Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Splinter Cell: Conviction – marad a Microsoftnál

Bár korábban [A http://playstationcommunity.hu/note/1407]arról is volt szó[/A], hogy az X360 exkluzívnak bejelentett [B]Splinter Cell: Conviction[/B] esetleg elkészülhet Playstation 3-ra is, a Ubisoft most kijelentette: a game-et nem tervezik átírni más platformra. A kiadó két okot jelölt meg:1 – A sorozat történelme elsősorban az Xbox gépekhez köthető, és a Microsoft az első epizód elkészültekor nagyon erős támogatást nyújtott a Ubisoftnak, hitt a játék sikerében.2 – Az egyplatformos fejlesztés a programkód sokkal jobb optimalizálását teszi lehetővé.Úgy tűnik, erről a játékról ezek alapján le kell mondania a Playstation 3 tábornak. A videojáték iparnak volt egy nagy multiplatformos “nekilódulása”, most azonban a jelek szerint újra divatba jönnek az exkluzív címek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nyugi emberek mi sokkal jobban járunk az MGS sorozattal, meg a Heavy Rain-nel, mint ök a Covictionnal. :-))))

 2. Nem vagyok nagy rajongoja a sorozatnak de azert johetne!

 3. Ha végképp nem jön PS3-ra, majd megnézem PC-n.

 4. A microsoft megint vett egy exkluzív BEJELENTÉST. 🙂

 5. Hmm furcsa…lehet hogy kettő hét múlva megint az lesz a hír hogy mégis jön, bár teljesen mindegy mert eddig sem érdekelt 🙂

 6. “Hát én csak az első résszel játszottam, nem is vittem végig 1-nél többször. Ebben az újban csak a “”mark & execute”” elem tetszik, de kb. ennyi. Azért ennek iszonyatosan örülök, hogy szinte az összes MS exkluzív hidegen hagy, de hát nem hiába vettem PS3-at, érezhető a játékokon a 2 tábor eltérő igénye.”

  • Nem feltétlen nekem pl a Gears of War 2 és a Condemned is nagyon tetszik a PS3-as játékok mellett (MGS4, Killzone 2, stb).

 7. Igen divatba jönnek,csak az a baj hogy xbox-ra.Bezzeg a sony leszarja,(tekken,final fantasy stb)

 8. Engem hidegen hagy a Splinter Cell téma, még annó az első résszel tettem egy próbát Ps2-őn, de nem igazán fogott meg, gyorsan túladtam rajta.

 9. hát sztem ez a játék annyit nem számit mint egy kalap szar.de van egy érzésem ,hogy úgy kiadják ps3-ra csak azért nem akarják mondani mert akkor aki x-et vesz ezért ne vegyen ps3-mat ,jó vicc 😀

 10. Valami legyen nekik is.

 11. Kár érte.

 12. Úgysem vettem volna meg, mindegy nekem.

 13. lassan olyan lesz a helyzet mint az f1ben:)

 14. Más fórumokon meg megy a PS3-fikázás, hogy alig van rá játék, és egyébként is szemétdombra való. Nagyon jókat szórakozok az ilyen beírásokon 🙂 .

 15. Ilyen hulladék graffal maradhat nyugodtan a boxon,mert amúgyse kapnának a pénzemből..

 16. Ezt a sz@rt nyugodtan megtarthatják(Saját vélemény)

 17. “””a jelek szerint újra divatba jönnek az exkluzív címek. “”nagyon helyes.”

 18. Sok ilyen X360 exkluzív cuccot megéltünk már, ami végül csak elérte a PS3at.Lost Planet, Eternal Sonata, Tales of Vesparia… stb.Ha nem hozza az elvárt eladásokat, szerintem úgyis áthegesztik.A MS általában azzal akar magának vásárlókat szerezni, hogy kijelenti EXKLUZÍV a cucc, de azt soha nem mondja, hogy csak ideiglenesen. Szóval szerintem nincs ez még veszve… de ha mégis mint írtam számomra nem nagy veszteség.

  • Ugyanígy kezdődött a Ninja Gaiden is és lám extra tartamlak, nem lnennék meglepve ha X-es megjelenés után 1-1,5évre jönne egy feljavított változat meg exta…..

 19. “Anno nővéremtől kaptam karácsonyra az első részt PS2-re.Végigvittem, de egyáltalán nem fogott meg annyira, hogy a többi részt beszerezzem. Szóval nem fordulok kardomba a hír hallatán.Mellesleg az MS konferenciás bemutató sem tetszett. Se külsőre, se sehogy. Szerintem megjelenítésre elég gyenge volt, és azért fújták le a PS3as verziót mert várhatóan a port gyengébb lett volna, aminek láttán az emberek lehet elfordultak volna tőle. Mellesleg meg könnyebb ezt mondani, hogy “”az egyplatformos fejlesztés a programkód sokkal jobb optimalizálását teszi lehetővé”” mint azt, hogy a MS exkluzív címek hiányában szétnézett mi várható és ezen játékra esve a választása megvette a jogokat.Számomra nem egy akkora cím amiért érdemes lenne X360at venni. Így is annyi játék várható PS3ra mint exkluzív és még mellette mint multi, hogy a gatyám rámenne ha mindet a megjelenés napján meg szeretném venni. Ezen hír hallatán páran megkönnyebbültek hogy jut pénz másra, mert mint írtam lesz mire költeni.”

 20. Ez nevetséges. Az UBI szépen lassan lecsúszik, ha ilyen kijelentéseket tesz… és hogy is van a SC – MS kapcsolat???

 21. mi az az ubi?

 22. A legnagyobb vicc, hogy vmi olyasmit mondtak, hogy a SC olyan az Xbox-nak mint a PS3-nak az FF sorozat…. 😀 Annak is mi lett a vége 😀 Nagyon várom ezt a részt, bejön az új játékmenet.

 23. Mivel nekem mind két gép megvan így nem esem kétségbe…

 24. Kapják be, azért a DA megvan PS3-ra az Essentials meg PSP-re (PC-re meg a trilógia) …Az optimalizálás az érződik is a PS3 verzán,m szaggat néhol mint az állat …Kapják be, vagy már mondtam?

  • Igen ez az idiótaság tőlük a DA volt PS3-ra de ez már nem lesz. Ilyesmi volt a Condemned-el is csak fordítva…

 25. Ez sajnálatos hír!:(

 26. Meg jo,hogy lazan sorolok 5-6 cimet kapasbol ami sokkal utosebb es szinte kotelezo vetel es jon a gepunkre :))…szoval nem sirom el magam el leszunk rendesen latva nagyon jo game-ekkel !

 27. Hát, erre csak annyit mondok: sajnálom. Bár az SC nálam a CT-vel véget ért, azért az UBI nyugodtan applikálja fel az ánuszába a játékot, mert szívesen toltam volna!

 28. Én úgy tudom a Splinter Cell mindig multiplatform volt…,,Az egyplatformos fejlesztés a programkód sokkal jobb optimalizálását teszi lehetővé.,,Nahááát. Mikor ezt mondtam pár ps3 exkluzív fejlesztésnél (pl.:MGS4, FF13) azt mondták ez hülyeség. Akkor mégse? Hogy is van ez? lol

 29. hát ez nagy kár elég nagy cím ez is legutóbbi DA rész is durva volt

 30. ezt szomorúan olvasom, ugyanis anno az összes játékot végigvittem pc-n és meg is vásároltam őket. úgy néz ki a legújabb epizód ki fog maradni a gyűjteményből 🙁

 31. FUCK THEM !!!!!

 32. akkó’ pusztuljatok meg.

 33. Nekem a Chaos Theory nagyon bejött (még PC-n), de utána már nagyon kula lett a franchise.Ezt sem fogom nagyon sajnálni,hogy nem játszhatok vele.

 34. Az első rész nálam nagyot ütött! Attól kész voltam! De aztán olyan sablonos lett az egész. Szeretem Tom Clancy regényeit, de szerintem ezt a sorozatot elkurta.

 35. Simán hidegen hagy a játék.

 36. Hagy legyen egy jó játékuk.A PS tábor is el lesz látva exkluzív címek terén.

 37. hát…nagy veszteség… :DD

 38. Személy szerint nem sajnálom…