Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Battlefront 3 – 2015 nyarán érkezik?

Források jelentése – pletykája? spekulációi? – szerint 2015 nyarán (tényleg nyáron?) érkezik az Electronic Arts [B]Star Wars: Battlefront 3[/B] című akciójátéka. Bár már az új mozifilm is készülőben van, a PlayStation 4-re is fejlesztés alatt álló szoftver nem kötődik hozzá – állítólag inkább a tradicionális Star Wars jegyeket hordozza majd magán.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. EA? Akkor $tar War$ lesz sajnos… kár érte.

 2. Pont jókor.

 3. Nagyon jó. A kettőt végigvittem, bár talán nem a story line volt a legizgalmasabb benne. Viszont jöhetne valami formabontó SW játék is, mint anno a force unleashed vagy akár a kotor 3-at is kiadhatnák konzolra!!! majd ha lesz…

 4. Lehet, hogy a Visceral Games meg a mozifilmhez kapcsolódó játékon dolgozik? Vagy ki is a másik fejlesztő cég, aki még Star Wars-on dolgozik?

 5. Az még nagyon messze van, lehet a megjelenésig még PS4-em is lesz. Mindenesetre nagyon várom.

 6. Sem a film, sem a játék nem fog érdekelni.

 7. Szerintem nem kell túl sokat várni ettől a cucctól.

 8. Úgy egy erös hete olvastam erröl. Valamien fejleszövel készített interjúbol szürték le, (amiben aszt is mondták, ez lesz minden idök legjobb SW játéka [amivel rengetegen joggal szálnának vitába, és hiszem ha látom]). De ott a hálaadás és karácsony közötti idöt valoszínüsitik az interju alapján. A VII. részig meg már kevesbb mint 500 nap (elméletileg)

  • Én is számolom vissza a napokat.Remélem a BF3 nem lesz telibxszva DLC-vel.

   • Szerény véleményem szerint, a mai divatnak megfelelöen ez a játék sem lesz kivétel a dlc-k alol.Ha optimistán nézem akkor az alapjáték, a klónháború és a lázadás föbb helyszineit tartalmazza. A dlc-k pedig a VII. rész térképeit esetleg a majdan egymásnak feszülö feleket tartalmazza.Ha peszimistán, akkor csak az emlegetett klaszikus Birodalom vs Lázadók, minden más dlcAmiért pedig imátkozom. Hogy a szintlépéses fejlödést felejtsék el.

    • AZ E3-on mondták a készítők, hogy ez egy kvázi Battlefield játék lesz Star Wars köntösben.Így szintlépés, unlockolható kiegészítők, meg egyéb hucutságok biztosan várhatóak.Én abban bízok, hogy addigra a Frosbite engine-jüket is végre helyre kalapálják. Mert ami a 4.rész alatt fut az valami botrányos.

     • Abban az interjúban is rákérdeznek a szintlépésre, ojasmi válasz volt hogy nem lesz nagy jelentösége, félek csak terelt az illetö. Pár dologban bizom csak, megjelenésig még sok víz foik le a Dunán. Szeméj szerint egy ojan egyszerü játékmenetnek örülnék mint az elsö részben volt, ott minden karakterel el lehetett bohockodni.

     • Nem szeretnek beszolni,de sulyos helyesirasi problemaid vannak 😀

     • Oh ha tudnád. Ez még istenes ahoz képest amien általános iskolába vol.Emlékszem egy tolbamondásra. 30 hiba felett egyes. 60valamenyi hibám volt. Már akkor is megmondták, egy genetikai hulladék vagyok belöllem soha sem lesz semmi. És tessék itt vagyok 🙂

 9. Az 1nek csak a demójával, botokkal sokáig játszottam.Kár hogy nem jött ps3ra a B3.

 10. Ez egy Battlefield lesz amúgy Star Wars ruhában?

 11. Nem baj az a régi trilógia megunhatatlan.Ez a játék az amire biztos be kell ruházni ps4-re ez a határ időm.

 12. “Ez már az E3 kedvcsináló előzetes végén lehetett tudni, hisz ott megjelenik hogy “”2015 summer”” . :PPlusz, elméletben jövő Február-ra több információt fognak közölni velünk. Az E3-as videó meg már kényszer készült, mert elég pofátlan lett volna ha nem mutatnak róla valamit.”