Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Square Enix – zöld utat kaptak a HD-feldolgozások

Nehéz lett volna nem észrevenni a Square Enix-nél, mennyire sikeresek lettek a kiadó – többek között – PS2-ről PS3-ra költöző “HD-remaster” feldolgozásai. Yoshinori Kitase Final Fantasy rendező szerint a következőként debütáló Final Fantasy X & X-2 HD Remaster szereplésétől sok függ: amennyiben a szoftver megjelenését követően tényleg annyira befut majd, mint amennyire mostanság hájpolják a rajongók, a következő cím a sokak által kultikusan tisztelt, a maga korában hatalmas újításokat behozó, PS2-es Final Fantasy XII lehet…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azt nagyon díjaznám! Szerintem a legjobb rész az FF sorozatban.Azt ugye tudjátok hogy az FF XII nem is FF-nek készült? 😀

 2. Nem tetszett a XII.Ironikus, de nagyjából 12 óra után abbahagytam.

 3. Vagrant Story folytatást nem terveznek véletlen, azt bármire is adnák ki megvenném gépestül.

 4. Jó játék volt a 12, de volt egy nagy hibája. Nagyon sokszor meg kellett állni és farmolni 1 órára minimum. A game 1/5-öd része minimum tunningból állt. Idegesítettek azok a részek. Story és karakterek szempontjából viszont igen jól eltalálták.

 5. az összes FF meg van,de nem hinném,hogy valaha is végigjátszok egyet is.

 6. Kedves S-E Ahelyett hogy butaságokra költöd a pénzt inkább adjátok ki a FFXV-öt. Köszi.

 7. Király! A 6 és 7 után ez a kedvencem (talán a Vagrant Story-s hasonlóságok miatt).

 8. FF VIII HD jobban feküdne….

 9. Kell a francnak a XII. Viszont a X hd változata igazán megjelenhetne már!

  • De hát…kultikusan tisztelt! 🙁

   • “Tiszteltem én! 🙂 Úgy vártam mint a messiást,aztán amikor szembesültem az mmo harcrendszerrel,felböffent a töltöttkáposzta a mélyről!Vagy ötször próbáltam megerőszakolni magamat hogy “”akkor is végigjátszom””de töredelmesen bevallom,nem ment.”

 10. Final Fantasyba mi ennyire jó mégis sose értettem…Valami P.E. Remakebe reménykedtem!

 11. Egy Crisis Core/Dissidia HD verziónak tudnék örülni, a XII-vel egyetemben.

 12. Imádom a Final Fantasy sorozatot és ciki,de az Final Fantasy X/X-2-t várom az évbe a legjobban,de a XII-t sose szerettem igazán…fura az izlésem…Bele öltem 80-órát ,de a kezdő képsorokon kivül semmire nem emlékszem,hatalmas világ hatalmas tartalom,grafika,de számomra a dramaturgia gyenge volt,számomra az FFX-nél olyan jó volt a story elmesélése és központúsága…itt nem éreztem ezt.Inkább vitték volna tovább az FFX rendszerét kisebb alakításokkal…Chrono Cross Remaster kiadást!!!:DDD(tudom szép álom)

  • Csatlakoznék a Chrono Cross Remaster kiadás kéréséhez! :DHa már fura ízlés: nekem az FF IX a kedvenc. 🙂 Ez is kaphatna HD feldolgozást…

 13. A 12. rész az egyik kedvencem, több száz órát beletoltam, imádom, első napos vétel lesz ha jön HD-ban!!

 14. Erdekes, annak idejen mindenki utalta a 12-t, most meg odaig vagyunk erte?

 15. Nagyon helyes 🙂

 16. Végre!Ha ez megvalósul,akkor az egyik álmom teljesül!

 17. “Egy “”Dragon Quest VIII”” HD edition ütne még nagyot szerintem.Az valami brutális volt már PS2-n is.Teljes napszakváltozással.Volt hogy leálltam a tengerparton megnézni a naplementét.”

 18. “Pont most játszom a XII-vel PS2-n. Nagyon bejövős. Mondjuk biztos jobb lenne HD-ben, de így is hatalmas élmény és sokszor körbenézek 1-1 új terepen és gyönyörködök a látványban. Pedig 42″”-os HD TV-n nyomom, csak megfogadtam, hogy amíg nem fejezem be nem játszom PS3-mal. Így könnyen megszokja a szemem a régebbi grafikát. (Persze ezt közben megszegtem, mert ugye itt a XIV béta…)”

  • Szerintem a Leg leg leg szebb játèk a Valkyrie 2 volt PS2ön azt is feltètlen próbáld ki bár kicsit HC de a hangulat tovább visz talán ez hiányzik a mai RPG-kből hozzá teszem szerintem (ez csak az èn vèlemènyem nem biztos hogy ìgy is van valójában)

 19. “Kultikusan tisztelt FFXII. Valamirol lemaradtam. Mellesleg a Square-Enix nem nagyon erolteti meg magat. A PS4 konferencian ujra bemutattak az agnit es a csavokank a vegen megkert minket, hogy legyunk izgatottak az “”uj”” Final Fantasy miatt amit majd az E3-on mutatnak be. Nah ez lett a mar 100 eve keszulo Versus amit megfosztva az exk. statuszatol most mar set top xbone-on is jatszhat az ember fia. Jon az FFXIII-3(meh) meg az osszes FFX/X-2 HD meg most mar ez is. Tenyleg ket cimuk emlitesre melto csak es az a Versus meg a KH3. A Nomurabol fognak megelni.”