Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Spider-Man – az Insomniac Games veszi kezelésbe a szuperhőst

Bár korábban már bukkantak fel róla szóbeszédek, mégis valamilyen szinten meglepetésként jelent meg [b]Spider-Man[/b] a Sony E3-as konferenciáján. A gyaníthatóan PlayStation 4 exkluzív játékot a Ratchet & Clank és a Resistance játékokról híres Insomniac Games fejleszti, a cím pedig még nem végleges.[youtube]3R2uvJqWeVg[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hhhm… egészen jó, csak fura, hogy nincs már alcím… kifogyott a pókfonál? 😀

 2. Mi ez a jelmez? Te jó ég!!!

 3. Pont nemrég gondolkodtam azon, hogy milyen király lenne egy Marvel szuperhösös játék a Sucker Punch-tól. Erre megcsinálja az Insomniac. Szerintem jó kezekben van.

 4. Nagyon régen játszottam utoljára pókos játékkal, valahogy a még jónak tartott Shattered Dimensions meg társai is kimaradtak. Ez jónak tűnik eddig, és az Insomniacból kinézem, hogy hozzáértéssel kezeljék a témát.

 5. sok nem derül ki de szerintem jó lesz hangulatos!

 6. Na végre, ideje már, hogy gatyába rázzák szegény Pókit.Mondjuk a jelmezen azok a fehér részek nekem sem tetszenek, de ez legyen a legkisebb gond.

 7. jó lenne már egy jó Póki játék tényleg, bár most a fejlesztő csapat akkor adott hozzá.:)

 8. Jópofa tetszik csak a ruháján ez a fehér pók néz ki hülyén. Nem is tudom honnan vették…. mondjuk utoljára 2005-ben játszottam Pókemberes játékkal az 2. rész volt.

 9. Most beszélnek a producekekkel.- Marvel…. és nem MCU tehát egy új önálló játék lesz. Nem a filmhez kötve.-100% exklúzív a sony adja ki és készítteti-Peter és Póki egy személy. Lesz Peteres rész is…. egy új origin story lesz.-a cím nem végleges….. alcímet később adnak neki.

 10. “Ez meglepett nem kicsit.Főleg, hogy az “”Insomniac Games”” kilépett a SONY karjai közül… mondjuk el is tűntek, mint szürke szamár a ködben.Lehet hogy visszatérnek végre egy jó játékkal? Mert ha ez ingame is ilyen lesz az brutal. :)”

  • Jaja. Sokszor mondták, hogy ők 1st party tennék őketa sony csak ők nem szeretnék. Jó a kapcsolat a két cég között.Insomniac tényleg kilépett… de nagyot koppant. A Fuse az EA-nak bukó lett…. a sunset overdrive meg mérsékelt sikert hozott.Engem is érdkell a játék. Szerintem ez egy titkos alku volt ,hogy kölcsön adják Pókit az MCU-nak. Mert legyünk őszinték….. az ,hogy egy értelmes szüperhős játék se jött ki az a sega-t minősíti.

  • Csináltak egy tök jó Sunset Overdrive-ot.