Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront – 50 dollár a Season Pass

Kipróbáltad a [B]Star Wars: Battlefront[/B] nyílt bétáját? Odáig voltál tőle, mint a fél videojátékos világ? Tervezed, hogy minden kiegészítőt megveszel a szoftverhez? Nos, akkor $49.99, vagy ennek megfelelő regionális valutát kell elkülönítened, bár a csomag részletes tartalma (4 kieget biztosan ad) egyelőre nem ismert.Ami biztos: a Season Pass jeggyel két héttel előbb szerezhetsz meg minden kiegészítőt, mint a normál földi halandók, plusz kapsz egy exkluzív “Shoot First” emote-ot a multihoz, hogy mindenki lássa, te erre most komolyan beruháztál…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én ha megveszem a játékot, utána max külön veszem meg a dlc-kent mert kemény 10 dollárt/eurót lehet spóroolni ha egyben veszed season passel, de az is lehet 3 hónap után megunom így nem éri meg egyben venni, legalábbis nekem. így megy ez már egy ideje nem nagyo van mit csodálkozni ezen a lépésen.

 2. ne már gyerekek….. ne csinljátok már.Mindenki úgy veszi mintha új dolog lenne…. de a bf3 és a bf4 is ugyan ez ment nem???A dice meg bebizonyította ,hogy igenis jó dlcket gyárt….és a seasonal passuk tényleg értéket képvisel….meg lehet majd egyesével is venni a dlc-ket….. ne lepődjünk már meg minden hírnél újra.

  • Azt azért nem mondanám, hogy a BF4 DLC-i valami nagy értéket képviseltek… BF3-ra volt korrekt pályacsomag.Meg különben se arról van szó, hogy meglepődött mindenki, hogy lesz SP, hanem hogy a szokásos 30-35 dodó helyett 50-et kér el az EA, ugyanannyi szolgáltatásért.

 3. De jó ez az alcím 🙂

 4. Ez már nevetséges. Ez a DLC őrület hihetetlen, mintha úgy vennék magamnak egy hamburgert hogy csak a hús van benne, DLC megveszem , jön a kenyér, saláta….

 5. szokásos Dice féle marketing . Nincs benne semmi extra.

 6. De emberek, nem veszitek észre, hogy nem magyar pénztárcára szablyák? Most egy átlag osztrák jó munkás 3000 eurós fizetéshez képest ez egy csomag túrórudi ára…

 7. Még az alapjáték is sok ennyiért. Ja nem bocs… Star Wars.

 8. Gondolom ez az 50 dollár Európának 50 euró.

 9. Béta elég volt! 100dolcsit ezért? pfffffffff

 10. Így kell dupla áron eladni egy játékot.

 11. “Ide a rozsdás bökőt, hogy a béta előtt még olyan 30-35 dodóra volt belőve a SP, csak az EA vérszemet kapott az átütő siker miatt. Úgy vannak vele megveszik ezek a hülyék drágábban is. A “”kis+”” morgolódás az ár miatt meg hidegen hagyja őket… :)”

  • Szerintem azért itt a Disney is ludas (ő is elkérte a 30 dodóját/fő)..Arra is kíváncsi leszek, hogy ezt mikor rakják be az Access-be (mint a hardline-t).U.i.: vennék használt sztárvórszbátölfrontot péesnégyre maksz 10 ropiért 😀

 12. Nekem az a jól bevált módszerem, hogy külön megveszem azt a dlc-t amelyik érdekel 3-4 ezerért, ez kibírható azért. Season pass-t minek egyben? Lehet hogy 3 hónap múlva teljesen mással fogok játszani, megunom, és el akarom adni. Akkor meg bukó a season pass többi dlc-je ugye.

 13. “És akkor a szegény lengyeleket meg a Witchert köpködték az ingyenes “”szar”” DLC-k miatt.”

 14. Vhogy sejtettem, h a kommentek 90% sírás:D Mondjuk plusz, meg season pass híreknél mindig ez van.

  • Véleményem szerint, viszonylag nehéz ilyen hírnek örülni.

   • Nem kell én se örülök, de nem muszáj meg venni én se fogom, el leszek az alap 14 pályával, előző bf-eknél is ennyi volt ott se vettem meg, de mindenki úgy reagál mintha most látnánk először 50 dolláros season passt, akinek megéri megveszi akinek nem nem, ennyi.

    • Ez valóban ilyen egyszerű ahogy írtad. De azt vágod, hogy vannak olyanok is akik bizony megvennék, de lehet nincs rá elég pénzük, stb. Nekem az bassza a csőrőm, hogy 2015-re eljutottunk oda, hogy ha akarsz egy tartalmas játékot akkor bizony venned kell az extra tartalmakat is. Persze vannak kivételek. És valóban, ha nem tetszik, akkor bizony még mindig nem kötelező, vágom…

    • Fel jatekot 65 jurcsiert, az am a nagy fogas.

     • Aha es mért is fél játék? Mondjuk különösebben leszarom, de tudod lehet megveszem a passt is remélem a következő már 100 euró lesz.

     • Azert, mert a DLC-k hada utan lesz a jatek teljes, olyan, amilyennek szantak.De, hogy a kiado geci jol jarjon, igy szetszedi a tartalmat, es megduplazza a bevetelet. Hat ezert.

     • Akkor az össze játék fel játék szóval akkor mindenki jó üzlete csinál a premier játékokkal:D Ez van ez a fél játékok generációja ps5-nél mar csak a harmada jön ki premierkor. Amúgy multi játékhoz mindig lesz dlc mert multi pályát olcsón ki lehet hozni es drágán el lehet adni ez nem azon múlik, h minek terveztek a játékot, ha ezek a pályák benne lennének akkor más pályákat csinálnának.

     • A Witcher 6500 Ft-os DLC-jében több a tartalom és munka van mint ebben a 100 dolláros Battlefronban. Ez a nem mindegy.

     • Azt tudatosan nem is nevezik DLC-nek, nehogy osszekeverje az egyszeri gamer ezekkel a semmit nem nyujto szarokkal.

     • most te egy single rpg-t hasonlítol egy multi fpshez??? ne már…

 15. Valszeg ez a Disney ötlete volt. A Dice meg ígyis-úgyis jól járt a biznisszel, a looserek meg shoot firts emotionozás közben kapják a fejeseket 🙂

 16. Ide jutottunk. Emlékszem milyen savanyú pofát vágtam amikor először hallottam extra letölthető tartalmakról. Gyakorlatilag kettőt fizetsz egyet kapsz van. És ahogy haladunk csak rosszabb lesz. Már hallani olyanról, hogy egy-egy játékhoz több season pass is jön… Ez egy nagyon nagyon drága hobbi lett.

 17. Majd egy év múlva kijön dobozosan a complete edition vagy akármi lesz a neve, és akkor csak a premier árat kell majd kifizetni érte.

 18. De lesz és ez a lényeg!!!Ha ha ha 😀

 19. Gratula kedves EA! Olyan naggggyon vastag a bör az arcotokon mint 3 rhinocerosè. Esküszöm tùltesztek mèg MR Kotikon is. Hùzzàtok le magatok a wc-n.

 20. A hideg is kirázott az undortól.

 21. Még szerencse,hogy nem érdekel a játék. Azt az 50 eurót inkább másba fektetem: )

 22. baze ha nem tetszik nem kell megvenni ilyen egyszerű! xd

 23. A béta utánn újrakonfigurált valószínüségszámítás eredménye okésra hozta le a játékot. Most szombaton derül ki lesz e gép idén vagy nem. Akár mikor is lesz a játékhoz szerencsém, a fékezett habzású verzió böven eléglesz. A kiegészítöket meg majd akciósan egyszer.

 24. a büdös kurva anyjukat

  • akkor kicsit higgadtabban, valószínű belefutnak egy olyan eladási számba mint a Hardline-nál, ez a jobbik eset számunkra, másik verzió, hogy a sok SW-os megszálott minden megvesz és akkor marad drága alapjáték 900p-n cöhh

 25. Aw, bakker.

 26. Bravó, szóval csak 2x kell kifizetni a játékot.

 27. szopják ki a faszt!!!de fogadjunk már az összes cucc kész van hozzá…

  • Toltál már Dice seasonal pass-t? A Bf3 és Bf4 tartalmakat mindig később gyártják le. Kúrva jó dlc-ket gyártanak. Ez nem cod…

 28. “””plusz kapsz egy exkluzív “”Shoot First”” emote-ot a multihoz, hogy mindenki lássa, te erre most komolyan beruháztál… “”jájj, ez a f@szméregetés…”

 29. Tehát tulajdonképpen ugyanannyit kell kifizetni még egyszer mint amennyi a TELJES ÁRU alapjáték. Mit lehet erre mondani.