Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

STAR OCEAN – THE LAST HOPE – 4K & Full HD Remaster – mától elérhető

A STAR OCEAN – THE LAST HOPE – 4K & FULL HD REMASTER MÁTÓL ELÉRHETŐ PC ÉS PLAYSTATION 4 PLATFORMOKRA A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a rajongók végre megkezdhetik galatikus kalandjukat a mától kapható STAR OCEAN™ – THE LAST HOPE -™ 4K & Full HD Remaster keretében PlayStation 4-en és PC-n. A tri-Ace közreműködésével fejlesztett játék az eredeti STAR OCEAN előzménye újradolgozott formában 4K*, PC billentyűzet/egér és kontroller támogatással. A STAR OCEAN – THE LAST HOPE – 4K & Full HD Remaster egy egész univerzumon átívelő epikus kalandra invitálja a játékosokat egy intergalaktikus történettel a túlélésről. A játékosok olyan kihasználhatják az olyan jellegzetes STAR OCEAN lehetőségeket, mint a stratégiai valós idejű harc, a mély Item Creation System, a karakterek viszonyát és a mellékszálakat bemutató Private Action rendszer, ami még színesebb történetet biztosít, valamint az üdítő Blindside harcrendszer, mely a támadást és a kitérést egyesítve izgalmas összecsapásokat eredményez. A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]FUcdxes1tBQ[/YOUTUBE]*A 4K felbontáshoz PlayStation 4 Pro készülék vagy kompatibilis PC szükséges.(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. olyan mint a tales of, jaja, egy embert teljesen te irányítasz, a többi meg előre megadott dolgokat csinál, meg talán gombokra is tudsz rakni nekik speckót, erre már nem emlékszem pontosan, rég volt 🙂

  • Köszönöm jime.

   • Ha Star Oceant akarsz játszani PS4-en, szerintem ne ezzel játsz – a Till the End of Time sokkal jobban össze van pakolva, hiába PS2-re jelent meg eredetileg. A Last Hope már a PS3-as érában is egy középszar JRPG volt, a legújabb résszel pedig még lejjebb adták az alkotók azt a bizonyos lécet.

    • Sajnos igazad van, ps3-on beletettem vagy 15 órát de annyi elég is volt!A legújabbat ki sem próbáltam már:(

    • A Till the end of time-al pont nem jó kezdeni, mivel az egész story befejező része. Így áll össze a teljes sztorivonal: SO Last Hope, Star Ocean, SO 2nd story, SO Integrity and faithlessness és végül a SO Till the end of time.

     • Tisztaban vagyok a timeline-nal, viszont a ket legujabb reszt szimplan nem tartom jo jateknak semmilyen szempontbol, ellentetben a TTEOT-tal, ami tok jo 🙂

 2. Valami tudorka elmesélhetné nekem, hogy megy ebben egy fight? Olyan mint a Tales of-ban? Vagy ilyen hack&slash gomb erőszak?