Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Square Enix TGS 09 lineup

A Square Enix nyilvánosságra hozta a szeptember 24-27. között megrendezésre kerülő japán videojátékos kiállítás, a TGS09 PlayStation lineupját.* Megerősítve: az FFXIII, Birth By Sleep és Front Mission Evolved címek játszható formában lesznek kint* Megerősítve: a PS3 exkluzív Versus XIII nem lesz kintDissidia: Final Fantasy Universal Tuning (PSP) Final Fantasy XIII (PS3) Kingdom Hearts: Birth By Sleep (PSP) Front Mission Evolved (PS3) Final Fantasy XIV (PS3) Final Fantasy XI: Vandiel Collection 2 (PS2)Apróbb változások elképzelhetők.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Versus-ra lettem volna nagyon kiváncsi, hiszen az a stílus amit tükröz nagyon király!Front MIssion Evolved-ról remélem lesz egy rakat kép és videó, hamár játszhatnak vele a szerencsés japánok. 🙂

 2. Én meg FFVIII -t szeretnék az új motorral 😛

 3. Vagrant Storyt akarok már Square!Ps3-ra!

 4. Ez a FF XI:Vandiel Collection 2 micsoda?

 5. reméljük fog vlaki azért a TGS-röl közvetíteni , gamespot,ign stb..

 6. “Végre lesz Birthy by sleep. Verust pedig ne tessék várni semmilyen rendezvényen addig, míg nem jelent meg az FFXIII. Már nagyon közel vannak a megjelenéshez, így most az prioritást élvez és a vásárlókat sem akarják megzavarni “”még egy FFXIII.-al””.(itt most az átlag emberre tessék gondolni, aki nem feltétlen tudja, mi a különbség a kettő közt sőt, még itt gamer oldalakon is megszokták kérdezni elég sűrűn.) Ha lecsengett az FFXIII láz, na akkor indul majd be a Versus marketing gépezete.”

  • Ha az elmeleted igaz,akkor miert nyomjak azt a ***** mmo-t,a Versusrol meg siri csend?Szerintem jegeltek azt rendesen.A habos rozsaszin,pirospozsgas FFXII mar azota nem erdekel,hogy az elso vidi kijott.Mainstream tucat.A Versus vegre mas megkozelitese az unasig ismert sorozatnak,es esetleg eltorolhet egy par kerdojelet az embereknel,akik nem teljesen elegedettek a Sony bevaltatlan igereteivel.Erre a TGS-re egy nyomorult video sem lesz.Bekaphatja az Enix is.

 7. Versusért kár,én elmerem könyvelni,hogy 2012 előtt semmi nem lesz a játékból,2013 mire USA verza lesz.. 🙁

  • Dehogy. Szimplán marketing okokból nincs most Versus, de egy fél-egy éves különbségre kell csak számítani az FFXIII.-hoz képest, nem többre. Egyszerűen most nem szabad nekik promotálniuk, mert az FFXIII van a megjelenés kapujában.

  • Gyorsabban fog haladni a fejlesztés, mint a XIII esetében, ezt ők maguk mondták. Már kiismerték a Crystal Tools-t.

 8. Kingdom Hearts, végre. Universal Tuning, ilyen gyökér címet, kocsik vajon lesznek benne?:D Versus-t meg kipakolhatták volna…

 9. az uj PE epizodrol nincs semmi hir?

 10. Front Mission Evolvedre nagyon kíváncsi leszek 🙂

 11. Pont az nem lesz kint amire sokan számítanak,Versus!

  • Nem tudom ki számított rá Verusra, én nem.Szerintem többeket érdekel Japánban a megjelenés határán lévő FFXIII. (nem szabad elvonni róla a figyelmet.)Én gondoltam, hogy annyira még nincs kész a program, hogy bemutassák, mert mindenki a XIII. befejezésén dolgozik gondolom, meg az X360 portoláson.(Max zárt ajtók mögött.)Egy FFXIII dátumot azért majd köphetnének, ha tudnak.

  • jó ,hogy nem pakolják ki a verust , én se tenném . mindenki a verusra nyáladzana ,és XIIIról elterelné a figyelmet,főleg most a XIIInak kell a figyelmem középpontjában lennie ,mert most fog megjelenni 🙂

   • Én így is a Versusra nyáladzom…hogy eddig csak keveset láttam belőle. Nem tehetek róla. Engem sokkal jobbban megfogott az a posztapokaliptikus komoly világ, mint a sima 13 babarózsaszín star-trek díszlete.

    • én amikor tavaly karácsonykor dolgoztam , a bemutató gépen csak a verus akkori videója ment ,akkor király volt a videó, zenéje jelenetek áááá nem is írok róla többet 😀