Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SSX: Deadly Descent – jön az új snowboard játék?

Az Electronic Arts hirtelen öt új domaint is beregisztráltatott magának, melyek arra engednek következtetni, hogy rövidesen bejelentésre kerül a kiadó közkedvelt SSX snowboard szériájának újgenerációs – tehát Playstation 3-ra is várható – epizódja.[I]DeadlyDescent.comDeadlyDescents.comSSXDeadlyDescent.comSSXDeadlyDescents.comSSXFirstDescent.com[/I]Források úgy gondolják, a “Deadly Descent” lesz a nagygépes felvonás, a “First Descent” pedig – talán – a handheld (PSP) változat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ezt már hiányoltam a PS3 felhozatalából :)A harmadik résszel rengeteget játszottam, mellesleg házibulik állandó szereplője azok számára, kik “”lazulnak””Várom :D”

 2. Jó lesz ez végre!!!

 3. Régi SSX-et a népnek.

 4. Az SSX: On Tour megvan (bár géphiány miatt nem tudom használni).Valami nagyon jó!Nem tudtam valami jól elsajátítani a trükköket, mindig kevés pontot szereztem, de nagy valószínűséggel a hiba bennem van.A lesiklásokat viszont nagyon szerettem, hihetetlen élvezetes!Én mindenképp várom a Deadly Descent-et.

 5. Én a első ssx és az on tourral játszottam, no az első része valami kegyetlen jó volt.

 6. Na végre, hogy jött valami hír az SSX szériáról. Ideje lenne már egy új résznek. 3. rész kegyetlen jó volt, máig az egyik kedvenc PS2-es játékom, On Tour picit gyengébb de az sem volt rossz.

 7. Jaj ne, még 1 EA játék amit első nap meg kell vennem. 🙁

 8. EZAZZZZZ. SSX az egyetlen ebben a műfajban amit imádok. 😀 Zenék, szereplők, játékmenet. Imádom.

 9. Igen igen, első ssx és a tricky veszett jóvolt az elsőt 1,5 évig toltam szinte napi szinten és azon kívül alig volt más játékom abban az időben 😀 imádtam, a többi is nagyon profi volt de se a 3 se az on tour ( asszem ígyhivták ) nem ért hangulatilag az első kettő közelébe.De ha már azokat megközelíti akkoris nagyon de nagyon boldog leszek, jöjjön minél hamarább : ]

 10. “SSX3 stílusát hozzák vissza könyörgömMáig megvan a cucc és a gyerek is imádja. A különböző időjárás, meg hótípusok rendesen megvoltak csinálva.Ezt ps3on….hú bassz, de jól nézne ki.A “”4.”” rész nem hozott lázba. Egyrészt a síelés miatt, másrészt meg ez a zöldes színvilág a pályákon,meg a menükben amiket láttam.A 3. rész szép szines volt.shaun white elbújhat még a cool boarders3 után is, még az is élvezetesebb volt sokkal”

 11. “áááá térjenek vissza a régi SSX-es feelinghez mert az nagyon jó volt.A Word Toural kezdett hanyatlani a sorozat mikor már túl “” valóságos lett a grafika””…..”

  • “Egyetértek, az első SSX és az SSX Tricky nagyon jó volt, a későbbiek már kevésbé. Félek, hogy az új rész is “”free roaming”” lesz, bár végülis mindegy, nagyon fogok örülni neki, hiszen mégiscsak SSX! :)”