Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Spiritfarer – három nagyobb ingyenes frissítést kap idén

Új történetekkel bővül a kellemes kaland.

A Thunder Lotus Games “kényelmes, a halálról szóló menedzsmentjátéka” idén tavasszal, nyáron és ősszel egy-egy nagyobb ingyenes frissítést kap, amely különböző lehetőségekkel bővíti a kellemes kalandot.

Tavasszal egy új lélek, több sztori tartalom, jobb kooperatv játékmenet és egyéb újítások érkeznek. Ahogy Stella egyre jobb lesz munkájában, kezdi felfedezni saját emlékeit, amelyek csodálatos virágokként jelennek meg kabinja felett. Ezek a virágok pillangóknak adnak helyet, amelyekből új lélek barátunk áll össze: ő Lily, Stella húga. Lily az egyetlen lélek, aki csak éjjel aktív, és ahogy anno bearanyozta Stella napjait, most az éjszakát ragyogja be, és segít az esti közlekedésben is.

Nyáron szintén újabb lélek csatlakozik új hajóépületek, gyűjtenivalók és receptek kíséretében egyéb apróbb finomhangolások mellett. Ebben a kiegészítőben Stella Oxburybe látogat, ahol egy idegennel fut össze: ő nem más, mint régi szomszédja, Beverly. Elég magányosnak érezte magát a szigeten, és végre örül, hogy talált valakit, akivel beszélgethet a múltról. Ennek szellemében megjelenik az archívum szoba is, ahol az új gyűjthető tárgyakat, az acetát lapokat lehet megvizsgálni – ki tudja, hogy milyen információt rejtegetnek ezek a csodálatos, átlátszó lapkák.

Ősszel két új lélekkel, egy új szigettel, új hajóépületekkel és nyersanyagokkal, valamint egy új eseménnyel bővül az élmény. Stella csak úgy hirtelen megkapja egy új sziget koordinátáit, amelyen egy lepukkant kórház található. Itt két új lélekkel ismerkedik meg: ők Jackie, valamint páciense, Daria. Stella látja, hogy Jackie túl van hajszolva, ezért úgy dönt, hogy segít neki.

Az alkotás jelenleg PlayStation 4-re már kapható, a bővítmények pedig az év során érkeznek, teljesen ingyen. Addig megtekinthetsz egy régebbi előzetest.

Hozzászólás