Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Spider-Man – új infók a fejlesztésről

A Sony E3-as konferenciájának sok meglepetése közé tartozott a PS4 exkluzív [b]Spider-Man[/b] bejelentése. Az Insomniac fejlesztésében készülő pókkalandot izgalom és érdeklődés övezi, hisz új korszaka jöhet el a szuperhősös játékoknak. A fejlesztéssel kapcsolatban több kérdés is felmerült, amelyekre az Insomniac Twitter fiókján keresztül igyekezett válaszolni.A játékot saját motor hajtja és nem eredettörténet lesz: egy sokkal tapasztaltabb Pókember jelmezébe bújhatunk be. Egy apró félreértés miatt többen is azt gondolták, hogy a Naughty Dog valamilyen formában részt vesz a fejlesztésben, azonban ezt is tisztázták. A PlayStation 2-es korszakban a játékmotorok fejlesztése érdekében mindketten cseréltek egymással kódot, de erről most nincs szó: saját motor hajtja az alkotást.A csapat egyre nő, így bőven van idejük a kisebb projektjeikkel is foglalkozni Pókember feltámasztása mellett. Arra is kitértek, hogy ha bárki kételkedett volna, kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg, ami ráadásul nem is az ő döntésük. A Marvel tulajdona a szuperhős, a Sony pedig nem dolgozik multiplatform játékokkal.[i]Forrás: Az Insomniac Games[a https://twitter.com/insomniacgames]Twitter fiókja[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””erről most nincs szó: saját motor hajtja az alkotást””Eh pedig reméltem, h még a LoU2 előtt látok UC4 motoros gammát :(“

  • Látni is fogsz a Horizon-ban.A sony a ps3 generáció végétől kezdve közös motoron dolgozik. Amit az egyik cég elér azt megosztják a többiekkel.Ezért lett olyan jó az uncharted 4… és ezért fest már most jobban a Horizon is… és a God of war. Ha megnézed a belsős címek egy ideje külön minőséget képviselnek.

   • Hát ezt meg nem mondtam volna annak alapján, amit eddig mutattak a Horizon-ból. Úgy látszik kutyáéknál ennyivel jobbak a grafikusok (is).

   • Én úgy tudom a horizont a killzone tovább fejleszett úgymond guerilla motort használ

    • Igen a killzone a sajt motorjukat fejlesztette tovább. Az uncharted is az előző generációs motorjukat gúrta tovább. A Days Gone meg unreal 4-et használ. Ettől még rengeteg dolgot meg tudnak osztani egymással a fejlesztők.

     • Gyerekek… nincs olyan ,hogy előző gen motor. Én úgy tudom ,hogy 1 alap motor van amit a guerillánál fejlesztettek ki. Ezt kapják meg a belsős cégek amit a képükre szabnak. Majd amit elértek… kitaláltak az mind mind megy a közösbe és arról az alapról indul a kövi cég.

     • Pedig van, olvass csak utána. Anno Hatrix vilgosított fel arról, hogy a régi motort tuningolta fel az ND, szándékosan nem készítettek újat.Egyik Days Gone cikkben írták, hogy Unreal 4et használnak.

 2. Szerintem ez jó lesz! Legalább is a jelek arra mutatnak.

 3. exkluzív pókember banyek ez azért ad okot az örömre….

 4. Ha valaki, akkor Pókember megérdemel végre egy tisztességes játékot.

 5. Pls, legyen olyan jó, mint a Spider-Man 2: The Game! Nem is kell sok boss, az sem attól volt jó. Összesen 4 boss volt benne, mégis a legjobb pók-játék a mai napig. 😀

 6. Szeretem a pokembert, de nagyon reg nem vettem mert igen csak fosok voltak, remelem ezt mar megvehetem.

  • Szerintem ezt már biztos megveheted ennek a pókembernek a trailerből lejött hogy minőségi. Ráadásul szerintem a Sony nem fogja hagyni hogy egy exkluzív játék fos legyen

   • Soroljam a középszerű exkluzívokat?

    • Persze nem minden exkluzív játék tökéletes de lényeg lenyegesen nagyobb odafigyelést fordítanak egy exkluzív játékra szerintem mint egy multiplatformra aminek nem mind1 a megjelenési idő. Illetve ez a pókjáték végre nincs időhöz kötve pl hogy jelenjen meg szeptemberben mert akkor jönne az új film is. Itt igazából majd akkor jelenik meg ha kész van és nem az van hogy nah tök jó van 2 hónapunk még akkor lapátoljuk össze. Amúgy szerintem az insomniac azért erre oda figyel még akkor is ha vannak voltak gyengébb eresztésű játékon. Amúgy neked milyen exkluzív címek nem tetszettek illetve voltak középszerűek mondjuk az Orderen kívül ( jegyzem meg hogy nekem az is bejött minden hibája ellenére) Amúgy csak kérdezem mert kiváncsi vagyok és nem kötekedni meg vitatkozni akarom.

    • sorold kérlek… melyek azok a középszerű alkotások amiket kár megvenni vagy beszerezni?…és a sajtó egy erős 6 pontal díjazta..Egyet tudok… az order 1886-ot… de azt is megéri beszerezni és letolni… ha másért nem a brutális látvány miatt.

     • Nos, a sajtó szinte minden AAA költségvetésű játékra rádobja legalább a 7 pontot, így kicsit erősnek érzem a velük való pedálózást. Hát ha még valami exkluzív, és egészen véletlenül egy fanboinál köt ki az adott játéknak az értékelése.Szinte mindegyik PS4 exkluzív a Bloodborne, és a KZ:SF kivételével középszerű volt eddig. Stílusán belül láttunk már mindből jobbat. PC-n, Xboxon, akárhol.

     • Egynek örüljünk mi legalább tudunk fikázni Sony exkluzív címeket. Ms nem sok ilyet mondhat el. Kicsit elkanyarodva a témától 🙂

     • érdekes… pont a Shadow Fall-ttitulálta középszerűnek a sajtó nyugaton.De várom a többi címet amitől láttunk jobbat pc és x1-en. No offense csak érdekel.