Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Star Wars: Az utolsó Jedik – itt a friss trailer

Tegnap éjjel friss trailert kapott a magyar mozikba 2017. december 14-én kerülő [B]Star Wars: Az utolsó Jedik[/B] (Star Wars: The Last Jedi) című új Csillagok háborúja epizód, ami számozás tekintetében a nyolcadik rész. A történet értelemszerűen a Star Wars: Az ébredő Erő cselekményét folytatja.A mozit Rian Johnson rendezte.[YOUTUBE]Q0CbN8sfihY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jesszus, pár kisfilm érdekesebb, mint ez az új vonulat….Zs kategóriás színészek… ostoba összefüggések…. ahogyan mostanában könnyű az 5 éves pistike játékosoknak készülnek a játékok, így ezek az új SW filmek is hasonlóak….A csaj is megfordulhatott pár párnán, míg idejutott…. de színészi teljesítményről nem szabad beszélni, se vele se másal kapcsolatban, csak ha bolond az ember. Tipikus picsogóknak jók az új részek…. csököttangyú OW Zoliknak való….Jó étvágyat hozzá, ha valaki ezt kajálja… nekem nem tudják eladni ezt a förmedvényt.

 2. Annyira de annyira jó… Számomra kötelező lesz moziban megnézni.

 3. A SW 4-5-6 jól elkülönül az 1-2-3 részektől, látszik, hogy más ember írta az eredeti forgatókönyveit, nem a Lukasarcú.

 4. Már attól jó, hogy nincs benne jarjar meg zseniális kisgyerek.

 5. “””This is not going to go a way you think…”” – (1:46) Luke mondata szépen elrejtve de erősíti azt a gyanúmat hogy a trailer alaposan félre próbál vezetni minket. :)És ha ez így van, akkor szépen összerakott marketing gépezet ez.A rendező és Mark Hamill is direkt óva intett mindenkit a trailertől a spoilerek miatt. Kicsit fura ez, nem szoktak ilyesmit elejteni, pláne hogy csak van rendezőnek beleszólása a trailerbe.Szerintem felültet a trailer….”

 6. Semmi gond nincs a színészekkel, a vérszar forgatókönyvvel és a végtelenül középszerű Abrams-szel annál inkább. Bízom az újban, egyelőre.

 7. Nagyon baró lesz!

 8. Annyira tetszik Adam Driver karaktere, hogy el nem tudom mondani.

  • “Még ha kevesen is vagyunk ezzel ugyanígy, de szerintem is zseniális!Már az előzőben is szerettem.Elég csak azt a jelenetet megnézni amikor hezitál a pilótafülképen, egyetlen tekintetben annyi dolog van….pff jó színész, izgalmas karakter.Akinek nem szimpi, annak egy érdekes gondolat:Képzeljétek el, hogy Vadert nem ereje teljében és kiforrott félelmetes ellenfélként, hanem a “”homoktól a seggében picsogó”” Anakinként ismeritek meg…. a helyzet hasonló lenne nem?És a végére elég bad ass karakter lett.Kylonál fordított a story. Előbb látjuk sérülékeny, kiforratlan formájában…. ki tudja mi lesz belőle :)”

  • Detto. Orulok, hogy nem vagyok ezzel egyedul.Ismeroseim kozul joforman mindenki ruhelli Kylo Ren-t. Nekem viszont a kedvenc Star Wars villain-em lett.

  • Ha már komolyan vétel. XD

 9. Amikor először feltűntek az új lépegetők, egyből A Birodalom visszavág ide vágó jelenete jutott az eszembe. Őszintén merem remélni ,hogy ez már valamivel egyedibb lesz, és nem játssza el ugyanazt mint Az ébredő Erő. Ami oké, hogy nagyon tetszett, de közben több ponton is erősen idézte az Egy új reményt.Ettől függetlenül nagyon jó előzetes lett, persze direkt akarják átqrni az embert a palánkon, a moziban valószínűleg totál nem így lesz majd, mint ahogy a trailerből az leszűrhető. Viszont elég komolynak és keménynek néz ki a film, remélem tényleg olyan is lesz.

 10. Ezt a Rey-t valamiért nem tudom elfogadni, mint főszereplőt.

 11. Bocs de ezt a sracot nem tudom komolyan venni sisak nelkul.

 12. Igen jó trailer. Az a jelenet, amikor Rey azt mondja, hogy szüksége van valakire, és Ren nyújta a kezét, az szerintem összevágás és a filmben nem így lesz.

 13. Kicsit lassú volt de elsőre egész kultúráltan sikerült jegyet venni reggel CC-nél. Nem mondom, hogy emiatt álmatlan éjszakáim lesznek de SW az SW. Látni kell nagyvásznon.