élményt. Ez mondjuk nem erőssége a DICE-nak…

    • Én is szingli SW-t szeretnék.

 20. ausztrálról max sebességgel jön nekem

 21. Én azt olvastam valahol, hogy britt nyári idő szerint este 6, ami itt ugye 7.

 22. Ausztrál, Japán store-on kint van.

 23. Mikor rakják fel a Magyar Store-ra?

 24. http://www.youtube.com/watch?v=h6937vXQAXAstabil a frame rate es van dedikalt szerver nem, mint a bo3..

 25. Már készenlétben vagyok.

 26. “””X1-en még annyi se.””dc 30fps , bloodborne 30fps , order 800p@30fps…tud a sony na. :)”

 27. erre azért lehet azt mondai nem gép hanem játékfejlesztők ennyire szarok .

  • PC-n teljes optimalizálatlanság jellemzi az utóbbi pár évet és ez nem a fejlesztők hibája, hanem a kiadóké. Van egy határidő ameddig ki kell adni a cuccost, azt csá. Majd játszhatóvá peccselik az elkövetkező 2 évben. Nagyon jó példa az Arkham Knight. Egy brutál bőven 4k képes asztali gépen is úgy futott a játék, mintha éppen csak a minimum követelményt karcolná.

 28. És így akarják eladni a limited géépeket, vödör feje helyett inkább 900p felirat kéne. xD

 29. Stabil?50-60 inkább

 30. Én előre megmondtam. 😛

 31. “””PC-n persze sokkal jobb a helyzet.””Persze… ha van rá fölös 200 gurigád, akkor tényleg jobban muzsikál majd a konzolos kiadásnál. Ha nincs, akkor élvezheted a minimum grafikát. Minimum CPU követelmény… Intel Skylake(3rd gen Ivy-m van)… na tudod hova menjenek.”

 32. Azèrt ez kicsit ciki màr hogy mèg mindig a 1080p/60fps a tèma.Mikor az uncharted kollekciò ès a the last of us remastered simàn hozni tudja.Idö azèrt volt a fejlesztöknek tanulni,mert màr lassan 2 ève piacon vannak a gèpek.Nekem mondjuk megfelel 900p csak simàn reccenès mentesen fussanak a jàtèkok.

 33. azért ezt csak megsasoljuk már!

 34. igen stabil 60 fps es pslitscreenbe 30/30

 35. Csak azt nem értem,hogy streamben már játszanak PS4n . Hogyan? Kerestem más storeokon ahol már délután van. De ott sincseb fent.

 36. lehet h 900p de gamestar-os arcok tesztje szerint beton stabil 60 fps

 37. Ha jól értelmezem akkor olyan 20:00 kor fog indulni a beta (PST 10:00 AM), aztán lehet benéztem.

 38. Ez a game egyre szánalmasabb lesz, egyedül csak a StarWars márkanév viszi el. Bár amíg nem próbáltuk ki legalább a beta-t, kussoljunk, am I right? 🙂

 39. Fent van már akkor?