Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Star Ocean: The Last Hope – biztosnak tűnik a PS3 változat

A [A http://playstationcommunity.hu/note/2046]Tales of Vesperia[/A] után a Star Ocean: The Last Hope lehet a második olyan Square Enix JRPG game, amely eredetileg X360 exkluzív címnek lett bejelentve, de később mégis elkészül belőle a Playstation 3 port, temészetesen jócskán feljavítva és megtuningolva. Az új karakterekkel, átláthatóbb menükkel, fejlesztett “célzórendszerrel” és japán-angol hangsávokkal erősített PS3 változat [B]Star Ocean: The Last Hope International[/B] kerül a boltokba bizonyos források szerint, mégpedig 2010 februárjában. Van róla egy kósza szkenünk is…[B]*UPDATE*[/B]Immár hivatalos: 2010. február 9-én (12. Európa) érkezik a PS3-as The Last Hope International. A Square Enix vicces egy brigád: a bejelentés mellé természetesen kiadtak egy sajtóközleményt is, ami gyakorlatilag szóról szóra ugyanaz, mint amit február 24-én az “X360 exkluzív” változat mellé is kinyomtak. Egy apró változás azért bekerült, amin lehet hangosan röhögni, bosszankodni vagy esetleg pityeregni – ahogy tetszik.[I]”Exhilarating combat expands upon the franchise’s dynamic real-time battle system, now featuring amazing graphics and visual effects only possible on Xbox 360″ (2009. február 24.)”Exhilarating combat expands upon the franchise’s dynamic real-time battle system, now featuring amazing graphics through Blu-ray Disc” (2009. szeptember 16.)[/I]Néhány PS3-as screenshot a galériában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kicsit nyálas játék de valaki pont ezt kedveli

 2. Ezt az Edge Maverick-et pofán verném, viszont a játék finomnak tűnik!

 3. SO-ban eddig a Secund Time (PS1) viszi a prímet, a 3. egy kicsit uncsibb és laposabb volt, erre a 4. részre most nagyon kíváncsi vagyok.

 4. mondjuk remélem két menü rendszer között lehet választani , a anime és a cg menü is bejön ..várjuk ki a folytatás ,hogy mi lesz ,plusz karakteröl nem eset szó még ,és a többi extráról sem stb .majd TGS-en 😀

 5. Ennyire szarul megy hogy már ilyen reklámdumák kellenek?xD Mondjuk én halálra untam magam az PS2-s SO-ban eltöltött 20on akárhány órám közben is, szóval ez engem nem érint.

 6. Ez a Square Enix kezd hasonlítani egy leharcolt néhai bombázóra,aki csak azért is hogy bebizonyítsa milyen jó nő még,mindenkivel összefekszik.

 7. van egy olyan érzésem a x-esek megint a beta verzát kapták meg 🙂

 8. Oly mindegy, szerintem ez egy tré darab.

 9. Most, ahogy nézem, nincs is rajta a dobozképén, h only on x360. Jól jártak a ps3 tulajok (bár nem igazán értem a Microsoftot, a Mistwalker és Molyneux rpg-ken kívül mindet el fogja veszteni).

 10. Végre…lehet hogy PS3-on is beindul a JRPG?Főleg hogy folytatások is készülnek végre a gépre.

 11. Updates includes:- Both Japanese and English voices- Subtitles in English + FIGS.- Improved targetting in battles- Improved menus and interface- New CharactersEgyelőre ennyit tudni. De akkor ezek szerint a japán verzióban is lesz angol fölirat.

 12. lehet ,mindenhol egy időpontban megfog jelenni ,ahogyan olvastam francia,német stb.felírat is lesz hozzá sztm elképzelhető ,hogy wold wide lesz a cucc. Na de a lényeg milyen újítások lesznek benne ? 🙂

 13. Szegény japánok, már a Tales of Vesperia miatt is hőbörögtek, most még ez is.

  • Előttük a lehetőség,hogy vegyenek PS3-at is a 360 mellé,ha a kibővített SO4-el akarnak játszani.

   • Hát ezaz, sokan csak ezek miatt vettek X360-at.

    • Sokan a FFXIII miatt vettek PS3-at. Mi lett belőle? Multiplatform.Most jelenleg a PS3-at és a360-at megkapod a kezdő PS3 áráért.Ha mindkettő van semmiből nem maradsz ki,és nem kell háborognod,ha jön kibővitett tartalommal egy másik platformra:)

     • Jó de az X-es FF13 nem egy utólag feljavított változat lesz, és nem azután szólnak a multiplatformosításról, hogy már fél éve kint van.Én a japánokról beszélek, akik szinte csak 1-1 ilyen japán játék miatt veszik a dobozt.

     • Értelek,de sajnos így jártak. Sokkal több a kárörvendő mindkét oldalon, mint az olyan ember mint te, aki komolyan belegondol mások érzéseibe, hogy bizony át..szták őket ezzel az only on x360 felirattal.

     • Tudtommal már a megjelenés után pletykáltak arról, hogy lesz PS3 verzió is belőle, mivel a játék dobozáról hiányzik az ONLY X360 felirat.Abban igazad van, hogy azt mondták, hogy X360 Exkluzív játék lesz… csak elfelejtették mondani, hogy csak egy ideig.

     • 1. Japánban nem multi a FF XIII.2. Máshol meg valszeg nem csak amiatt vettek PS3-at3. Még jóval a megjelenés előtt kiderült róla, hogy multiplatform.

 14. lol, xseseket kezdem sajnálni:Pps3 pedig tényleg belehuzott mostanság,kezdeti erölködés szag után olyan ps2 sikertörténetbe kezd átmenni:)

 15. win!

 16. Helyes

 17. kicsit tartok tőle nem bírom a nyálas gémeket 🙂

 18. si ride che ride ultimo!Az nevet aki utoljára nevet!Minden út Playstation-re vezet!:D

 19. “Izé :”” tesztalanyok vagyunk, kérjen a square nyílvános bocsánatot és 2 nagymellű jhapán gésát is kérünk””. Idézet egy harakiri közelében lévő japán X360 tulajtól, (ha van olyan) vagy egy japánban ragadt amerikaitól :-D”

 20. Csak idő kérdése volt, de jól tették.

 21. A pletykát nyugodtan ki lehet venni a képletből, mert ez egy Famistu scan, szóval tény, hogy jön ps-ra.

 22. Az a Ninja izé.Ninja Blade vagy mi.Mondjuk azt nem lennék képes még egyszer végigjátszani.

 23. Jelenjen csak meg minden elsőnek X360ra.Mi ráérünk. Jó lesz nekünk egy év múlva az extrákkal megtűzdelt PS3 port. :DDe jó PS3 tulajnak lenni. 😀

  • Hát…Nem fog ez örökké tartani.Inkább úgy értelmezem a dolgokat, hogy beért a PS3 a 360 mellé a 3rd party fejlesztőknél.Ezentúl majd minden alapból multiplatform lesz.Mi van még, ami esetleg átjöhet és nem jrpg?

 24. Jajj.:DAz xboxosok szokáták mondani, hogy a GT5 prológ egy fizetős demó.Azt hiszem a jrpg-knél ők rosszabbul jártak.(Ettől függetlenül ezt a játékot sem kívánom a PS3 kínálatába)

 25. Na, erről ennyit. Akkor már meg sem veszem 360-ra. Tartalmilag is biztosan ki lesz bővítve. Már látom a felháborodott japán játékosokat… (ami persze abszolút érthető.)

 26. Várható volt. Főleg a Slim sikerét elnézve, nem sok Box exkluzív JRPG lesz a jövőben.

 27. Nagyon helyes!