Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Splinter Cell: Conviction – hétvégi nyereményjáték

Partnerünk és támogatónk, a Ubisoft szoftvereit Magyarországon forgalmazó [A http://www.an-tec.hu/]AN-TEC Kereskedelmi Kft.[/A] ma megdobott minket 5 darab in-game “beváltható” exkluzív fegyverkóddal az Xbox 360-as [B]Splinter Cell: Conviction[/B] című játékhoz. Ezeket szeretnénk multiplatformos olvasóink között kisorsolni egy gyors nyereményjáték keretein belül.A [B]SPAS-12[/B] a jelenkori hadviselés egyik legközkedveltebb és legbrutálisabb sörétes fegyvere, melyből a kóddal a játékon belül egy különleges, hangtompítós verzió, a “Supressor Shotgun” szerezhető meg.[20127][B]FONTOS: Bár tudjuk, hogy olvasóink körében a nyereményjátékok feltűnően nagy érdeklődést váltanak ki, [u]tisztelettel megkérünk titeket[/u], a nyereményjátékban [u]kizárólag[/u] azok vegyenek részt, akik rendelkeznek Xbox 360 konzollal és a Splinter Cell: Conviction alapjáték PAL-os kiadásával! A kód csak az X360-as verzióhoz használható fel, valamint [u]internetkapcsolat szükséges[/u] beváltásához![/B](Szeretnénk elérni, hogy az öt darab kód valóban jó helyre kerüljön, olyan playerekhez, akik tényleg játszanak is ezzel a szoftverrel. Jó lenne elkerülni az olyan eseteket, mint legutóbb az Assassin’s Creed II kódjátékunknál, ahol az egyik kedves nyertes a kód kiküldése és kézhez vétele után az “Emmo’ mi aka’ leni’?” üzenettel tudakozódott, mit is kapott valójában…)Az öt nyertest azok közül sorsoljuk ki vasárnap, akik [b]szombat éjfélig[/b] elküldik a helyes választ a következő kérdésre, privát üzenet formájában, [A http://playstationcommunity.hu/u/martin]martinnak[/A] címezve:[B]Hány centi magas – megközelítőleg +/- 3 centi – a Splinter Cell: Double Agent című Playstation 3 játék főszereplője?[/B]Kérünk titeket, ügyeljetek a játék tisztaságára és ne rontsátok el azt. Köszönjük.Jó játékot, sok szerencsét!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. azé a megfejtést kiírhatnák XDattól függetlenül hogy sejtem mi lehetmer majdnem 6 láb magas

 2. azér neve is van annak a ***cm magas embernekSam FisherXDváá milyen becsapós és könnyű kérdéskomolyannem vicceleknagyon meghatódtam mikor láttam a nyeremény játékotnagy SC fan vokde csak pcre van meg ez a rész :(a DA ps3-raés a többi 3 meg szintúgy pcreazér kéremén kérek elnézést hogy így pofátlankodok de akkor is van neve annak az EMBERNEKSAM FISHER

 3. “Húú ez gyorsan lement xDBár én nem szívlelem a 360at, de még a naturt sem, de azért van keletje a dolognak még itt is:)Azért azt viszont már elég szemétségnek tartom, hogy az aki fizet ilyen előnyökhöz jut a játékban…Mert, hogy a fizetős játékos jobb rucit rakhat fel a karira, vagy játszhat olyan pályán amin a nemfizetősök nem tudnak, az még rendben.De azért az ilyeneket, meg a Dante’s Infernóban a lélekvásárlást…Azért szerintem ez undorító, szerintem jobban odavág a játék tisztaságának mint ha calna az ember, mert ez még “”legális”” is!”

  • Tele van a játék fegyverekkel ez a hangtompítós shoti elég baromság…szóval aki nem jut hozzá semmit nem veszít vele . Egyébként meg rengeteg dolgot le lehet már tölteni a játékhoz és ingyenes .

 4. Grat a nyerteseknek,kellemes gamelést! 🙂

 5. Köszönöm:)

 6. köszi a shotit 🙂

 7. És természetesen gratulálok a többi nyertesnek!

 8. Nem unjátok még a fanboykodást ?Az irritál a legjobban, amikor valaki úgy ócsárolja a 360-at, hogy az életben nem volt neki és még csak nem is látta közelről (tisztelet a kivételnek). Mielőtt bárki leszólna, PS3-am is van.

 9. x fost nem veszek,nem én.

 10. Eh, most ez komoly?

 11. Eleg fura itt xbox nyeremenyjatek… 🙂

 12. Hogyha ez Playstation oldal akkor mért X-es játékott tesznek fel?

  • Mert ma voltam a támogatónknál, és ez a cucc volt raktáron. Ez volt a legutóbbi megjelenésük. Örömmel adjuk, hogy ti is örüljetek.

 13. Ez olyan világos és tiszta,de BIZTOS lesz aki nem érti…

 14. Van bármilyen ígéret az Ubisoft részéről egy PS3 portra?

 15. Sok szerencsét minden boxosnak XD

 16. Megvan a kód is( kihagyom ), másoknak sok szerencsét 🙂

 17. Nincs X360 – am , de ez egy király game ! Tolnám . :] Sok sikert minden X tulajnak !

 18. Én írtam..hátha 🙂

 19. 180

 20. Nekem nincs boxom és nem is lesz! 😀

 21. Nekem van X360-am, de nincs meg a game.

 22. A boxot 2 hete adtam el,és így az új SC sincs meg. Tehát én kívülről nézem majd a játékot.. :)Sok sikert minden SC playernek! 🙂